[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

tanerti

Üye
saol teşekkur ederim...

aryscat

aryscat

Üye
yeni sürüm

ismailozcn

ismailozcn

Üye
  • 2014-07-13: CM-11.0 20140713-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: de485f507c1a4000e269894cc38dd98e
    • LPA yeniden devre dışı. A2DP vb. sorunlara neden oluyordu.
    • KSM özellikleri silindi .Kamerada çeşitli sorunlara neden oluyordu
    • Kernel 3.4.98

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve Bysalih41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Turkce olarak aciklayici yazarsan daha iyi olur

stackbyte

stackbyte

Üye
oğuzhan nerelerde ya yok bayadır :) tatil mi yapıyor

tarık_07

Üye
  • 2014-07-13: CM-11.0 20140713-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: de485f507c1a4000e269894cc38dd98e
    • LPA yeniden devre dışı. A2DP vb. sorunlara neden oluyordu.
    • KSM özellikleri silindi .Kamerada çeşitli sorunlara neden oluyordu
    • Kernel 3.4.98
Ben bundan ônceki sürmü kurdum şuan kullanıyorum. Bunu tekrar full wipe yapmadan nasıl kurabilirim bilgilendirirmisin?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Full vipe yapmadan kurabilirsin sadece wipe data yapma bilgilerin uygulamalarin kaybolmsz ancak problem cikarip cikarmayacaginin garantisi olmaz

aryscat

aryscat

Üye
Son sürümde cihazda donma yaşayan varmı arkadaşlar.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Gayet iyi

tarık_07

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bysalih41
EnverYigit

EnverYigit

Üye
Son sürümde cihazda donma yaşayan varmı arkadaşlar.

Bazen oyunda donuyor, kapatıp açıyorum. Oyuna greenify ve clean master kullanarak giriyorum yine de donma var nadir olarak..

eren2934

eren2934

Üye
Sarj konusunda tam bir katil son surum

• Beğen
Tepkiler: bydeathhhone ve Bysalih41
eren2934

eren2934

Üye
Ayrica ikidir dokunmatik sorunu cikiyor ekran algilamiyor kilitleyip acilinca duzeliyor temiz kurulum yapip denemem gerek

artistsefa

artistsefa

Üye
cm 11 son sürüm telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayamı yorum yanlışlıkla root explorer dan bir şeyler sildim o günden sonra 2 aydır bilgısayara hiçbir bilgisayar görmüyor usb tanınmadı yazısı uyarıyor bağlanmıyor bilgisayarda driver ve kies yüklü nasıl düzelte bilirim build.prop mu yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

eren2934

eren2934

Üye
cm 11 son sürüm telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayamı yorum yanlışlıkla root explorer dan bir şeyler sildim o günden sonra 2 aydır bilgısayara hiçbir bilgisayar görmüyor usb tanınmadı yazısı uyarıyor bağlanmıyor bilgisayarda driver ve kies yüklü nasıl düzelte bilirim build.prop mu yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....
Cm11 son surumu son iki aydir kullaniyor olamazsiniz yuklediginize gore siz romu guncellediginizde sildiginiz dosyalar geri gelir yani dosya silmeyle alakasi yok gibi dusunuyorum.usb girislerinize ufleyin belki toz kalmistir yada driver booster indirin bilgisayariniza o okuyuculari gunceller

artistsefa

artistsefa

Üye
Son sürüm yüklü demek istemiştim güncellemeleri yüklüyorum zaten hep sıfırdan yükledim romları ama yine düzelmedi başka bir çaresi yokmu telefon sarj oluyor usb kablo ile

wonderoguz

Üye
sarj konusunda nasıl bu rom

Mücteba

Mücteba

Üye
Cm11 son surumu son iki aydir kullaniyor olamazsiniz yuklediginize gore siz romu guncellediginizde sildiginiz dosyalar geri gelir yani dosya silmeyle alakasi yok gibi dusunuyorum.usb girislerinize ufleyin belki toz kalmistir yada driver booster indirin bilgisayariniza o okuyuculari gunceller
usta senden bi rom bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

Üst Alt