Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle giderse 4.4.4 çok stabil bir hal alıcak gibi Arkadaşlar bende bir sıkıntı var CM11 yükledim telefon işlemciyi %100 şekilde kullanmaya başladı bu sorun neyden kaynaklı bilen var mı bide K^Kernel kullanıyorum
Bu ROM ne zaman ve ne şekilde bizim "MAXICEP" ekibinin elinden geçer acep ?? Ya da gerek var mı ?
Mücteba
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hurtsky kernel v2yi deneyen varmi
fearlestorm
Üye
2.3.6 li galaxy w ye cwm 6.0.4.5 kurdum ancak root yapamiyorum . Galaxy w icin olan root dosyasini sd karta attim ancak installation aborted hatasi aliyorum.Asil sormak istedigim sey suan cihaz rootsuz ancak cihazda cwm based 6.0.4.5 surumu var. Sd karta bu rom ve dosyalarini attim.Rootsuz bunlari kurabilir miyim yani hata alir miyim ? Tesekkurler...
atomtr
Üye
cwm o sürümü kurduktan sonra bu romu SD kartına attıktan sonra kurabilirsin şu işlemleri takip et -wipe data/factory reset mounts and storage -format system -format sdcard0 -install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve restart yap işlemin sona eriyor
cwm o sürümü kurduktan sonra bu romu SD kartına attıktan sonra kurabilirsin şu işlemleri takip et -wipe data/factory reset mounts and storage -format system -format sdcard0 -install zip from sdcard1
-önce rom sonra gapps ve restart yap işlemin sona eriyor
2.3.6 li galaxy w ye cwm 6.0.4.5 kurdum ancak root yapamiyorum . Galaxy w icin olan root dosyasini sd karta attim ancak installation aborted hatasi aliyorum.Asil sormak istedigim sey suan cihaz rootsuz ancak cihazda cwm based 6.0.4.5 surumu var. Sd karta bu rom ve dosyalarini attim.Rootsuz bunlari kurabilir miyim yani hata alir miyim ? Tesekkurler...