Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

m@k@r@

Üye
slm benim bir ricam var ben s6603 aldım ama mesaj uyarı sesini ayarlayamıyorum bana yardım edebilirmisiniz.ltf.
menu -ayarlar-telefon profıllerı-(hangı profılı kullanıyorsan mesela-normal gır orada yukarda-gelen cagrı yazan oku tıkla yenı mesaj secenegı var oradan ayarla

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar preston(s5603) için gitar çalma programı varmı
asagıdakı lıkten ındır

arkadaslar 5603 e oyun istiyorum ben var mı sizde
asagıdakı lınkı ıncele
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...tik-oyunlar-100-calisiyor-denendi-269330.html

slm arkadaşlar bende s5603 kullanıcısıyım fotoğraf çekerken zoom yapamıyorum
güzel uygulama ve oyun bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
asagıdakı lınkte oyun var
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...tik-oyunlar-100-calisiyor-denendi-269330.html

epson81

epson81

Üye
ben de 5603 aldım süper bir telefon...

azad_93

Üye
valla en sondaki süperdi heLaL oLsun (:

siyay

Üye
arkadaşlar benim 5603 ün t9 unda bir yavaşlama oldu her harfe bir saniye bekleyerek basmak zorunda kaldım sonra iki üç kere açtım kapattım kendiliğinden düzeldi neden olabilir fikri olan var mı. inşallah yine yapmaz

yıldız2767yıldız3855kare yparsan reset atmış olursun. fabrika ayarlarına dönüş değil tamamen reset ve yeni kod ne girip onylarsan o olacak. bildiğin üzere telefon hafızasına senin kayıt ettiklerin silenecek

Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam şifre resetlenmiş şekilde geliyor ilk kodu siz ne girerseniz onu kabul ediyor belirli bir kodu yok ilk ne yazarsanız onu kabul ediyor şifre olarak
yıldız2767yıldız3855kare yap reset atmış oluyorsun ve yeni şifrelerini gir

nuskentli

Üye
nasıl film indirdn birader !!

bayahmet2

Üye
Arkadaşlar ben alalı 2 ay oldu telefon gayet güzel ..
Ama ben internetten bulduğum oyunları yüklediğimde ekranın alt kısmında klavye oluyor .
Bu klavyeyi kaldırmanın bir yolu var mı ?
Şimdiden Teşekkürler ...

tolstoy21

Üye
arkadaşlar ben bir program buldum format factory diye filmleri dvd leri mp3 mp4 clip hepsini telefon formatında uyumluyor ben şuanda terminatör 4 filmini uyumladım çok net ve güzel görünüyor.

123_visa

Üye
blader ***** duwar kagıdı yokmu yaa we msn programı

erg1907

Üye
arkadaşlar herkese merhaba.. forum gerçekten çok güzel, başlığı açan ve bilgilerle destekleyen arkadaşlara teşekkürler.. ben de preston almayı düşünenlerdenim ama bazı konularda çekincelerim var. 3g mevzuuna yeni giriş yapıcam ve konuda tabi herkes iphone'a endekslenmiş durumda. internete dolaştığınız zaman iphone için birçok uygulama bulunuyor. Ama prestona uygun uygulama çok fazla bulamadım. benim için oyundan ziyade uygulamalar çok önemli. gördüğüm kadarıyla widget uygulamarı, iphone için yapılan uygulamalar kadar yaygın ve kaliteli değil. örneğin arkadaşın iphone'nunda görmüştüm, google maps ile entegre çalışan atm arama, yada bulunduğun yere en yakın sinemalar, uçak iniş kalkış saatleri gibi çok detay ve kullanışlı uygulamlar vardı. bu ve buna benzer konularda widgetlar mevcutmudur? varsa inceleyebileceğimiz bir link varmıdır? ya da samsung bu konuda kullanıcılara ne kadar destek veriyor? türkiye için yaptıkları bi çalışma varmıdır? kullanan arkadaşlar varsa bu konuda bilgilendirebilirlerse çok sevinirim. widget olayı çok önemli. Teşekkürler..

lord___707

Üye
telefona video attığım zaman (mp4 formatında) sürekli çözünürlük desteklenmiyor diyor. ne yaparak atmalıyım videoyu telefona?

240*320 çözünürlükte convertleyip atın videoları

enginbenturk

Üye
arkadaşlar jabra bluetooth kulaklığım var ama s5603 ile eşleşmiyor bu konuda bilgisi olan varmı ?

DENEME20100

Üye
selam arkadaşlar internete girerken tanımlama bilgisini kabul ediyormusun evet yada hayır diye secenek sunuyor.Hangisine basarsam basayım internete bağlanabiliyorum bağlantımda bi sıkıntı yok ama surekli bu soruyu soruyor bunu nasıl kaldırabilirim bilen varmı aranızda...

jazz5603

Üye
arkadaşlar benim tlfonumla ilgili bazı sorunlarım var..arama geldiğinde kabule basınca yaklasık 5-6 saniye sonra algılıo.bazen cok agır menu acıo.tus kiliti yapip yarım mesala yarım saat sonra aciosam ekran koruyucusunda tuş kilidini kitledim saat görünüo actiktan sonra ekranda normal saati cıkıo..ve msj sıkıntım var toplam 500 sms aliyo güya ama 200 de doluyo buna benzer sıkıntı yasayanlar varmi?çözümleri ndir acaba.yardımcı olursanız sevinirim..

arzucn

Üye
arkadaşlar bende bu teli yeni aldım ama benim pc de cd room yok o yüzden bişey indiremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

keremsahin

Üye
arkadaslar parasına göre muhteşem telefon

non-toXic

non-toXic

Üye
arkadaşlar daha önce bu tel ile pc deki bluetooth u kullanarak internete bağlanma görmüştüm ama şimdi bulamıyorum nasıl telden pc nin netine bağlana bilirim yardmcı olursanız sevinirim

dessas_fani

Üye
msn programi var buradan yükleye bilirsiniz

baglan_ozgur

Üye
piksel ayarlarını değiştir ozaman yaparsın

soul_88

Üye
facebookta flash sorununu cözen varsa pm atsın bana

Üst Alt