[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

lp4ever

Üye
romun versiyonunu yükselticem ek bişey yapmama gerek var mı yoksa sadece rom dosyasını flaşlamam yetiyor mu? gapps falan güncellemelimiyim ?

burak_102

burak_102

Üye
romun versiyonunu yükselticem ek bişey yapmama gerek var mı yoksa sadece rom dosyasını flaşlamam yetiyor mu? gapps falan güncellemelimiyim ?

yeni romu üzerine flashla gapps ı tekrar yükle kernelini yükle wipe leri yar reboot hayırlı olsun :)

dostumgeorge

Üye
arkadaşlar acil bir sorum olacak ya..
telefon ekran kapalıyken arama gelince tel çalıyo fakat ekren bi türlü gelmiyo neredeyse sonuna kadar çalıyo ve cevaplama ekranı anca geliyo..
naptıysam çözüm bulamadım pek çok cm11 rom denedim nerdeyse hepsinde aynı problem oldu..
ne önerirsiniz?

spazmol

spazmol

Üye
o sorun karnel yukleyince oluyor diye biliyorum saf cm 11 de sorun yok (yanlisim varsa affola :))

wonderall

Üye
arkadaşlar yaşan varsa söyleyebilir mi? bana mesaj geldi yasal takip adı altında. mesajda telefonun emei kodunun klonlandığı ve 1 ay içerisinde kapatılacağı yazıyor. üretici firmanıza başvurun diyor. yazılım değiştirmenin buna etkisi olabileceği düşünülüyor. samsung yasal bir işlem yapmadığınız için muhtemel dedi.

burak_102

burak_102

Üye
arkadaşlar yaşan varsa söyleyebilir mi? bana mesaj geldi yasal takip adı altında. mesajda telefonun emei kodunun klonlandığı ve 1 ay içerisinde kapatılacağı yazıyor. üretici firmanıza başvurun diyor. yazılım değiştirmenin buna etkisi olabileceği düşünülüyor. samsung yasal bir işlem yapmadığınız için muhtemel dedi.

mesaj hangi isimle geldi kardeşim? aslı olmayabilir ayrıca yüklediğin uygulamalardan da olabilir hemen cm de suç aramak yanlış yani bir sürü insan kullanıyor bunu

wonderall

Üye
yasal takip ismi ile geldi. ben araştırdım yeni aldığın telefona bile olabiliyor. suçu cm de aramıyorum olabilir diyolar sadece. çözümü de var ama işime gelmez. sadece tek bir numaraya kayıt ettiriyorsun o umaradan başka kimse telefonu kullanamıyor

burak_102

burak_102

Üye
yasal takip ismi ile geldi. ben araştırdım yeni aldığın telefona bile olabiliyor. suçu cm de aramıyorum olabilir diyolar sadece. çözümü de var ama işime gelmez. sadece tek bir numaraya kayıt ettiriyorsun o umaradan başka kimse telefonu kullanamıyor

geçmiş olsun kardeşim umarım sorunu çözersin

• Beğen
Tepkiler: wonderall
aJHier

aJHier

Üye
Yeni Sürüme az kaldı
galiba arco yeni sürümde Webview'i deaktif etmiş.

En geç Haftasonuna çıkacaktır yeni sürüm

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni Sürüme az kaldı
galiba arco yeni sürümde Webview'i deaktif etmiş.

En geç Haftasonuna çıkacaktır yeni sürüm

Evet dün arcoya sormuştum oda cevapladı

Yeni sürümle kitkatın özelliklerinden chromium tabanlı internet motoru(webkit) kullanacağız :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
aJHier

aJHier

Üye
Evet dün arcoya sormuştum oda cevapladı

Yeni sürümle kitkatın özelliklerinden chromium tabanlı internet motoru(webkit) kullanacağız :)

sagol usta. emin degildim artık emin oldum.dyeni sürüm geldi.

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-06-16: CM-11.0 20140616-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: bfac7e3bb53e8834d171e8ab1e84e6aa
    • Android 4.4.3
    • New kernel based on kk_2.7 branch from CAF (credits to Team AriesVE)
    • Available memory increased from 340 to 375 MB (might be able to increase it further when I have time to fine tune it, but this should be a safe amount for now)
    • Enabled MMC erase capability in kernel for TRIM support (thanks to sir mordred for the hint)
    • Reverted back to chromium webview, since classic webview doesn't compile in 4.4.3
    • Updated some media related blobs
    • Using kitkat Adreno libs again
  • Android 4.3.3 Gapps

• Beğen
Tepkiler: yokartk, sir mordred, reckless86 ve 2 diğerleri
aJHier

aJHier

Üye
Yeni sürümde Ustamıza teşekkür gelmiş.d @sir mordred

• Beğen
Tepkiler: sir mordred, alieroglu04, reckless86 ve 3 diğerleri
reckless86

reckless86

Üye
Yeni sürümle birlikte telefon resmen uçuşa geçti :) emeği geçen herkese çok teşekkürler

spazmol

spazmol

Üye
@blackcat67 zahmet olmazsa konuyu düzenleyebilir misin hem konu düzeni için hemde yeni arkadaşlar için iyi olur saygilarimla :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Beyler performans ve şarj hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur. Artık 4.2.2 den geçmeyi planlıyorum.

sir mordred

sir mordred

Üye
wohoo :bira: arco teşekkür etmiş
gurur duydum gerçekten :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, linkinparkmm, hasaneness ve 4 diğerleri

Üst Alt