[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

eren2934

eren2934

Üye
Son sürüm yüklü demek istemiştim güncellemeleri yüklüyorum zaten hep sıfırdan yükledim romları ama yine düzelmedi başka bir çaresi yokmu telefon sarj oluyor usb kablo ile
Ayarlar/depolama/usb bilgidayar baglantisi/yigin depolama yi secermisin yada o seciliyse medya cihazini secermisin

eren2934

eren2934

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mücteba ve Bysalih41
Mücteba

Mücteba

Üye
Rom hazirliyordum aslinda ama aromayla uyumsuzluk yaratti cm ile yada recovery ile sikinti olabilir nedenini bulamadim
recovery ile olabilir hocam cunku aromali baska cm11 romlarida var

artistsefa

artistsefa

Üye
Yaptım olmadı

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Oğuzhan nerde ya yenı sürüm gelince duramazdi o :D üniversiteyi kazandı mi acep

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
-Emre

-Emre

Üye
Bence aromaya gerek yok bazı kurulumlarda sıkıntı çıkabiliyor ama ortamı çok boş bıraktın yeni bi rom bekliyoruz senden de :) destek ne kadar çok olursa o kadar iyi :) @eren2934

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
eren2934

eren2934

Üye
Bence aromaya gerek yok bazı kurulumlarda sıkıntı çıkabiliyor ama ortamı çok boş bıraktın yeni bi rom bekliyoruz senden de :) destek ne kadar çok olursa o kadar iyi :) @eren2934
Lite bir rom hazirladim ve hatanin set_perm kodundan oldugunu anladim megerse set_metadata tarzi birsey kullanacakmisim neyse aroma ekstra birseydi zaten :D

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41 ve -Emre
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Beyler çoklu pencere ekleme yöntemi gelmiş deneyen olursa yorumlarını yazabilirmi teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
eren2934

eren2934

Üye
Beyler çoklu pencere ekleme yöntemi gelmiş deneyen olursa yorumlarını yazabilirmi teşekkürler
İbret alinacak derecede berbat bence

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, -Emre ve murattopdagi
spazmol

spazmol

Üye
Beyler isntagram kamerasında hata var bende sizde de var mı acaba
Rom: arco 4.4.4

SuperGaga

SuperGaga

Üye
03.07 yi dün gece kurmuştum açılışta vs hiç sıkıntı olmadı, donma kesinlikle olmadı. Şu an yeni sürümü kuruyorum, CWM 6.0.5.0 olmuş
6.0.5.0 mı :O ben daha yeni 6.0.4.5 yüklkicektim linkini atar mısın

kosovali41

kosovali41

Üye
6.0.5.0 mı :O ben daha yeni 6.0.4.5 yüklkicektim linkini atar mısın
Ayrıca kurmamıştım CWM'yi, CM11'in yeni sürümüyle birlikte gelmişti. Geliştirici seçeneklerinde CWM'yle ilgili bir seçenek vardı. Onu işaretleyip, güncel sürümü kurduğumda kendiliğinden kurulmuş oldu.

• Beğen
Tepkiler: SuperGaga
SuperGaga

SuperGaga

Üye
Ayrıca kurmamıştım CWM'yi, CM11'in yeni sürümüyle birlikte gelmişti. Geliştirici seçeneklerinde CWM'yle ilgili bir seçenek vardı. Onu işaretleyip, güncel sürümü kurduğumda kendiliğinden kurulmuş oldu.
hangi seçenek o

kosovali41

kosovali41

Üye

Ben eski sürüme döndüğüm için göremiyorum o seçeneği, yeni sürümlerde var. Geliştirici seçeneklerine tıklayınca çok değil biraz aşağıdaydı CWM...... diye geçiyordu, dikkatli bakarsan görürsün.

spazmol

spazmol

Üye
artık aranızda bir yazılım mühendisi var :D

• Beğen
Tepkiler: SuperGaga ve -Emre

Üst Alt