[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
340 mb cok fark edecegini sanmam

lp4ever

Üye
arkadaslar 11-20140413 surumunu kullaniyorum ama cokmeler resetlemeler iyice artti.resetleme sonrasi simdi tam hatirlamiyorum android calismayi durdurdu tarzi bi hata veriyor resetleyince arkaplan resmi falan degisiyor bir de 720p videolar duzgun acilmiyor mxplayer falan denedim olmuyor.simdi ben normalde memnunum bu romdan ama bu sorunlar beni soguttu hemen hemen hergun resetleme yasiyorum.bana ne onerirsiniz bu sorunlari onleyip cm11den devam etme sansim var mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaslar 11-20140413 surumunu kullaniyorum ama cokmeler resetlemeler iyice artti.resetleme sonrasi simdi tam hatirlamiyorum android calismayi durdurdu tarzi bi hata veriyor resetleyince arkaplan resmi falan degisiyor bir de 720p videolar duzgun acilmiyor mxplayer falan denedim olmuyor.simdi ben normalde memnunum bu romdan ama bu sorunlar beni soguttu hemen hemen hergun resetleme yasiyorum.bana ne onerirsiniz bu sorunlari onleyip cm11den devam etme sansim var mi?

kullandığın sürümün üzerine nerdeyse 4-5 tane güncelleme çıktı şuanki en son sürüm 5/28 tarihli neden onu kullanmıyorsun
kullan hataların çözülecektir umarım

lp4ever

Üye
biliyorum ama yine de o kadar sorunlu oldugu soylenmemis kullanicilar tarafindan o yuzden acaba sorun yasamamin baska bi sebebi mi var diye dusundum

wonderall

Üye
ARKADAŞLAR BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ? BEN WONDERDAN MEMNUNDUM AMA OYUNLARDA KÖTÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM 300 E SATCAM 700 E KADAR Bİ TELEFON ALCAM. AMA TELEFONA GÜZEL ROMLAR YÜKLEMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM. GELİŞTİRİCİSİ DE SAĞLAM OLMALI YANİ ARCO GİBİ. S3 MİNİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ?

aJHier

aJHier

Üye
ARKADAŞLAR BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİR Mİ? BEN WONDERDAN MEMNUNDUM AMA OYUNLARDA KÖTÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM 300 E SATCAM 700 E KADAR Bİ TELEFON ALCAM. AMA TELEFONA GÜZEL ROMLAR YÜKLEMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM. GELİŞTİRİCİSİ DE SAĞLAM OLMALI YANİ ARCO GİBİ. S3 MİNİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM NE ÖNERİRSİNİZ?
250 lira daha ekle s4 mini al. gelistricisi arco.

s

• Beğen
Tepkiler: fecral ve wonderall

wonderall

Üye
yapma ya arco ise değer bak

emrah166

Üye
Milestone cikti mi

Skrkaya

Üye
s4mini al yanliz c11 yukleyeceksen 4.4.3 oldu ve biraz hataları var, 4.4.2 yukle Son 2014.06.06 ünce kiler yukleWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadıWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadı

Mücteba

Mücteba

Üye
s4mini al yanliz c11 yukleyeceksen 4.4.3 oldu ve biraz hataları var, 4.4.2 yukle Son 2014.06.06 ünce kiler yukleWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadıWonder ne oldu anlamadım dokunmatıgi calısmıyor fabrika ayarlarına döndüm. olmadı orjinal yazılıma döndüm olmadı benim Recovery dokunmatik ondada calısmadı
Geçmiş olsun garantin varsa gönder yoksa ücreti 90-110 civari bisey

Skrkaya

Üye
saol yeni bitane almayı dusunuyorum s3 mini felan oğlum icin

emrah166

Üye
05 28 surumunu yukliycem arkadaslar herhangi buyuk bi sorunu yok degil mi ya da kasma donma falan?

ismailozcn

ismailozcn

Üye

Geçen bende öyle bir sorun oldu telefoncuya gittim 10 liraya yaptı parça değiştirmedi içini açtı bir şeyler yaptı ne yaptığını anlamadım.

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
28/05 sürümünü yüklemek için cwm 6.0.4.8 mi lazım 6.0.4.5 olmaz mı ?

aJHier

aJHier

Üye
İkiside olur

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn
spazmol

spazmol

Üye
Beyler google hesabı aktif olmuyor bir türlü ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım kişilerime erişemiyorumDüzeltiyorum sadece kişiler senkronize olmuyor

Edit : Düzeldi

Son düzenleme:
burak_102

burak_102

Üye
ya Nightlies güncelleme alan telefonlara imreniyorum off her gün güncelleme istiyorum ben de :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve genco15
sir mordred

sir mordred

Üye
ya Nightlies güncelleme alan telefonlara imreniyorum off her gün güncelleme istiyorum ben de :)

+1 aynı durumdayız işte bu yüzden official(resmi) cm desteği almasını istiyordum wonder'ın ama bu maalesef olmayacak gibi duruyor :(

Üst Alt