Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

hayır123

Üye
ön kamerayı *#0*# yapıp * a bas ön kamera açılır..

mehmetkatar

Üye
slm arkadaşlar bende s5603 kullanıcısıyım fotoğraf çekerken zoom yapamıyorum
güzel uygulama ve oyun bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

pitbull112233

pitbull112233

Üye
merhaba arkadaslar
butun preston forumunu inceledim ama benimle benzer bir sorunu yasayan biri bulamadim
telefonda arama yaptigimda karsi taraf konusmaya ilk basladiginda ses yavas yavas yukselerek geliyor ve her cumle kurmaya basladiginda yine ses yavas yavas yukseliyor.
bu sorunu yasayan veya cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
incelemedigim site kalmadi

comeon1372

Üye
bu telefonun oyunları varsa paylaşabilirmisiz

halukccc

halukccc

Üye
merhaba arkadaslar
butun preston forumunu inceledim ama benimle benzer bir sorunu yasayan biri bulamadim
telefonda arama yaptigimda karsi taraf konusmaya ilk basladiginda ses yavas yavas yukselerek geliyor ve her cumle kurmaya basladiginda yine ses yavas yavas yukseliyor.
bu sorunu yasayan veya cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var mi?
incelemedigim site kalmadi
kanka senin telefonun hoparlöründe sorun var garanti ye gonder direk. işlemciyle alakalı deil..

--------------- Ekleme ---------------

ya beyler telefon şahane gercekten ama benm için baya sorun olan tek eksigi var . kulaklıkla dinlerken ki muzik kalitesi... equlizer yok.. telefonun kendi ayarları var onlarda tam anlamıyla bir boka benzemiyor . en iyi kulaklıgı taktım ama yinede ses cırt :dry: en azından telefonun sesini yukseltebilsek iyi olur belki.. bildigim kadarıyla samsung ların cogunda ses yukseltme var . bu konuda bilgisi olan varsa sewinirim . yada mp3 programıda tavsiye edebilrsiniz .ikiside uyar bana yeter ki ses guzel cıksın kulaklıktan...:duvar2::duvar2:

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon için güncelleme yok mu?

Cristy

Cristy

Üye
Telefon harika çok beğeniyorum çok estetik özellikleri de gayt iyi tek sorunum duvar kağıtlarını ayarlayamayışım başkada bi problemim yok hıı bide tema yüklenmiyor olması kötü :) Parasına göre çok çok iyi bi telefon.

ön kamerayı *#0*# yapıp * a bas ön kamera açılır..
Süpermiş yalnız * değil 7

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arkadaşlar sizden tek bir ricam var daha önce soruldumu bilmiyorum ancak 16.sayfaya kadar geldim şimdi sorun şu ben samsungun kendi tarayıcısıyla youtube yada diğer video sitelerine girip video izlemek istiyorum ama video açılmıyor sadece flash playerın ikonu var yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorumda anlayamadım lütfen bu konuda yardımcı olun.

cevdet_1330

Üye
msn yükleniyor bende samsung s5603 var yükledim oldu...

ßeTuL

Üye
ya arkadaşlar tema nerden bulabilirm bilen varsa paylaşsın ltfen:hmmm

cellcrazy

Üye
arkadaşlar güvenlik kodunu bilen varmı acil yardımcı olursanız sevinirim çağrı merkezini aradım sekiz tane 0 diyolar ya giriyorum kabul etmiyo telefonu aldığımdan beri güvenlik kodunun 8 tane 0 olduğundan bile haberim yok değiştirmiş olabilirmisiniz diyo!! servise yönlendirdiler bilen varsa paylaşsın pls

mesajın içindeyken ses tuşlarına bas istediğinin boyuta getirebilirsin bu özellikte çok hoşuma gitti ımm

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam şifre resetlenmiş şekilde geliyor ilk şifreyi siz ne girerseniz onu kabul ediyor belirli bir şifresi yok ilk ne yazarsanız onu kabul ediyor şifre olarak

siyay

Üye
eline sağlık

ucla

Üye
dostum sirkecide rem dış ticaret var orda uygun bulabilirsin hatta camını takarlar orda servis de var parçayı da satıolar alıp taktır bence.

melikcan07

Üye
arkadaşlar preston(s5603) için gitar çalma programı varmı

sudiru07

Üye
slm nerden bulabilrim

ganiganiak

Üye
arkadaslar 5603 e oyun istiyorum ben var mı sizde

canz96-

Üye
teşekkürler

Dayyyyy

Üye
Mehaba arkadaşlar. Ben dün akşam Samsun preston(s5603) telefon aldım. Ve bana bu telefonun msn desteklediğini söyldiler zaten telefonu sırf msn desteklediği için aldım. Ama müşteri hizmetlerini aradığımda msn liwe desteklemediğini söylediler size samsung yetkili servisinin telefonun vereyeim orayla görüşün dedi. Bende Samsungu aradım malesef orasıda bu bu telefonun msn desteklemediğini söylediler yani yükleyeceğimiz program telefonun yazılımını çökertir garanti dışı kalır dediler. Benim ne yapmam gerekiyor bu telefona msn yüklenince telefonun yazılımın çökme ihtimalinin olduğunu söylediler ve telefonum kullanılmaz duruma gelirmiş.
Şimdi ben bu telefonu kırıp atayımmı ? bana destekli diye verdiler ama yüklenincede yazılımın çökeceğini söylediler. bu telefona ben nasıl msn yükleyeceğim arkadaşlar bu onuda cahilim :( yardımınızı bekliyorum :( Şmdiden teşekkürler.

nafut1

Üye
slm benim bir ricam var ben s6603 aldım ama mesaj uyarı sesini ayarlayamıyorum bana yardım edebilirmisiniz.ltf.

safak30

safak30

Üye
Arkadasım bu kadar korkma gerek yok bence bana sorarsan aldıgın telefon suan ıcın (bana göre tabi) iphone den sonra gelen en ıyı telefonlardan ve o telde calısabılecek bır suru msn var garantı dısı kalsa bıle programsal olarak telefon tamırcılerı 30 tl cıvarında bır malıyete tele yenıden versıyon atabılırler bu kadar takmana gerek yok neyse msn ararsan bı suru java msn var ama ben msnle ılgılenmedıgım ıcın pek yuklemedım ama su sıtede kankamsn ebuddy gıbı msn programları var ıstersen oradan yukleyebılırsın

Mehaba arkadaşlar. Ben dün akşam Samsun preston(s5603) telefon aldım. Ve bana bu telefonun msn desteklediğini söyldiler zaten telefonu sırf msn desteklediği için aldım. Ama müşteri hizmetlerini aradığımda msn liwe desteklemediğini söylediler size samsung yetkili servisinin telefonun vereyeim orayla görüşün dedi. Bende Samsungu aradım malesef orasıda bu bu telefonun msn desteklemediğini söylediler yani yükleyeceğimiz program telefonun yazılımını çökertir garanti dışı kalır dediler. Benim ne yapmam gerekiyor bu telefona msn yüklenince telefonun yazılımın çökme ihtimalinin olduğunu söylediler ve telefonum kullanılmaz duruma gelirmiş.
Şimdi ben bu telefonu kırıp atayımmı ? bana destekli diye verdiler ama yüklenincede yazılımın çökeceğini söylediler. bu telefona ben nasıl msn yükleyeceğim arkadaşlar bu onuda cahilim :( yardımınızı bekliyorum :( Şmdiden teşekkürler.

Üst Alt