S60v5 de Açılış Animasyonu*&Açılış Müziği değiştirme(UNISIGNED)-[@n!wa+*R]

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 de Açılış Animasyonu*&Açılış Müziği değiştirme(UNISIGNED)-[@n!wa+*R]
SELAMLAR..
Süper bir proğram,hatta daha süperi benim telin sürümü V40 olduğu halde ve Unsıgned olsa bile sertifikalayarak yüklemeniz mümkün.:oke:
Proğram denenmiştir:evet:
Sertifikalayın ve yükleyin.
Proğram yüklenir fakat bir ikon oluşmaz yani menüde gözükmez.
Yükleyin ve teli kapatıp,açın.
Şifrenizi girdikten sonra nokia'nın o klasik animasyonu yerine bu alttaki süper resim gif çıkacak ve aynı zamanda windows açılış sesi de çalacaktır..:aha:

@n!wa+*R™:sirit:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ağrı, BLasTeaR, zekoş ve 73 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
İYİ BİR PROGRAM BULMUŞSUN AMA BENCE BUNUN AÇILIŞ GİF ANİMASYONUNU DAHA GÜZEL VE DAHA ÇOK YAP YANİ FARKLI FARKLI OLSUN BİRDE SES OLAYINDA NEDEN WİNDOWS KOYDUN YADA KOYUYORSAN win 7 açılış sesini koy daha iyi olur ama cidden o açılış ekranından ve sesinden sıkılmıştım ben böyle bir pro bulduğun için tşkler ...

yusufguc

Üye
Arkadaslar bisey sorcam benm telefon acılırken windows sesi cıkmıor nası acabilirim???

estami

Üye
Ben mehter marşı çalsın istiyorum açılırken eklemen mümkünmü?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
eyvallah dostum indirmedim ama bir maxi gönüldaş olarak emeğe saygı diyorum..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
malesef indirsem de kuramam

fatih82

fatih82

Üye
eyvallah ben daha önce indirip yüklemiştim ama iyiki paylaşmışsın eline sağlık

cakabey52

cakabey52

Üye
Kardeş fikir güzel ama ben açılışta farklı resim farklı bir melodi çalmasını istiyorum veya belki açılışın daha hızlı olması için ne resim ne melodi hiçbirinin olmasını istemiyorum. Eğer bu programı sen yaptıysan bu dediklerim olabilir mi?

niksarli1979

niksarli1979

Üye
eline sağlık dostum.yanlız bu sertifikalandırma olayını sizin kadar telefonla alakalı olmayan bi insanın anlıyacağı gibi anlatırsan çok minnettar olurum,site var ama inan zerre kadar bişey anlamıyorum...Şimdiden sağolasın...

estami

Üye
@n!wa+*R™;2026038' Alıntı:
Sen bul mehter marşını ben sana nasıl yapacağını gösteririm..:oke:

Değerli üstadım ellerine sağlık Mehter marşı hazır nasıl yapılacağını anlatabilirmisin lütfen?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Değerli üstadım ellerine sağlık Mehter marşı hazır nasıl yapılacağını anlatabilirmisin lütfen?
Şimdi X-plore yardımı ile C:boot/ klasörüne bakacaksın:oke:Orada Startup.gif ve birde Sound dosyası var işte o müzik dosyasının ismini aynen sendeki mehter marşına yazacaksın ve boot'atıp değiştir diyeceksin.A bu arada o müzik dosyan 10 saniyeden kısa olsun ;)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
açılış resminde n97 olsa daha güzel olurdu benim için :) veya hiç telefon resmi olmasa sadece nokia olsa da olur.... teşekkürler...

Üst Alt