Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

Aristo3838

Üye
herkese merhaba telefonu alalı 3 ay oldu mükemmel bi telefon tek eksiği wifi

deaqle59

Üye
sa. beyler oyuna qirince oklar kalıyo dokunmatik oyunalar yükledim hala altaki tuşlar duruyo umarım anlatabilmişimdir?:s

kardelennur

Üye
ben de bu telefonu 3 ay önce aldım 3 aydır kullanıyorum ve çook memnunum ..
yalnız bir sorum olacaktı bugüün telefonum yere düştü ve ön camı kırıldı :( değiştirmek ne kadar tutar acaba ? çok pahalımıdır?

mamişo

mamişo

Üye
beyler msn için telpa nın sitesine girip modellerden s5603 ü seçin ver orda yüklemeler diye bir bölüm var orada bu model için ebuddy diye bir msn programı var onu yükleyin.(yükleniş biçimi anlatılıyor sitede)

onurhan_1905

Üye
arkadaşlar resimlere girdiğimde resme bastığımda bazen donma oluyor o resim açılmıyor geri çıkıyorum sonra açılıyor.bu sorun hepsindemi var yoksa benim tel in dokunmatiğimi algılayamıyor.cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler

kardelennur

Üye
ben de bu telefonu 3 ay önce aldım 3 aydır kullanıyorum ve çook memnunum ..
yalnız bir sorum olacaktı bugüün telefonum yere düştü ve ön camı kırıldı :( değiştirmek ne kadar tutar acaba ? çok pahalımıdır?

lütfen cevap verin çok kötü bir durumdayım :(:(

ahmet_demirci

ahmet_demirci

Üye
arkadaşım zoom yapabilmek için 2 megapixele indirmen gerekiyo 3.2 de zoom yapamıyosun arkadaşım

peace_for_fight

peace_for_fight

Üye
selam arkadaşlar bende yeni aldım,dün akşamdan beri kurcalıyorum.zoom özelligini buldum sonunda.kamara açıkken ayarlara giriyoruz.yine orda bir ayar işareti var.oraya da tıkladıktan sonra yönergeleri göster diyoruz.zom özelligini açışoluyoruz.
bende oyun yüklemek istiyorum.yardımcı ollursanız

ben yapamadım hala. dediklerini yapıp yonergeleri acınca zoom ne şekilde yapılıyo çözemedim:(

egodeniz

egodeniz

Üye
merhaba arkadaşlar.
3 aydır kullanıyorum telefonu, çok da memnunum fakat bir sorunum var. Dün gece telefonumu kapattım, sabah açtığımda ise mesajlara giremedim. Yeni açılınca ya da bataryayı takıp çıkartınca '' liste başlatılıyor '' yazısı çıkıyor. öyledir dedim ama hala düzelmedi. lütfen yardımcı olun neden olabilir? ne yapmalıyım?

cerez57

Üye
arkadaşlar merhaba..

samsung s5603de navigasyon özelliği varmı yada yuklenebilirmi. yuklenirse nerden yapcaz. help pls şimdiden teşekkürler

zazahakan

Üye
bu tel. 5 kuruş etmez:naughty:

kaleen

Üye
Merhaba arkadaşlar, s5603 için uyumlu, hiç bir bağlantı ücreti ödemeyeceğim navigasyon programı önerisi olan varmıdır?

kasapoytun

Üye
arkadaşlar benim sorum acaba sahte arama özelliğini iptal edebilen var mı?

çünkü telefon tuş kilidindeyken bile aktif durumda ve ben istemediğim zamanlarda bu özelliği kapatmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

goka90

goka90

Üye
zazahakan bu tel hakkında boyle konusuyosun ama sen en kullanıyosun bakalım.Hem sevmeye bilirsin telefon hakkında boyle yorum yapman gerekmez...

siyay

Üye
sesimi duyan varsa yardım etsin telefonumun güvenlik kodunu unuttum ne yapabilirim

fberkay06

Üye
herkese cok saol

ercanduman

Üye
mesaj sesi için menüden ayarlara gel telefon profillerine gel hangi profili kullanıorsan o profilin yanındaki ok'a bas(yani profilin içine gir) orda ilk başta gelen çağrıları görüceksin sağ üstteki seçenekte gelen çağrılar yazan yere dokun ve yeni mesajı seç ordan mesaj seslerini değiştirebilirsin... hava tahminindede kontör düşüyo!(tabi int paketin yoksa)

İlk aldığımda bulmustum sonra kaybettim :D senin bu açıklaman faydalı oldu tsk ederim..

fberkay06

Üye
Sorunlara cevap verenlere teşekkür ediyorum bu telefon haika adam hiç sıkılmıyo hergun yenı almıs dıbı gelıyo kötu yorum yapanlarda olmus ama onların tercıgı herkese bu telefonu onerıyrum.

halukccc

halukccc

Üye
yarın geliyo telefonummmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)=)=) her bi konuda hemen yazacam :D

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
samsung preston kullanıcısıyım msn e giriyorum ama _ yapınca geri siliniyor hesabı açarken

Üst Alt