arkadaslar 11-20140413 surumunu kullaniyorum ama cokmeler resetlemeler iyice artti.resetleme sonrasi simdi tam hatirlamiyorum android calismayi durdurdu tarzi bi hata veriyor resetleyince arkaplan resmi falan degisiyor bir de 720p videolar duzgun acilmiyor mxplayer falan denedim olmuyor.simdi ben normalde memnunum bu romdan ama bu sorunlar beni soguttu hemen hemen hergun resetleme yasiyorum.bana ne onerirsiniz bu sorunlari onleyip cm11den devam etme sansim var mi?
250 lira daha ekle s4 mini al. gelistricisi arco.ARKADAŞLAR BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ? BEN WONDERDAN MEMNUNDUM AMA OYUNLARDA KÖTÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM 300 E SATCAM 700 E KADAR Bİ TELEFON ALCAM. AMA TELEFONA GÜZEL ROMLAR YÜKLEMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM. GELİŞTİRİCİSİ DE SAĞLAM OLMALI YANİ ARCO GİBİ. S3 MİNİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ?
Geçmiş olsun garantin varsa gönder yoksa ücreti 90-110 civari biseys4mini al yanliz c11 yukleyeceksen 4.4.3 oldu ve biraz hataları var, 4.4.2 yukle Son 2014.06.06 ünce kiler yukleWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadıWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadı
hyr yok05 28 surumunu yukliycem arkadaslar herhangi buyuk bi sorunu yok degil mi ya da kasma donma falan?
s4mini al yanliz c11 yukleyeceksen 4.4.3 oldu ve biraz hataları var, 4.4.2 yukle Son 2014.06.06 ünce kiler yukleWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadıWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadı
İkiside olur
yüklüyırum o zaman 28/05 iya Nightlies güncelleme alan telefonlara imreniyorum off her gün güncelleme istiyorum ben de![]()