[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
Arco'da yeni sürüm veya Final gelicek bugunlerde bence.

• Beğen
Tepkiler: stackbyte

fearlestorm

Üye
Trim destekli , wifi calisan kernel var mi acaba ?Antutu testinden cihaz 6700 puan aldi kernelsiz bu deger nasil sizce arkadaslar ? :)

Cm9 kullanirkan maksimum 5900 puan almistim ancak pek stabil değildi :)

aJHier

aJHier

Üye
bu arada yeni sürüm geldi arcodan
android 4.4.4
395 mb ram

• Beğen
Tepkiler: EnverYigit, kosovali41, bayfeat ve 1 kişi daha
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Yeni sürümün gapps dosyalarını yine paylaşmamış

• Beğen
Tepkiler: EnverYigit

scope_123

Üye
dosya indirme tamamlanınca kötü amaçlı yazılım buluyo __??

atomtr

Üye
arkadaşlar 4.4.4 kuranlar deneyimlerini yazsınlar lütfen, artıları eksileri neler?

themotto

themotto

Üye
Şuan işyerindeyim indiriyorum ama açıkcası kurmaya fırsatım olur mu bilmiyorum. eğer vakit bulabilirsem deneyip yazarım burda :)

Not: romla alakalı değil ama xda da android-L temaları gördüm, hoş olmuş cidden.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
dün gece 20140703 olanı kurdum 4.4.3 gaps ile birlikte aşırı derecede kastı telefon boş ram 130 mb görünüyor ayarlara girip çıkarken bile belli oluyordu takıl
malar tekrar eski romuma döndüm

themotto

themotto

Üye
şuan kurdum romu. 4.4.3 gapps ı kurdum üzerine. Telefonu bir açtım felaket şekilde kasma var yani resmen lag kavramını geçtim baya donuyordu. Sonra yeniden başlattım. Biraz kasar gibi oldu sonra kendiliğinden geçti ve şuan yağ gibi. Menü geçişlerinde vs hiçbir sıkıntı yok yağ gibi kayıyor. Şahsen şuan için olumlu yönde fikrim. ( işten dönünce biraz daha bakarım )

Unutmadan. ekran kapalıyken kulaklık takıldığında ekranın açılmaması sıkıntısı gitmiş. Çok da iyi olmuş :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
şuan kurdum romu. 4.4.3 gapps ı kurdum üzerine. Telefonu bir açtım felaket şekilde kasma var yani resmen lag kavramını geçtim baya donuyordu. Sonra yeniden başlattım. Biraz kasar gibi oldu sonra kendiliğinden geçti ve şuan yağ gibi. Menü geçişlerinde vs hiçbir sıkıntı yok yağ gibi kayıyor. Şahsen şuan için olumlu yönde fikrim. ( işten dönünce biraz daha bakarım )

Unutmadan. ekran kapalıyken kulaklık takıldığında ekranın açılmaması sıkıntısı gitmiş. Çok da iyi olmuş :)
Hocam şarj durumu nasıl peki CM10.1 ile kıyaslanabilir mi ?Şu aralar bende yeni ROM arayışına geçtim. CM10.1 gerçekten bunalttı biraz değişiklik istiyorum :) Şarj eğer CM10.1 gibi gidiyorsa kurucam.

themotto

themotto

Üye
Hocam şarj durumu nasıl peki CM10.1 ile kıyaslanabilir mi ?Şu aralar bende yeni ROM arayışına geçtim. CM10.1 gerçekten bunalttı biraz değişiklik istiyorum :) Şarj eğer CM10.1 gibi gidiyorsa kurucam.
Öncelikle şunu söylemem lazım, yani şuan zaten romu %40 civarında şarj ile flashladığım için ( şuanda %33 seviyesine ve aktif olarak mobil veriyi kullanıyorum - hem down. hem upload olarak- tam olarak birşey diyemem tam bitirdiğime kapalı şekilde full şarj edip bakmak lazım. ama bir sonraki şarj edişimde bakar kendi kullanma yoğunluğum ile birlikte ne kadar gittiğini burdan paylaşırım.

