Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    33
Türe

Türe

Üye
Tamam kardeşim sen haklısın iyi forumlarrrr.. :bye2:

doctorrr

doctorrr

Üye
kamera öncelikliyse ve oyuna uygulamaya pekte önem vermiyorsan lumia 800, ama şöyle bişey var gs2 jelly bean alacak ve canavar gibi olacak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Elektr0
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
S2 alıcam ya. çektim bugün beni tatmin eder bu cihaz.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
hayırlı olsun

cerdar83

cerdar83

Üye
Almadım henüz ama teşekkür ederim.

Mantıklı bir karar. Umarım alırsın. Ben artık Nokia`ya güvenilmez diye düşünüyorum adamlar son nefesini veriyor gibi. Ben de aylarca düşündüm, kıyasladım, LG Optimus 3D alacaktım ki yazılımın 3D'den daha önemli olduğunu anlayarak son anda Galaxy S2 aldım. Artık bilgisayara hiç ihtiyaç duymuyorum :-) Tavsiyem böyle cihazları distribütör garantili almak lazım ucuz şeyler değil bi arızası çıkarsa tamiri yüksek maliyetli olacaktır. Karşında adam gibi bir muhatap bulmak önemli teknik destek konusunda.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı bir karar. Umarım alırsın. Ben artık Nokia`ya güvenilmez diye düşünüyorum adamlar son nefesini veriyor gibi. Ben de aylarca düşündüm, kıyasladım, LG Optimus 3D alacaktım ki yazılımın 3D'den daha önemli olduğunu anlayarak son anda Galaxy S2 aldım. Artık bilgisayara hiç ihtiyaç duymuyorum :-) Tavsiyem böyle cihazları distribütör garantili almak lazım ucuz şeyler değil bi arızası çıkarsa tamiri yüksek maliyetli olacaktır. Karşında adam gibi bir muhatap bulmak önemli teknik destek konusunda.

Genpa Garantili Cihaz alıyorum. 1050 TL ikinci el ama daha 23 ay garantisi var. Akşama halledicem sanırım.

gokhantr35

Üye
bunun anketimi olurmus :)

Jitou

Jitou

Üye
galaxy s2:pro2:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 aldım konu kapanabilir.

Türe

Türe

Üye
Hayırlı olsun :gul: nasıl :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Galaxy S2 alırsan daha mantıklı olur nokia bakarsın yarın birgün iflas bayrağını çekerse uygulamaları falan kim yapacak sana sorarım?Alt yapısı güçlü bir telefon almanı tavsiye ederim
Yahu bilip bilmeden sallama yapmayın...
O kadar çok batmasını istediğiniz NOKIA piyasada olmasa tekel olan telefonlar size çok daha pahalı bir şekilde cebinize girerdi.
ayrıca Windows Phone nokianin değil microsoftundur. Oyun ve program geliştirmek yazdırmak microsoftun sorunu.
O zaman senin mantığın ile hareket edelim mi.
Android işletim sistemi o zaman samsungun mu oluyor. Neden samsung oyun program yazdırmıyor.? Samsung market nerede.?

Az fan olmayın tarafsız gözle bakın ve ona göre yorum yapın.

Üst Alt