Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Salih hocam 4.4.2 kamera performansini hic iyi bulmuyorum cok donuk ve yavas cekiyor acaba 4.0.4 camerasini cm11 icin yapabilirmiyiz yada 4.1.2 kamerasi yani daha iyi performans aliyim
Salih hocam 4.4.2 kamera performansini hic iyi bulmuyorum cok donuk ve yavas cekiyor acaba 4.0.4 camerasini cm11 icin yapabilirmiyiz yada 4.1.2 kamerasi yani daha iyi performans aliyim
Arkadaslar herkezin dikkatine hurtsky kernel gunceledi 1.4fixed diye onu denedim simdi her 3 dakikada telefon kapaniyor bende khan kernele dondum sakin yuklemeyin simdiden uyariyim
emrah166
Üye
Saol uyari icin
Bysalih41
Üye
Ben 1.4 kullaniyorum su an kardesim bi yanlisin olmasin
İki sürümude kaldirmis. Dun 1.4 ü indirsim bugun kurmak nasip olacakti kaldirdigini gorunce tereddut yasadim. Salih sen 1.4 kullaniyorum yazmissin iyimi bir sorun var mi ?
Ayrica themotto bu sorun sarjla ilgili bir sorun mu ?
İkinizede tesekkur ederim
Bysalih41
Üye
1.4 bugun cikani degil 29 unda cikani kullaniyorum bu gun cikani denemedim
İki sürümude kaldirmis. Dun 1.4 ü indirsim bugun kurmak nasip olacakti kaldirdigini gorunce tereddut yasadim. Salih sen 1.4 kullaniyorum yazmissin iyimi bir sorun var mi ?
Ayrica themotto bu sorun sarjla ilgili bir sorun mu ?
İkinizede tesekkur ederim