Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    33
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S2 mi Nokia Lumia 800 mü ?
Telefonun Makro Çekimi Güzel olmalı. N9 ile Lumia 800 kameraları aynı olduğundan N9 u denedim mükemmel denebilecek şekilde fotoğraf çekiyor. S2 de öyle mi ?

Yabancı ülkeden telefon getirme işim olmadı. Sebepse normal şehir merkezindeki fiyat ile akrabamın kaldığı yer arasındaki fiyat farkı. Fazla para veremezdim.

Şimdi Yurtdışından getirilmiş 2 tane temiz cihaz buldum.

Lumia 800 pazarlık ile 950 Tl ye çektim.
Galaxy s2 pazarlık yapmadım düz 1000TL.

İkiside pasaporta kayıtlı.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

avcitalip

avcitalip

Üye
Galaxy SII eğer Türkiye'deki S2 ise al Model numarası I9100G falan olmasın olmasın I9100 yazıyorsa alabilirsin lumia 800 WP ile geliyor ama destek verilmiyor çünkü nokia 2016 da falan ayağa kalkacak diyorlar kalkınca alınır şuanda Dünyanın En İyi 4. Telefonu Samsung Galaxy SII bence

1-hTC One X
2-iPhone 4s
3-Samsung Galaxy SIII
4-Samsung Galaxy SII

• Beğen
Tepkiler: Türe
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Wp bu yıl geliyor türkiyeye. Yazılım değilde donanımsal falan baksak olaya?

avcitalip

avcitalip

Üye
Wp bu yıl geliyor türkiyeye. Yazılım değilde donanımsal falan baksak olaya?

donanımsal olarak bakıldığında bence s2 daha üstün çift çekirdek 1.2 GHZ işlemciden ve 1 GB Ramdan güç alıyor ve Android 4.0.4 için sorunsuz çalıştığı söyleniyor bende 4.0.3 Romu var TR romunu bekliyorum...

karar senin ama WP daha anne karnındaki bebek gibi gelişmemiş bir işletim sistemi gelişirse alınır orası ayrı ama gelişmemiş bir bebeği anne karnından alıp yaşatmaya çalışmakda mantıklı birşey değil bence...

donanım olarak lumia 800 ün ne gibi artıları var merak ettim ;

Nokia kendisinin ilk
Windows Phone 7 (WP7) işletim sistemli telefonu Nokia Lumia 800'ü satışa sundu. İşte Nokia Lumia 800 fiyatı ve Nokia Lumia 800 özellikleri hakkında detaylı bilgiler.

Nokia Lumia 800, Nokia'nın ilk WP7 işletim sistemli akıllı telefonu. Nokia Lumia 800'de 1.4 GHz Snapdragon tek çekirdekli işlemci ve 512 MB RAM dikkat çekmekte. Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemi, 16GB dahili hafıza, Microsoft 25 GB bulut depolama alanı, 3.7 inch ClearBlack AMOLED dokunmatik ekran ( 'a göre daha küçük ekran), micro-SIM kart, 8 megapixel Carl Zeiss optikli çift LED flashlı kamera Nokia Lumia 800'ün göze çarpan diğer teknik özelliklerinden.

Nokia Lumia 800 şu anda yurtdışında satışta olsa da Nokia Lumia 800'ün Türkiye'ye ne zaman geleceği, çıkış tarihi konusunda net bir bilgi yok ama 2012'nin ilk aylarında Türkiye'de de satışa girmesi beklenmekte.

Nokia Lumia 800 fiyatı ne kadar dediğimizde; şu anda yurtdışında 420 Euro civarlarında satılmakta. Nokia Lumia 800 Türkiye fiyatının ne olacağı ise merak konusu.

Nokia Lumia 800 özellikleri

NETWORK:GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
BOYUTLAR ve AĞIRLIK:116.5 x 61.2 x 12.1 mm, 142 g
EKRAN:480 x 800 pixel, 3.7 inch (~252 ppi pixel yoğunluk), 16 milyon renkli AMOLED kapasitif dokunmatik ekran, Gorilla Glass, Nokia ClearBlack, ikincil görüntülü görüşme kamerası YOK
SİSTEM ve HAFIZA:Microsoft Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemi, 1.4 GHz Scorpion işlemci, Qualcomm MSM8255 Snapdragon, Adreno 205 GPU, 16 GB dahili hafıza, 512 MB RAM, microSD kart desteği YOK
DATA:GPRS: Class 33
EDGE: Class 33
3G: HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth: v2.1 A2DP, EDR
USB: microUSB v2.0
KAMERA:8 megapixel, 3264x2448 pixel, Carl Zeiss optic, autofocus, çift LED flash, HD video kaydı 720p@30fps, Geo-tagging
DİĞER:3.5 mm kulaklık girişi, Micro-SIM kart, aktif gürültü önleyici, SNS entegrasyonu, MP4/H.264/H.263/WMV player, MP3/WAV/WMA/AAC player,
PİL:Li-Ion 1450 mAh (BV-5JW), 265 saat bekleme, 13 saat konuşma, 55 saat müzik dinleme süresi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Kameraları arasındaki kalite farkı önemli benim için adlında. Makro çekimler falan.

