5800 Blue Firmware Modifikasyon Hack Beta 2 Güncellemesi [By @n!wa+*R]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
5800 Blue Firmware Modifikasyon Hack Beta 2 Güncellemesi [By @n!wa+*R]
Selamlar;:bye2:

• Arkadaşlar yeni bir güncelleme dosyası modifiyeledim:box

ÖZELLİKLER;

1.Kinetik scrolling daha da hızlandırıldı.

2.Navigation,6 icons, gibi ev ekranı temaları eklendi.

3.Ovi kaldırıldı(Altta ekte verdim onu tekrar kuracaksınızki z yerine c de olacak ;)

4.Nokia'nın orjinal web browser tuşu olan "0" tuşu orjinal browser yerine allta onuda yükleyeceksiniz hafıza kartına "Opera Mobile 3 beta" ile değiştirildi.

5.Font altta ki caps gibi daha sade,ince ve güzel uyumlu bir font koyuldu.

6.yardım dosyaları silindi,İngilizce dahi Türkçe bırakıldı.

7.Dillerden sadece İngilizce ve Türkçe bırakıldı.

8.Formattan sonra kurulum direk türkçe olaral başlıyacak.

9.Telefon hafızası 86 mb oldu.

10.Ram başlangıçta 60 mb oldu(yani 60 ve 70 arası)

11.Yeni tema efekti eklendi.

12.Kamera için daha kaliteli ayar yapıldı.

13.Rom patcher oto kurulu geliyor faka yamaların oto başlayabilmesi için rom patcherı tekrar kurun tel hafızasına.

14.E-posta için telde z de olan "Mail For Exange" proğramı çıkartıldı.
Sonradan kurulacak proğramlar;

OviStore_50_prdSrv_1_5_611-ysncn_.sisx
Bu uğraşlarım için umarım sizde Teşekkür Eder'siniz..:islik

SAYGILAR
BY
@n!wa+*R™

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: POLAT8124, punqermojo, hitachi ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Keşke n97 içinde bunlar yapılabilse

estami

Üye
Ellerine sağlık bu güncellemeyi yapmak için ne yapmalıyız ona anlamadım hangisini yüklüycez telefona yada ne yapmamız gerekiyor?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
kardeş bir yerde gördüm n97 nin ekranını 5800 a yapmışlar widgets leri fln n97 gibi olmuş ekran birde flash player ekliyemiyormusunuz ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bir yerde gördüm n97 nin ekranını 5800 a yapmışlar widgets leri fln n97 gibi olmuş ekran birde flash player ekliyemiyormusunuz ?
Dostum o profesyonel yani elimde ne n97 var dosyalarını inceleyeyim nede o ekran teması olayı sadece ekran teması dosyalarını yerleştirmekle olmuyor yani demem o ki;bu widgetler,falan tıklayınca çalışması bayağı var yani :)

--------------- Ekleme ---------------

Ellerine sağlık bu güncellemeyi yapmak için ne yapmalıyız ona anlamadım hangisini yüklüycez telefona yada ne yapmamız gerekiyor?
Çok iyi incele..http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ack-beta-1-by-an-wa-r-guncellendi-314545.html :oke:

Keşke n97 içinde bunlar yapılabilse
Yakında çıkarırlar onuda bi yabancı sitede..:oke:

mustafa

mustafa

Üye
ev ekranı temasını da samsung daki gibi altta 4 simge var ya o şekilde yapabilir misin ??? yani telefon rehber mesaj menü şeklinde ??

