Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

sahinbey6606

Üye
İnternette biraz araştırırsanız dolu oyun bulursunuz ama işe yarayan ben henüz bulamadım.Çok dandik ve oynanması gerçekten çok zor bu dokunmatik oyunlar.

astanbay

Üye
*#0*# yap oradan seçenekleri dene açabilirsinn ön kamerayıı

cemlive

Üye
arkadaslar 5603 sarj problemı var yardımcı olun

temalak

Üye
S5603 gerçekten çok hoş ilk çıkan ürünlerde dokunmatik hassasiyeti pek tatmin edici degil fakat şimdiki çıkan seride gerçekten çok mükemmel ekranı çok güzel yapmışlar fakat hafıza kartından çalmışlar yani bundan sonra hafıza kartı çıkmayacak içinden. S5603 için program arıyorum eger istedigim programları bulursam nokia yı aldatacagım :)))
bu arada
S5603 isteyen olurda telpa garantili satıyorum.
nakit:495
10 taksit seçenegimizde var
0212 236 56 85 İSTANBUL İLETİŞİM / Beşiktaş

irfan akkas

Üye
arkadaslar bu telefona msn yükleyen varmı varsa nasıl oluyor bilen varsa cevap

non-toXic

non-toXic

Üye
arkadaşlar daha önce bu tel ile pc deki bluetooth u kullanarak internete bağlanma görmüştüm ama şimdi bulamıyorum nasıl telden pc nin netine bağlana bilirim yardmcı olursanız sevinirim

ssssakar

Üye
s. a bendede var s5603 telefonumdan int girdiğim zaman videoları acmıyor bilen varsa rica ediyorum simdiden tesekkur ederım!!!!!!!!

non-toXic

non-toXic

Üye
^^ menüye gir ordan anasayfaya git ikonuna tıkla nete girmiş olucaksın sonra sağ alttaki butana bas ayarlar a bas çıkan menülerden tercihlere gir ve javascript,resimler fln yazıcak hepsini aç öyle bi dene ;)

sansure01

Üye
arkadaşlar youtubeden video izlemek için menü-ayarlar-uygulama ayraları-tarayıcı prfilleri-turkcell internet-(yanındaki oka tıklıyoruz)-gelişmiş ayarlar-statik dns 1 (4.2.2.5) statik dns 2 (4.2.2.6) yapıp tamam daha sonrada kaydet diyoruz. daha sonra aynı şekilde uygulama ayarlarından medya oynatıcıyı seçiyoruz ve vod ayarlarına tıklıyoruz onu da turkcell internet olarak işaretleyip kaydediyoruz şimdi youtube den istediniz videoyu keyifle seğredebilirsiniz... teşekkürü çok görmeyin opera miniye veya flasha gerek yok ... telefonda flash var zaten ii seyirler herkeze

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar youtubeden video izlemek için menü-ayarlar-uygulama ayraları-tarayıcı prfilleri-turkcell internet-(yanındaki oka tıklıyoruz)-gelişmiş ayarlar-statik dns 1 (4.2.2.5) statik dns 2 (4.2.2.6) yapıp tamam daha sonrada kaydet diyoruz. daha sonra aynı şekilde uygulama ayarlarından medya oynatıcıyı seçiyoruz ve vod ayarlarına tıklıyoruz onu da turkcell internet olarak işaretleyip kaydediyoruz şimdi youtube den istediniz videoyu keyifle seğredebilirsiniz... teşekkürü çok görmeyin opera miniye veya flasha gerek yok ... telefonda flash var zaten ii seyirler herkeze

penche06

Üye
ya bana biri bu msni nasıl yükliycem anlatabilirmi samsung gt-s5603

umutlak

umutlak

Üye
arkadaşlar forum sayesinde baya bilgi sahibi oldum size format factory video convert programını tavsiye ederim burdan öğrendim hem türkçe hem kullanımı çok kolay seçtiğiniz videoyu ayar kısmından tümüne mobile 320x240 olarak seçip açılan ekranda FPS ayarını 18 den 15 indirip başla dediğinizde mükemmel kaliteli bi video ortaya çıkıyor (ayar kısmı önemli)

ceyhun KAMİL

Üye
arkadaslar 5603 ıçın oyun bulan varmı acıl lazım (hellp):D:D

epson81

epson81

Üye
çok güzel bir tlf

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
bu telefona msn in nasil yükleneceği belki elli sefer yazıldı bu sayfa keşke önce diğer sayfalara baksanız

doanbursalı

Üye
ya allah rizası için telefonum için ekran koruyucu film isityorumm izmirdeyim lütfen yardım edin

odeum

Üye
arkadaşlar ben yaklaşık 3 aydır S5603 kullanıyorum çok memnunum telefondan ama bi çok özelliğini hala kullanamadım. birde RED listesine eklenen numaraları bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

wwwosman

Üye
arkadaşlar telefona pc den yüklediğim videolar oynatırken takılıyor.bu konuda bilgisi olan varmı

hakanckr

Üye
Merhaba Benim Telimdede Hafıza Kartını Okuyomuyor Acaba Ne Sorunu Olabilir Benim Diğer Telim Olan D900 de Denedim Onda Hafıza Kartını Sorunsuz Bir Şekilde Okudu Ama Kendisine Taktığımda Okumuyor Yaklaşık 1.5 Ay Oldu Alalı.....Şimdiden Teşekkürler....

bsc01

Üye
(Beyler sürekli soru soruyorum ama bu telefondan bluetooth ile internete girme olanağımız var mı?)
evet stüdyosunu kur

onurhan_1905

Üye
arkadaşlar resimlere girdiğimde resme bastığımda bazen donma oluyor o resim açılmıyor geri çıkıyorum sonra açılıyor.bu sorun hepsindemi var yoksa benim tel in dokunmatiğimi algılayamıyor.cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler

Üst Alt