[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
dostum bende tipatip aynısını yapıyorum.
cm11 son 2 güncellemedir sarjda gelişma gösterdi
ayrıca stock kernelin 395 mb olması cok iyi olmus.
bnce suan cm11 bize uyan en iyi rom.
oyun oynamadıgımız için.
Kesinlikle arconun son surumunu yukleyin neredeyse hic kasma yok akici ve sarjda bana gore iyilestirme var oyun perfm cok iyi
Yorumlarınız için teşekkürler birazdan kurulumu yapıcam :)

kosovali41

kosovali41

Üye
03.07 yi dün gece kurmuştum açılışta vs hiç sıkıntı olmadı, donma kesinlikle olmadı. Şu an yeni sürümü kuruyorum, CWM 6.0.5.0 olmuş

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Şu an bende kurdum yeni sürümü temiz bir şekilde bir sıkıntı yok ilerde görücez ilginen arkadaşlar için tekrar Teşekkürler :)Arkadaşlar bu arada şarj konusunda belki işe yarar belki işe yaramaz ama ufak bi yararı olacağını düşünüyorum. Geliştirici seçenekleri açıldıktan sonra Performans İşlemci kısmına girip Min işlemciyi en az seviyeye indirin. Başlangıçta uygulayıda işaretlemeyi unutmayın. Böylelikle telefon boşta en az şekilde işlemciyi tüketir arada 200-250 mhz oynuyo olabilir ama ufak bi tasarrufuda dokunabilir :)

• Beğen
Tepkiler: stackbyte
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sarj icin granify kullanin

kosovali41

kosovali41

Üye
Arkadaşlar 04/07 sürümünü kurdum her şeyi yükledim galeriyi bir açtım hiç bir şey gözükmüyor nedendir acaba?

Edit: Temiz değil tertemiz kurulum yaptım.

themotto

themotto

Üye
Valla şahsen bende galeride felan hiçbir sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye
Gaza gelip "Medya Deposu" nu da eklemişim Greenify'e ondanmış. Çözüldü sorun.

• Beğen
Tepkiler: murattopdagi ve genco15

T.serdar

Üye
03.07 yi dün gece kurmuştum açılışta vs hiç sıkıntı olmadı, donma kesinlikle olmadı. Şu an yeni sürümü kuruyorum, CWM 6.0.5.0 olmuş
Cwm nasil 6.0.5.0 oldu sende bende hala degismedi 6.0.48 yaa

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
geliştirici seçeneklerinde sistem güncellemelini yüklerken cwm güncelle diye bişey olması lazımdı onu işaretlemek gerek galiba

• Beğen
Tepkiler: aJHier
mustafa938

mustafa938

Üye
Xda link atarmısınız

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

mustafa938

mustafa938

Üye
TeşekkürlerG wonder wonderoid den buna geçsem bi farklılık olurmu

T.serdar

Üye
Arkadaslar su anki sayfayla alakasi yok ama ilgili sayfaya yazdim fakat geri donus olmadi bende burdan yaziyim dedim acaba en iyi cm10.1 ve en iyi kernel hangisi biri yardimci olabilirmi ve cm10.1 ve cm11 (4.4.4) romuna kiyaslan sarj ve peeformans nasil acaba bilgi verebilirseniz iyi olur simdiden tesekkurler :)

T.serdar

Üye
Arkadaslar androidde jolla etkisi eger denerseniz goruslerinizi alabilirmiyiz degisik bir launcher bunun icin 4.2.2 gecmeyi planliyorum :)

tanerti

Üye
cıhaza cm11 i yükledim çok güzel ve stabil fakat bazen ekrana sabitlediğim uygulamaların kısayolları koyboluyo bikaçgün sonra tekrar geliyo.. felan.. acaba sorun nereden kaynaklanıyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Luncher degistirip dene

tanerti

Üye
nasıl değiştirecez.. louncher i
yardımcı olurmusunuz..

Üst Alt