dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefonmesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)
dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon hafızasından zil sesi seçilmiyormu bu telefonda?mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)
arkadaşlar gelen kutusundaki mesaj karakterlerin boyutu kendi kendine büyüdü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon
--------------- Ekleme ---------------
dostum ordan sadece standart mesaj seslerini seçebiliyoruz. Telefon hafızasından zil sesi seçilmiyormu bu telefonda?
arkadaşım burası yeri değil ama madem ki bi yardımda bulunmuşsunarkadasım ben facebokk da kı vıdeoları ızleyemıyorum yanı ınternetten hıc bı vıdıo ızlıyemıyorum sanırım flash player yok flash playerı nerden yuklyebııırım bı yardımcı olurmusun ?
arkadaşım burası yeri değil ama madem ki bi yardımda bulunmuşsun
buyur..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çekilen fotoğrafı yakınlaştırmak için fotoğrafı açıp üstünde parmağınızıbasılı tuttuğunuzda zoom yapıyor.( az önce buldum)
peki mesaj yazarken ekranı çevirince harflerde yatay oluyomuş doğrumudur, nasıl??