Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    33
Türe

Türe

Üye

şimdi lumia s2 ye nazaran düşük donanımıyla s2 kadar stabil çalışıyor, ayriyetten lumia daha kullanışlı ve kamera tam isteğğin gibi :oke:

- - - Eklendi - - -

:hmmm

bakma öyle göremez ;) project butter :yuru

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

şimdi lumia s2 ye nazaran düşük donanımıyla s2 kadar stabil çalışıyor, ayriyetten lumia daha kullanışlı ve kamera tam isteğğin gibi :oke:

- - - Eklendi - - -

Yarın Electro World'e gidip bakıcam cihazların şarjı vardır inşallah. Yoksa deneyebileceğim başka bir yerde yok sanırım düşünüyorumda :(

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;lbYoxgtm5fk]http://www.youtube.com/watch?v=lbYoxgtm5fk[/video]

Şuna bakın bi fena aslında.

Türe

Türe

Üye
sanırım benim kamera sorunlu :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Yarın Electro World'e gidip bakıcam cihazların şarjı vardır inşallah. Yoksa deneyebileceğim başka bir yerde yok sanırım düşünüyorumda :(
kamera performansı istiyorsan nokia, şöyle carl zeiss sensör xenon flaş...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
sanırım benim kamera sorunlu :hmmm

Belkide :)

kamera performansı istiyorsan nokia, şöyle carl zeiss sensör xenon flaş...

Flaş kullanarak çekim yapmayı sevmiyorum. Flaşı yok demesinler diye arkada dursun yani :)

Nokia'nın üstüne cihaz tanımam kamerada ama. Şimdi kamerası tatmin eder mi sadece beni bunu düşünüyorum s2 için .

Özellikleri aynı olsaydı cihazların düşünmeden lumia alırdım.

doctorrr

doctorrr

Üye
Belkide :)

Flaş kullanarak çekim yapmayı sevmiyorum. Flaşı yok demesinler diye arkada dursun yani :)

Nokia'nın üstüne cihaz tanımam kamerada ama. Şimdi kamerası tatmin eder mi sadece beni bunu düşünüyorum s2 için .

Özellikleri aynı olsaydı cihazların düşünmeden lumia alırdım.
iyice bi düşün :hmmm

Türe

Türe

Üye
bende 3 cihaz arasındayım :hmmm ...şey çok zor seçim yapması

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
doctorrr

doctorrr

Üye
n9 al gitsin :D

cyber

cyber

Üye
n9 dan niye vazgeçtin ki n9 bütün istediklerini karşılar bence

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
N9 uygulama falan yok. Desteği yok. Bide Swipe olayı pek sarmadı beni.

cyber

cyber

Üye
android kurulabiliyo n9 a

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Nitroid.
Tam stabil değilmiş. Sadece oyun ve uygulama oynarken geçiliyormuş ona. Ben telefonu telefon olarak kullanan birisiyim oyun vb için değil. O yüzden ona pek sıcak bakmadım.

cyber

cyber

Üye
:hmmm tel seçimleri çok zor bi karar bak ben hala karar veremedim kamera benimde hoşuma gidiyor ama s2 nin kamerası pek tatmin edici değil ne alacağımı bilmiyorum xperia s alcaktım sarı ekranı meşhurmuş onunda

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
N9 Mu :P N9 alacağına lumia al terminal falan işine yararsa bilemem :D

Terminal lazım değil :) Lumia alırım aynen onu alıcağıma.

:hmmm tel seçimleri çok zor bi karar bak ben hala karar veremedim kamera benimde hoşuma gidiyor ama s2 nin kamerası pek tatmin edici değil ne alacağımı bilmiyorum xperia s alcaktım sarı ekranı meşhurmuş onunda

Pek tatmin edici değil mi tüh :S

- - - Eklendi - - -

Xperia ya bulaşmıcam ya.

avcitalip

avcitalip

Üye
Nitroid.
Tam stabil değilmiş. Sadece oyun ve uygulama oynarken geçiliyormuş ona. Ben telefonu telefon olarak kullanan birisiyim oyun vb için değil. O yüzden ona pek sıcak bakmadım.

sıcak bakma zaten birsürü uğraş gerektiriyor meego ya bakarsan uygulama bakımından çok aşırı fazla fakir

bizde n9 vardı emin ol c6-01 in uygulama yelpazesi daha geniştir :D n9'u satıp s2 aldık arada dağlar kadar fark var anlayana tabiki...

Üst Alt