S60v5 de Açılış Animasyonu*&Açılış Müziği değiştirme(UNISIGNED)-[@n!wa+*R]

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
açılış resminde n97 olsa daha güzel olurdu benim için :) veya hiç telefon resmi olmasa sadece nokia olsa da olur.... teşekkürler...

@n!wa+*R™;2133421' Alıntı:
Şimdi X-plore yardımı ile C:boot/ klasörüne bakacaksın:oke:Orada Startup.gif ve birde Sound dosyası var işte o müzik dosyasının ismini aynen sendeki mehter marşına yazacaksın ve boot'atıp değiştir diyeceksin.A bu arada o müzik dosyan 10 saniyeden kısa olsun ;)
:oke:

iOS Developer

iOS Developer

Üye
teşekkürler...

begacce

begacce

Üye
süper program...

mezar01

Üye
Arkadaşım 5530 kullanıyormuşsun bu sadece 5800 için sanırsam..

arkadaş benim telde 5530 kim diyor sadece 5800 için diye şu an indirim ve yükledim açılışta animasyon ve vista açılış sesi çalışıyo emeyi geçen arkadaşa teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım 5530 kullanıyormuşsun bu sadece 5800 için sanırsam..

arkadaş benim telde 5530 kim diyor sadece 5800 için diye şu an indirim ve yükledim açılışta animasyon ve vista açılış sesi çalışıyo emeyi geçen arkadaşa teşekkürler
Elimde bir 5530 yok ve deneme imkanımda olmadığı için arkadaşda olmuyor diyerek yorum ayzdığı için sadece bu kanaatı getirebildim..;)

Revengeful

Emekli Yönetici
sagol

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Şimdi X-plore yardımı ile C:boot/ klasörüne bakacaksın:oke:Orada Startup.gif ve birde Sound dosyası var işte o müzik dosyasının ismini aynen sendeki mehter marşına yazacaksın ve boot'atıp değiştir diyeceksin.A bu arada o müzik dosyan 10 saniyeden kısa olsun ;)

kardeş bu c deki boot klasörünü bir türlü bulamadım detaylı şekilde yazabilirmisin ( telefonum N97 hackli):allalla:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum C diskinde direk kök dizinde bulunuyor zaten hemen Data klasörünün üzerinde

feratcan

Üye
teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler (: Güzel bir şey :) Bunu kullanırım :)

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Kutluk_Han

Üye
Bu adama teşekkür etmeyenin bu forumda barınması caiz değil :ehe

ulaş213

ulaş213

Üye
teşekkürler peki kapatmak istersem nasıl değiştiricem onuda yazarmısın ?

mardok

mardok

Üye
süper bi uygulama hemen indiryorum eline sağlık :oke:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Üst Alt