ama şunu da söylemem lazım cm11 de arco ile girdim bir yola o zamandan beri o nezaman güncelleme çıkarsa hemen güncelledim ve başka bir rom kullanmadım. Çok memnunum performans ve şarj durumundan (arco'nun bir sürümünde bir sorun vardı o sıra çok ksa bir zaman için dark cm kullanmıştım sadece)

Ama şu da var aradığın şeye bağlı ben çok fazla oyun oynayan biri dğeilim. ( Hatta hiç oyun oynayan biri değilim :) ) ama menü geçişleri telefon genel çalışma hızı, uygulamalar arası geçişler vs çok takıyorum. O nedenle cm11 den vazgeçemiyorum açıkcası :)

Hoş aslında LG nexus 5 de aldım ama w ile böyle oynamak bağımlılık oldu :D

not: şimdi farkettim baya destan yazmışım :) Oruç parmaklarıma vurdu

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn ve NovaTR14
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Öncelikle şunu söylemem lazım, yani şuan zaten romu %40 civarında şarj ile flashladığım için ( şuanda %33 seviyesine ve aktif olarak mobil veriyi kullanıyorum - hem down. hem upload olarak- tam olarak birşey diyemem tam bitirdiğime kapalı şekilde fu ll şarj edip bakmak lazım. ama bir sonraki şarj edişimde bakar kendi kullanma yoğunluğum ile birlikte ne kadar gittiğini burdan paylaşırım.

ama şunu da söylemem lazım cm11 de arco ile girdim bir yola o zamandan beri o nezaman güncelleme çıkarsa hemen güncelledim ve başka bir rom kullanmadım. Çok memnunum performans ve şarj durumundan (arco'nun bir sürümünde bir sorun vardı o sıra çok ksa bir zaman için dark cm kullanmıştım sadece)

Ama şu da var aradığın şeye bağlı ben çok fazla oyun oynayan biri dğeilim. ( Hatta hiç oyun oynayan biri değilim :) ) ama menü geçişleri telefon genel çalışma hızı, uygulamalar arası geçişler vs çok takıyorum. O nedenle cm11 den vazgeçemiyorum açıkcası :)

Hoş aslında LG nexus 5 de aldım ama w ile böyle oynamak bağımlılık oldu :D

not: şimdi farkettim baya destan yazmışım :) Oruç parmaklarıma vurdu

Anladım hocam :) Sayenizde bilgi edindim aynı takıntı bendede var bende oyun oynayan biri değilim. Sadece sosyal uygulamalar facebook, foursquare, whatsapp, twitter gibi uygulamalar kullanıyorum ve sadece whatsapp haricinde grennify yardımı ile bu uygulamaları donduruyorum. Bugün kurup denicem gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

themotto

themotto

Üye
Ne demek , ne zaman istersen :) Bilgim dahilinde yardımcı olurum.

aJHier

aJHier

Üye
Anladım hocam :) Sayenizde bilgi edindim aynı takıntı bendede var bende oyun oynayan biri değilim. Sadece sosyal uygulamalar facebook, foursquare, whatsapp, twitter gibi uygulamalar kullanıyorum ve sadece whatsapp haricinde grennify yardımı ile bu uygulamaları donduruyorum. Bugün kurup denicem gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
dostum bende tipatip aynısını yapıyorum.
cm11 son 2 güncellemedir sarjda gelişma gösterdi
ayrıca stock kernelin 395 mb olması cok iyi olmus.
bnce suan cm11 bize uyan en iyi rom.
oyun oynamadıgımız için.

• Beğen
Tepkiler: NovaTR14
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Kesinlikle arconun son surumunu yukleyin neredeyse hic kasma yok akici ve sarjda bana gore iyilestirme var oyun perfm cok iyi

• Beğen
Tepkiler: NovaTR14

Üst Alt