[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
4.4.3 minimal gapps var omu kullanin 21 mb :)

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Android 4.4.4 çıktı iyi mi :D

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
2LİNK ÖLU

ismailozcn

ismailozcn

Üye

Galaxy w 4.4.4 aokp rom

• Beğen
Tepkiler: Ali Egemen
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Böyle giderse 4.4.4 çok stabil bir hal alıcak gibi :DArkadaşlar bende bir sıkıntı var CM11 yükledim telefon işlemciyi %100 şekilde kullanmaya başladı bu sorun neyden kaynaklı bilen var mı bide K^Kernel kullanıyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
hurtsky kernel v2yi deneyen varmi

fearlestorm

Üye
2.3.6 li galaxy w ye cwm 6.0.4.5 kurdum ancak root yapamiyorum . Galaxy w icin olan root dosyasini sd karta attim ancak installation aborted hatasi aliyorum.Asil sormak istedigim sey suan cihaz rootsuz ancak cihazda cwm based 6.0.4.5 surumu var. Sd karta bu rom ve dosyalarini attim.Rootsuz bunlari kurabilir miyim yani hata alir miyim ? Tesekkurler...

atomtr

Üye
cwm o sürümü kurduktan sonra bu romu SD kartına attıktan sonra kurabilirsin şu işlemleri takip et
-wipe data/factory reset
mounts and storage
-format system
-format sdcard0
-install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve restart yap işlemin sona eriyor

fearlestorm

Üye
cwm o sürümü kurduktan sonra bu romu SD kartına attıktan sonra kurabilirsin şu işlemleri takip et
-wipe data/factory reset
mounts and storage
-format system
-format sdcard0
-install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve restart yap işlemin sona eriyor

install zip from sdkart secenegi yok ben de bu resimdeki gibi suan

fearlestorm

Üye
Yarin deneyecegim umarim installation aborted hatasi almam...

lp4ever

Üye
arkadaslar son surumle birlikte kullanmak icin onerebileceginiz kernel varmi? veye daha iyi bi kullanim icin ek bisey yapilacaksa o da olur.

aryscat

aryscat

Üye
2.3.6 li galaxy w ye cwm 6.0.4.5 kurdum ancak root yapamiyorum . Galaxy w icin olan root dosyasini sd karta attim ancak installation aborted hatasi aliyorum.Asil sormak istedigim sey suan cihaz rootsuz ancak cihazda cwm based 6.0.4.5 surumu var. Sd karta bu rom ve dosyalarini attim.Rootsuz bunlari kurabilir miyim yani hata alir miyim ? Tesekkurler...
Orjinal rom orjinal recovery kullanılarak rootlanır diye biliyorum. O yüzden hata alıyorsun.

fearlestorm

Üye
Orjinal rom orjinal recovery kullanılarak rootlanır diye biliyorum. O yüzden hata alıyorsun.

Peki rootsuz bu romu kurabilir miyim ? cwm 6.0.4.5 ile ?

bu sitedeki adımlara göre yaptım önce cwm 6.0.4.5 kurup sonra root adımı yazılmış.

önce root mu yapacaktık ? yani benim anlamadığım bu rom kurulduktan sonra otomatik root yetkisi gelmiyor mu ? bunu kurmak için root gerekli mi ?

gerekiyorsa cwm telefondan nasıl sileceğim ?

Son düzenleme:

Üst Alt