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Bence hiç anlamlı bir soru değil.Galaxy S II iphone'u bile geçerken... Lumia 800'da ne oluyor ?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bence hiç anlamlı bir soru değil.Galaxy S II iphone'u bile geçerken... Lumia 800'da ne oluyor ?

Tercih meselesi birazda.

Galaxy s3 kullanmam mesela ben. Tipini sevmedim.

4s ile s2 arasında kalsaydım 4s seçerdim kesinlikle.

Software95

Galaxy S2 alırsan daha mantıklı olur nokia bakarsın yarın birgün iflas bayrağını çekerse uygulamaları falan kim yapacak sana sorarım?Alt yapısı güçlü bir telefon almanı tavsiye ederim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu telefonu bi yıl bile kullanmam. İflas etmez o kadar sürede

Software95

Galaxy SII eğer Türkiye'deki S2 ise al Model numarası I9100G falan olmasın olmasın I9100 yazıyorsa alabilirsin lumia 800 WP ile geliyor ama destek verilmiyor çünkü nokia 2016 da falan ayağa kalkacak diyorlar kalkınca alınır şuanda Dünyanın En İyi 4. Telefonu Samsung Galaxy SII bence

1-hTC One X
2-iPhone 4s
3-Samsung Galaxy SIII
4-Samsung Galaxy SII

Sıralama yanlış bana göre bu sıralamayı ben düzeltiyim istersen;

1-Htc One X - Samsung Galaxy SIII - Lg Optimus 4x
2-İphone 4s
3-Samsung Galaxy SII (İphone ile kafa kafa sayılabilir ama tabii iphone gpu olarak ve sanal zekası (siri) olarak biraz önde)
4-Sony Xperia S -
(Bunları 3. Sıraya yazabilirdim ama bunlar Galaxy SII sonra geldiler ama bomba gibi gelemedikleri için böyle yazdım)
5-Huawei"nin öne çıkan serileri
6-Nokia Lumia serisi

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 bir adım önde bence ;)

Epple

Epple

Üye
İlk kez birine samsung al diyorum o da diger tarafta nokia oldugu icin. Bence nokia bitti bu andan sonra. Kamerayla filan isi halletmeye calissada olmaz

bertinos

bertinos

Üye
s2 almalısın ama nokia da fena telefon çıkarmamış :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s2
makro çekmlerini görebileceğim bi konu var mı

- - - Eklendi - - -

s2 macro çekim bulunan elinde fotoğraf atabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
avcitalip

avcitalip

Üye
Sıralama yanlış bana göre bu sıralamayı ben düzeltiyim istersen;

1-Htc One X - Samsung Galaxy SIII - Lg Optimus 4x
2-İphone 4s
3-Samsung Galaxy SII (İphone ile kafa kafa sayılabilir ama tabii iphone gpu olarak ve sanal zekası (siri) olarak biraz önde)
4-Sony Xperia S -
(Bunları 3. Sıraya yazabilirdim ama bunlar Galaxy SII sonra geldiler ama bomba gibi gelemedikleri için böyle yazdım)
5-Huawei"nin öne çıkan serileri
6-Nokia Lumia serisi

bence benim yazdığım gibi tercih meselesi

- - - Eklendi - - -

Samsung s2
makro çekmlerini görebileceğim bi konu var mı

- - - Eklendi - - -

s2 macro çekim bulunan elinde fotoğraf atabilir mi ?

makro çekim ne oluyordu ?

her türlü kamerası çok iyi bence n8 in 12 MP kamerasını aratmıyor o derece net yakın modda çekmek istersen çekim modlarında metin modu var onu aç yeter :oke:

klongs

klongs

Üye
lumia 900 almayacakmıydın

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bence benim yazdığım gibi tercih meselesi

- - - Eklendi - - -

makro çekim ne oluyordu ?

her türlü kamerası çok iyi bence n8 in 12 MP kamerasını aratmıyor o derece net yakın modda çekmek istersen çekim modlarında metin modu var onu aç yeter :oke:

Yakın mod çekimler yapıcam. Macro bu demek. Yakın plandaki şeye odaklanacak arka kısım bulanık olacak?

lumia 900 almayacakmıydın
+
O iş yattı kardeşmi.

Türe

Türe

Üye
bana kalırsa s2 çünkü jb i alınca şahane olacak

Türe

Türe

Üye
Makro çekim bi fotoğrafını koyabilir misin elinde varsa ?

bakayım hemen arşive

- - - Eklendi - - -

resimler yan çıkmış kusura bakmayın ;

Üst Alt