Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

balili34

Üye
fotograf zoom u için ayarlardan çözünürlüğü düşürmen gerekiyor..

halilcaki

Üye
abicim flash paley lazım bize bulanınız bileniniz varsa yorumlarınızı bekleriz....:)

Guvenn54

Üye
Selam Flashını bende kullanamıyorum. MSn bulamadım GT S 5603 Bulan kimse Varmi ? varsa [email protected] mail Atarsaniz cok sevinirimn.

ahoz

ahoz

Üye
gerçekten iyi machine yapmışlar N96 kullandığım halde hata bulamadım fakat dokunmtaikte sanırım ilk olarak herkes gibi zorlandığım mesaj yazma oldu ama almak isteyen varsa bence 1 sn bile düşünmesin derim....

ahetahet

ahetahet

Üye
msn isteyenler ıcın konu acmıstım

msn ısteyen arkadaslar bı baksın ısterse yorumlarınızı beklıorum konuyu actım ama kımse bısı yazmadı calısıo yada calısmıo dıe

ben kullanıyorum sorunsuz butun ıstedıgım oturumları acabılıorum

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-yeni-nesil-msn-isteyenler-buraya-bedava-301451.html

--------------- Ekleme ---------------

s5603 te bende ızleyemıom vıdeo flash ve Vod ayarları acık halde genede ızleyemıom
kesın bı bılgısı olan arkadas varsa acıklarsa sevınırım

iyi paylasımlar...

MUHAMMED dündar

Üye
slm arkadaşlar. tel msn programı vede videoları izlemek için flaşh player programını yükleyen var mı? varsa paylaşırsanız iyi olur teşekkürler...

slm arkadaşlar. tel msn programı vede videoları izlemek için flaşh player programını yükleyen var mı? varsa paylaşırsanız iyi olur teşekkürler...
[email protected] mesaj atarsanız sevinirim.

untouchables221

Üye
modem olarak pcden kullanan varmı acaba? varsa nasıl yaptınız? modem olarak görünüyor fakat *99# aramasında bağlanmıyor.

MUHAMMED dündar

Üye
SELAM ARKADAŞLAR HERKESİ BİR DERDİ VAR AMA BU TELAFONDA MSN'Yİ ÇALIŞTIRABİLEN VAR MI? VARSA BİZLERDE ÖĞRETİR Mİ........ [email protected] mail atarsanız çoook makbule geçer..

sizin yazdığın adreste hata veriyor.

urgay

Üye
*#0*# olayı süpermiş yaa:)

ahmet_demirci

ahmet_demirci

Üye
çok teşşekür ederim doğan...:D

untouchables221

Üye
telefonun oynattığı video formatları tam olarak nedir arkadaşlar? avi atıyorum 15fps mpeg4 sıkıştırmalı falan ama oynatmıyor. avi uzantılı. desteklemiyor diyor. ama aynı sıkıştırmada 3gp uzantılı olarak atıyorum o zaman görüyor. mov, rmv, wmv filan hiç denemedim. kendi oynatıcısı haricinde bi oynatıcı kursak acaba desteklermi başka formatları da? iki gündür telefon elimde ve süper bir alet bu arada :D

untouchables221

Üye
modem olarak pcden kullanan varmı acaba? varsa nasıl yaptınız? modem olarak görünüyor fakat *99# aramasında bağlanmıyor.

kendi soruma cevap vereyim :D
modem olarak kullanmayı arayüz programından girerek yapıyormuşuz. araç kutusunda internet connector adında bir uygulama var. yeni bir bağlantı profili yapıp bağlanabiliyoruz.artık 3g modem olarakta kullanabiliyorum :)

hikmetkadi

Üye
alalı çok oldu ama versiyonu eski kaldı qwerty klavye isteyen arkadaşlar içinde sanırım yeni versiyonunda mevcut fakat teknik serviste samsungta güncelleştirmeyi yapamayız dedi. (telefon ettim).pc studioda da güncelleştir kısmında aygıtı seçtikten sonra sunucuya bağlanılamadı güncelleştirme sürdürülemiyor diyor.Biri yardımcı olursa sevinirim

siyay

Üye
arkadaşlar facebook a girmek için tarayıcı ayarlarını vodafone internet yapıyorum google giremiyorum giriyorda ingilizce filan oluyor ekran . tekrar tarayıcı ayarlarını değiştirip vodafone live yapıncada bu sefer facebook a giremiyorum umarım anlata bildim derdimi lütfen [email protected] a yazarsanız sevinirim .(erinirseniz burasıda olur ne yapalım:bye2:)

untouchables221

Üye
arkadaşlar bu telefonda GPS varmı? google mapste yaklaşık konum buluyor ve kendimde denedim gerçekten tam olmasada yakın bi tahmin yapabiliyor. şebeke baz istasyon bilgileri ile yer tespiti yapıyor sanırım. bunun adı nedir sadece merak ediyorum. türkiyedeki s5603lerde gps yok denmiş. diğer ülkelerdekinde varmı yani? özelliklerinde a-gps var olduğu yazılıyor. bizde olmayan özellik a-gps mi oluyor? asıl merak ettiğimse bu özellik acaba yazılımsal olarak mı kapatılmış. belkide bir firmware ile açılabilir ne dersiniz?

esmerpericik

Üye
buyrunnn arkadaşlar msn niz hayırlı olsun güle güle kullanın:naughty::bye2::heyo::bigstar::oke:

pukiman

Üye
ya ben aldım telefon ama , ne facebook nede başka sitede video izleyemiyorum , telefon video izzlemesini desteklemiyor diyor, youtube de zaten girmiyor , napabilirim ??

yokmu yardım yawww

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar bu "Fotoğraf Tarayıcı" uygulamasını hangi klasörden resim alacağını filan ayarlayamıyor muyuz.????

Ben bulamadım bir türlü var mı yok mu da bilmiyorum...
Genelde böyle uygulamaların seçenekleri olması lazım ama???

Bilgilerinize...

pukiman

Üye
ya video nasıl izleniyor , youtube girmio , izlesene de izlenmiyo , opera ne nasıl yapılıo , telefona zarar varmı? yaparsam youtube den video izleyebilicemmi yardım beeee

Üst Alt