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ev ekranı temasını da samsung daki gibi altta 4 simge var ya o şekilde yapabilir misin ??? yani telefon rehber mesaj menü şeklinde ??
Dostum o ekran temasını bende seviyordum ama gel görki kaç kere denememe rağmen eğer o ekran temasını yerleştirirsem tele Rehber çubuğu ev ekranı temasında Rehber ve Arama gözükmüyor ve telde bi kaç bozukluk meydana geliyor..: /

O yüzden onu koymuyorum ama Navi ve & 6 icon da çok iyi onları deneyebilirsin:oke:

estami

Üye
Yok ağam güzel birşey belliki ama telefonu okadar riske nasıl atayım amam karışık birşey sen sis dosyası şeklinde düzenleyip verebilirsen kolayından öyle kurabilirim ancak emeğine çok teşekkürler.

mustafa

mustafa

Üye
@n!wa+*R™;2091656' Alıntı:
Dostum o ekran temasını bende seviyordum ama gel görki kaç kere denememe rağmen eğer o ekran temasını yerleştirirsem tele Rehber çubuğu ev ekranı temasında Rehber ve Arama gözükmüyor ve telde bi kaç bozukluk meydana geliyor..: /

O yüzden onu koymuyorum ama Navi ve & 6 icon da çok iyi onları deneyebilirsin:oke:

onları kullandım da o dediğim çok güzel duruyor bende çok denedim yapamamıştım biraz daha araştıracağım yapabilirsem iletişime geçeriz modifiyene eklersin dostum :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
onları kullandım da o dediğim çok güzel duruyor bende çok denedim yapamamıştım biraz daha araştıracağım yapabilirsem iletişime geçeriz modifiyene eklersin dostum :oke:
Yok ben baktım araştırdım.Yani yabancı sitelerde falan onlarda aynı hatadan muzdarip.. :D

Yok ağam güzel birşey belliki ama telefonu okadar riske nasıl atayım amam karışık birşey sen sis dosyası şeklinde düzenleyip verebilirsen kolayından öyle kurabilirim ancak emeğine çok teşekkürler.
1.Bu olayların hepsi önce kendi telefonumdan testi geçerek yayınlanıyor

2.Zaten bi sorun yada risk olsa ben denemem

3.Bu sis halinde olmaz olamaz imkanı yok ve kaldı ki güncelleme dosyası diyoruz sen sis hale getir diyorsun bunu yaparken teli formatlıyorsun..Bak sana verdiğim o link i incelee!:bye2:

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Selam arkadaşlar bende 5800 kırmızı var v40, heclemedim... bu modifiyeyi telime kurabilirmiyim? nasıl ? arkadaşlar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar bende 5800 kırmızı var v40, heclemedim... bu modifiyeyi telime kurabilirmiyim? nasıl ? arkadaşlar
Bu modifiye yi yüklemen için zaten teli hacklemen lazım ve bu modifiye yaptığım özellikleride gördüğün gibi yani gayet iyi fakat her zaman kendin dne ;)

hell26

hell26

Üye
@n!wa+*R™;2093816' Alıntı:
Yani beta 1 deki font ile beta 2 deki özellikleri bir olsun demek istedin herhalde.?:evet:

Ewet aynen öyle olsun istiyorum zahmet olmazsa:oke:

Ben nokia editör programı ile diğer beta 1'deki fontu alıp beta 2'nin içine attım tekrar kaydedip telefona flash attım.

mathman20

Üye
Beta1 mi beta2 mi ?
Geçen hafta beta1 i yükledim ve gayet memnunum.Navigasyon ve 6 ikonlu temayı kullanamama dışında herşey mükemmeldi.
Yeni modifiyeyi yüklememi tavsiye eder misin ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Ben nokia editör programı ile diğer beta 1'deki fontu alıp beta 2'nin içine attım tekrar kaydedip telefona flash attım.
Güzel aynen öyle:oke:

Beta1 mi beta2 mi ?
Geçen hafta beta1 i yükledim ve gayet memnunum.Navigasyon ve 6 ikonlu temayı kullanamama dışında herşey mükemmeldi.
Yeni modifiyeyi yüklememi tavsiye eder misin ?
Beta 2 tabiiki 1 den daha iyi ama sen bekle bugün ekleyebilirim yeni bir sürüm ve beta değil:oke:

punqermojo

Üye
Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt