kanka senin telefonun hoparlöründe sorun var garanti ye gonder direk. işlemciyle alakalı deil..merhaba arkadaslar
butun preston forumunu inceledim ama benimle benzer bir sorunu yasayan biri bulamadim
telefonda arama yaptigimda karsi taraf konusmaya ilk basladiginda ses yavas yavas yukselerek geliyor ve her cumle kurmaya basladiginda yine ses yavas yavas yukseliyor.
bu sorunu yasayan veya cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
incelemedigim site kalmadi
en azından telefonun sesini yukseltebilsek iyi olur belki.. bildigim kadarıyla samsung ların cogunda ses yukseltme var . bu konuda bilgisi olan varsa sewinirim . yada mp3 programıda tavsiye edebilrsiniz .ikiside uyar bana yeter ki ses guzel cıksın kulaklıktan...

Parasına göre çok çok iyi bi telefon.Süpermiş yalnız * değil 7ön kamerayı *#0*# yapıp * a bas ön kamera açılır..
arkadaşlar güvenlik kodunu bilen varmı acil yardımcı olursanız sevinirim çağrı merkezini aradım sekiz tane 0 diyolar ya giriyorum kabul etmiyo telefonu aldığımdan beri güvenlik kodunun 8 tane 0 olduğundan bile haberim yok değiştirmiş olabilirmisiniz diyo!! servise yönlendirdiler bilen varsa paylaşsın pls
--------------- Ekleme ---------------
mesajın içindeyken ses tuşlarına bas istediğinin boyuta getirebilirsin bu özellikte çok hoşuma gitti ımm
yardımınızı bekliyorum
Şmdiden teşekkürler.Mehaba arkadaşlar. Ben dün akşam Samsun preston(s5603) telefon aldım. Ve bana bu telefonun msn desteklediğini söyldiler zaten telefonu sırf msn desteklediği için aldım. Ama müşteri hizmetlerini aradığımda msn liwe desteklemediğini söylediler size samsung yetkili servisinin telefonun vereyeim orayla görüşün dedi. Bende Samsungu aradım malesef orasıda bu bu telefonun msn desteklemediğini söylediler yani yükleyeceğimiz program telefonun yazılımını çökertir garanti dışı kalır dediler. Benim ne yapmam gerekiyor bu telefona msn yüklenince telefonun yazılımın çökme ihtimalinin olduğunu söylediler ve telefonum kullanılmaz duruma gelirmiş.
Şimdi ben bu telefonu kırıp atayımmı ? bana destekli diye verdiler ama yüklenincede yazılımın çökeceğini söylediler. bu telefona ben nasıl msn yükleyeceğim arkadaşlar bu onuda cahilimyardımınızı bekliyorum
Şmdiden teşekkürler.