Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...
Sponsorlu Bağlantılar
sondrock
Üye
Prestona özel var mı
niko'M
Üye
Arkadaşlar internette o kadar araştırdım.şebeke modunu değiştirdim ama yine de şarj 1 günden fazla gitmiyo kullanmadığım günler de..napabilirim,yeni batarya almak çözüm olur mu ?
hsynslk
Üye
ben bir aydır kullanıyorum tel çok güzel her türlü jad ve jar dosyaları açıyor fakat türkcell temalarını kaldıramıyorum yazılım falan dediler bulamadım. birde bugün birisi androide çevir dedi rom bul falan dedi aramadığım yer kalmadı ama bulamadım bu androide çevirmeyi bilen varmı
m@k@r@m@n
Üye
samsung s5603 preston için analog saat uygulaması yokmu kendısınde bulunan analog saat uygulaması çok basit
hsynslk
Üye
(samsung gt-s5603 preston)arkadşlar bu telefonu kullandıkça bişiler öğreniyorum tel konusunda yeniyim ama bilmiyenlere birkaç tavsiye ekrn filmini kullanmanıza gerek yok ekranı çizilmiyor filmde çok kötü oluyo ekran ve mozilla yükleyin derim facebook falan aynı pc gibi açıyor videoları da izletiyor pcden iç bir farkı olmuyor sensörlü oyunlar mükembel çalışıyor her türlü jar ve jad dosyaları açıyor modem olarak kullanıldığında da çok hızlı vodofone hatla pcden nete adsl den hızlı bağlanıyorum 3.45mbps hız çıkıyor adslde 0.85 çıkıor tek sorunum açılırken falan türkcell logoları çıkması yazılım atmak gerekiomuş daha bulamadım bu telin yazılımı varsa paylaşırsanız sevinirim... 3g konuşmalrında görüntü mozaikleşmesi falan olmuyor
efs9999
Üye
ya uzun zamandır kimse yazmamış belki cevap verende olmayacak ama şansımı deneyeyim.
"video arama erişilemez" uyarısı alıyor ve görüntülü görüşme yapamıyorum, halbuki eskiden yapıyordum var mı yardımcı olabilecek olan?