[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

eyupozturk

Üye
Selamlar. Hanımın Galaxy Wonder telefonu var, ROM'u güncellemeyi düşünüyorum. Kendisi pek ayarlara filan girmez, ama ROM'un %100 Türkçe olmasını tercih ederim. ROM düzenleme hakkında bir şey bilmiyorum, ama İngilizcem gayet iyidir. Eğer arco yada bu ROM'u geliştiren arkadaşlardan tanıdığınız varsa, CM11'de 4.4.2 ve 4.4.3 İngilizce olan kısımları Türkçeleştirmeye talibim. Nasıl çalışmak isterlerse o şekilde çalışabiliriz, bana ulaşmaları yeterli olur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

burak_102

burak_102

Üye
+1 aynı durumdayız işte bu yüzden official(resmi) cm desteği almasını istiyordum wonder'ın ama bu maalesef olmayacak gibi duruyor :(

2 kod daha ekleseler ne kaybederler ki arco için wonder yük oldu artık official rom desteği alırsan arco sadece s4 miniye odaklı daha iyi çalışır eğer sesimizi duyurursak belki alırız diyordum da arco'nun açıklamasını gördüm :( sanırım tek çare yeni telefon ama bırakmak istemiyorum wonder ı

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
aJHier

aJHier

Üye
'kullanılabilir harici depolama yok' hatası alıyorum galeriye girdiğimde.
Depolamadan baktım ama sd kartı vs. görüyor.
wipe cache ve dalvik cache yaptım düzelmedi.
sd kartı Çıkarıp taktım yine düzelmedi.
tam olarak sorun ne Çözemedim.
Başına helen veya yardımcı olabilcek var mı

hasaneness

hasaneness

Üye
2 kod daha ekleseler ne kaybederler ki arco için wonder yük oldu artık official rom desteği alırsan arco sadece s4 miniye odaklı daha iyi çalışır eğer sesimizi duyurursak belki alırız diyordum da arco'nun açıklamasını gördüm :( sanırım tek çare yeni telefon ama bırakmak istemiyorum wonder ı
Ben random.org ta oylama acabilecegimizi düşünüyorum. Çok basarili bir site mesela benim okulum yikiliyor onun içinde boyle kampanya baslattik ki kendini kanitlamis bir site olduğu için ise yaratabileceğini düşünüyorum ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: burak_102
aJHier

aJHier

Üye
Bnce denemekten bisi kaybetmeyiz.f

kosovali41

kosovali41

Üye
Arkadaşlar sadece 1 tane ana ekran sayfam var. Önceki sürümde duvar kağıdı ayarlarken scroll wallpaper diye bir seçenek olurdu sağ üstteki menüde. Onun işaretini kaldırdık mı tam otururdu ekrana duvar kağıdı. Telefon kapanıp açılsa da bozulmazdı. Bu sürümde bulamadım bulabilen var mı? Sürekli yamuluyor telefonun duvar kağıdı :D
Arkadaşlar 5/28 sürümünde mevcut mu bu bahsettiğim seçenek acaba?

aJHier

aJHier

Üye
madridii Pa Rom'una Hover'i Eklicek.
Sanırım Yeni Pa Sürümü Çıkmıs Rc1 Olarak Bugun.
Madridii Port ettikten Sonra paylaşıcak ( bugun yarın Gelir )
Ayrıca Yeni Rc1 de Hover var merak edenler için
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xda 'dan Yorumlardan gördüm .Bilmeyenler ve ilgilenenler için

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve genco15
spazmol

spazmol

Üye
iyimiş :D

aJHier

aJHier

Üye
Hatta Geldi Bile.d

• Beğen
Tepkiler: fecral
fecral

fecral

Üye
madridii Pa Rom'una Hover'i Eklicek.
Sanırım Yeni Pa Sürümü Çıkmıs Rc1 Olarak Bugun.
Madridii Port ettikten Sonra paylaşıcak ( bugun yarın Gelir )
Ayrıca Yeni Rc1 de Hover var merak edenler için
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xda 'dan Yorumlardan gördüm .Bilmeyenler ve ilgilenenler için
çıktı xda'da.

edit: @aJHier sonradan gördüm yazdığını kusura bakma ^^

• Beğen
Tepkiler: aJHier
ismailozcn

ismailozcn

Üye
deneyen var mı?

spazmol

spazmol

Üye
link verebilirmisiniz beyler

genco15

genco15

Üye
Biri romun konusunu acabılır mı yanında kernel ve eklerle bırlıkte cunku bı suru guncelleme kernel versiyonu falan ben hepsini karıstırdım :D yada biri modredin trım kernelı kullanılabılır mı bunde bırde adreno onu desenız yeter :D

edit 4 4 2 miş ben 4 4 3 sandım 4 4 3 beklemek en iyisi

aJHier

aJHier

Üye
Biri romun konusunu acabılır mı yanında kernel ve eklerle bırlıkte cunku bı suru guncelleme kernel versiyonu falan ben hepsini karıstırdım :D yada biri modredin trım kernelı kullanılabılır mı bunde bırde adreno onu desenız yeter :D

edit 4 4 2 miş ben 4 4 3 sandım 4 4 3 beklemek en iyisi

4.4.3 , 4.4.2 degil

genco15

genco15

Üye
baslıkta 4 4 2 yazıodu :D pyleyse deneyelım

aJHier

aJHier

Üye
4.4.3 surumu yeni rc1 in.

genco15

genco15

Üye
Pa 443 kurdum bana pek iyi gelmedi ceviri eksikleri var ayarlarda interface bir ani arayuzi kaldirmislar bu benim icin kotu tam kisilestirmedim durum cubugunu pek bi fark goremedim arconun 4.4.3 u cikana kadar idare edilir ama

Son düzenleme:

emrah166

Üye
Cm11 son surumde exchange hizmetlerini kaldirirsak bi sikinti cikar mi acaba?0528 surumunu yukledim uzerine trim destekli kernel ve yeni adreno driverlarini kurdum hersey gayet akici bir bicimde calisiyor ama tek sorun telin cok isinmasi bunun bi cozumu var mi ?

burak_102

burak_102

Üye
Ben random.org ta oylama acabilecegimizi düşünüyorum. Çok basarili bir site mesela benim okulum yikiliyor onun içinde boyle kampanya baslattik ki kendini kanitlamis bir site olduğu için ise yaratabileceğini düşünüyorum ne dersiniz?
nasıl yapabiliriz bunu bilmiyorum işe yarayacaksa sonuna kadar destek veririm

Üst Alt