hasaneness
Üye
Wonder bırakılır mı yaHalamı wonder bıkmadınızmı arkadaş su tefondann![]()

Wonder bırakılır mı yaHalamı wonder bıkmadınızmı arkadaş su tefondann![]()

Yeni sürüm gelicek tabi ama hemen final çıkaracağını sanmıyorumArco'da yeni sürüm veya Final gelicek bugunlerde bence.
ben kurtuldum arkadaş kafan çokkk rahat artık yavWonder bırakılır mı ya![]()
ama romun şuanki halini merak ediyorum neler değişti acabaaynen paylaşmamış gappsı, 4.4.3 gapps ı ile olur mu acabaYeni sürümün gapps dosyalarını yine paylaşmamış
Aynen bende de aynı hatayı verdi indiremedim bu arada 4.4.3 ün gapps ini başka siteye upload edip paylaşmış ama 4.4.4 ün gappsini paylaşmamış arcoGalaxy W i8150 Wonder - [Gapps][Android 4.4 KK][CM11][17 MB][Playstore - Hesap Senkronizesi] - MaxiCep burdan minimal gapps indirebilirsinizBu arada arco yeni sürüm çıkarmışdosya indirme tamamlanınca kötü amaçlı yazılım buluyo __??

Hocam şarj durumu nasıl peki CM10.1 ile kıyaslanabilir mi ?Şu aralar bende yeni ROM arayışına geçtim. CM10.1 gerçekten bunalttı biraz değişiklik istiyorumşuan kurdum romu. 4.4.3 gapps ı kurdum üzerine. Telefonu bir açtım felaket şekilde kasma var yani resmen lag kavramını geçtim baya donuyordu. Sonra yeniden başlattım. Biraz kasar gibi oldu sonra kendiliğinden geçti ve şuan yağ gibi. Menü geçişlerinde vs hiçbir sıkıntı yok yağ gibi kayıyor. Şahsen şuan için olumlu yönde fikrim. ( işten dönünce biraz daha bakarım )
Unutmadan. ekran kapalıyken kulaklık takıldığında ekranın açılmaması sıkıntısı gitmiş. Çok da iyi olmuş![]()
Şarj eğer CM10.1 gibi gidiyorsa kurucam.Öncelikle şunu söylemem lazım, yani şuan zaten romu %40 civarında şarj ile flashladığım için ( şuanda %33 seviyesine ve aktif olarak mobil veriyi kullanıyorum - hem down. hem upload olarak- tam olarak birşey diyemem tam bitirdiğime kapalı şekilde full şarj edip bakmak lazım. ama bir sonraki şarj edişimde bakar kendi kullanma yoğunluğum ile birlikte ne kadar gittiğini burdan paylaşırım.Hocam şarj durumu nasıl peki CM10.1 ile kıyaslanabilir mi ?Şu aralar bende yeni ROM arayışına geçtim. CM10.1 gerçekten bunalttı biraz değişiklik istiyorumŞarj eğer CM10.1 gibi gidiyorsa kurucam.
) ama menü geçişleri telefon genel çalışma hızı, uygulamalar arası geçişler vs çok takıyorum. O nedenle cm11 den vazgeçemiyorum açıkcası 

Oruç parmaklarıma vurduÖncelikle şunu söylemem lazım, yani şuan zaten romu %40 civarında şarj ile flashladığım için ( şuanda %33 seviyesine ve aktif olarak mobil veriyi kullanıyorum - hem down. hem upload olarak- tam olarak birşey diyemem tam bitirdiğime kapalı şekilde fu ll şarj edip bakmak lazım. ama bir sonraki şarj edişimde bakar kendi kullanma yoğunluğum ile birlikte ne kadar gittiğini burdan paylaşırım.
ama şunu da söylemem lazım cm11 de arco ile girdim bir yola o zamandan beri o nezaman güncelleme çıkarsa hemen güncelledim ve başka bir rom kullanmadım. Çok memnunum performans ve şarj durumundan (arco'nun bir sürümünde bir sorun vardı o sıra çok ksa bir zaman için dark cm kullanmıştım sadece)
Ama şu da var aradığın şeye bağlı ben çok fazla oyun oynayan biri dğeilim. ( Hatta hiç oyun oynayan biri değilim) ama menü geçişleri telefon genel çalışma hızı, uygulamalar arası geçişler vs çok takıyorum. O nedenle cm11 den vazgeçemiyorum açıkcası
Hoş aslında LG nexus 5 de aldım ama w ile böyle oynamak bağımlılık oldu
not: şimdi farkettim baya destan yazmışımOruç parmaklarıma vurdu
Sayenizde bilgi edindim aynı takıntı bendede var bende oyun oynayan biri değilim. Sadece sosyal uygulamalar facebook, foursquare, whatsapp, twitter gibi uygulamalar kullanıyorum ve sadece whatsapp haricinde grennify yardımı ile bu uygulamaları donduruyorum. Bugün kurup denicem gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.dostum bende tipatip aynısını yapıyorum.Anladım hocamSayenizde bilgi edindim aynı takıntı bendede var bende oyun oynayan biri değilim. Sadece sosyal uygulamalar facebook, foursquare, whatsapp, twitter gibi uygulamalar kullanıyorum ve sadece whatsapp haricinde grennify yardımı ile bu uygulamaları donduruyorum. Bugün kurup denicem gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.