Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre
Sir mordred hocam Cm11 in son surumunun uzerine herhangi bisey yuklememize gerek yok degil mi? Cunku trim kernel ve adreno suruculeri zaten rom uzerinde entegre
şuanlık değil kernel geliştiricilerinin kendi kernellerine son değişiklikleri eklemesi lazım ben zaman bulursam güncelleyecem
stackbyte
Üye
son sürüm pek hoşuma gitmedi seriliği yakalayamadım.Google Voice Search desteklemiyor.2-3 kere kilitlenme olayı oldu uygulamalarda problem oluyor siz de de sorun oldu mu bu şekilde dener misiniz ? Temiz kurulum yapar mısınız demeyin sevinirim
lafactorial
Üye
Son sürümü stock kernelle kullanan varsa deneyebilir mi acaba foto çektikten sonra video moduna geçince hata veriyor mu kamera?
stackbyte
Üye
Kamera durdu hatası veriyor HakanAyrıca ikonlar kayboluyor ekrana koyduğumuz başka bu sorunu olan var mı ?
scope_123
Üye
Ama tekrar kamerayı açınca sorun olmuyor. Ben 10 snlik video çektim hiç sorun yok şu an. Resetlenme yaşamadım. Bazen ekranı kitlemek istiyorum kitlemiyor öyle kalıyor bu sorun önceki sürümde de vardı.
CM kaynaklarıyla alakalı bir hata sanırım ikonların kaybolması. Kamera durdu hatasını sonraki sürümde düzeltecek arco muhtemelen. Ama başka kernel kullanırsanız sorun olmuyor kernel ile alakalı.
New kernel based on kk_2.7 branch from CAF (credits to Team AriesVE)
Available memory increased from 340 to 375 MB (might be able to increase it further when I have time to fine tune it, but this should be a safe amount for now)
Enabled MMC erase capability in kernel for TRIM support (thanks to sir mordred for the hint)
Reverted back to chromium webview, since classic webview doesn't compile in 4.4.3
New kernel based on kk_2.7 branch from CAF (credits to Team AriesVE)
Available memory increased from 340 to 375 MB (might be able to increase it further when I have time to fine tune it, but this should be a safe amount for now)
Enabled MMC erase capability in kernel for TRIM support (thanks to sir mordred for the hint)
Reverted back to chromium webview, since classic webview doesn't compile in 4.4.3