[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Maalesef yapılamaz ama zaten yapılmasına gerekde yok neden çünkü ion destekli kernel ile qualcomm'un resmi olarak paylaştığı adreno sürücüleri kullanılabilmekte şu siteden bakabilirsiniz bizim grafik kartı adreno205 yani adreno a2xx kategorisinde bizim ekran kartları için çıkan en son driver vanilla kod adlı adreno sürücüleri hatta siteden baktığınız üzere qualcomm a3xx kategorisi ekran kartları için kitkat sürücülerini paylaştı neden yapılamaz sorusuna tekrar dönersek qualcomm android 4.0 ics için(yani cm9) pmem destekli Adreno sürücülerini paylaştı(tüm eski kerneller pmem desteklidir) şuan cm9'da o sürücüler kullanılıyor o yüzden ion olmasına gerek yok. zaten cm9 artık çok eski üzerine 4 sürüm çıktı(4.1 4.2 4.3 ve şuanki 4.4) bu yüzden arco artık eol statüsüne kavuşmuş romlar üstünde çalışmaz
Teşekkürler hocam aydınlattığın için :alkis

T.serdar

Üye
bu nasil.kurulur cm11 icin tema tarzi birseymi acaba ?

en-sel

en-sel

Üye
bu nasil.kurulur cm11 icin tema tarzi birseymi acaba ?
Tema falan değil kardeşim cm11tabanlı bi rom. Normal rom yükler gibi yükleniyor

T.serdar

Üye
Arkadaslar yeni kerneller cikmis deneyen varmi acaba ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hemen bakiyorumLink verirmisin ben bulamadim kardesim

T.serdar

Üye
Buyur hocam link birsey sorucaktimda cm10.1 performansi cm11 den dahami iyi acaba bide bu kernelleri denersen salih kardesim ne fazlasi var bize bildirirsen seviniriz :)

T.serdar

Üye
Hocam en son surum kullaniyorum ama ..... Surum ustu icin tavsiye edilmez diyor ama khan kernel 3.84 ve biz kullaniyoruz nasil oluyor?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu konudaki kernel yeni degil kardesim cm11 son surumden sonra yayinlanan kernellerden birini kullanmalisin kban 1.8 altntf msala

T.serdar

Üye
Bu konudaki kernel yeni degil kardesim cm11 son surumden sonra yayinlanan kernellerden birini kullanmalisin kban 1.8 altntf msala
Peki hocam 3.4.84 khan bu kernel 85 ama 85 daha yenisi degilmi?

sir mordred

sir mordred

Üye

O konudaki kerneller arconun stock kernelleri yani eğer khan kernel veya hurtsky kernel yükleyipte beğenmezseniz o konudaki stock kernelleri yükleyerek orijinal cm kerneline geri dönmüş olursunuz

azizerkan07

Üye
En son çıkan sürümden memmun musunuz? Bir de hangi kernel ile kullanmalıyız? Teşekkürler.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Memnunum khan kernel 1.8

stackbyte

stackbyte

Üye
Hakan Khan 1.9v çıkarmış :)

T.serdar

Üye
Khan yeni kerneli deneyenlerden görüş alabilirmiyim sıkıntı varmı?

tedirgin1111

tedirgin1111

Üye
Yeni karnelde şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Değişen, sadece biraz daha şarj durumu, şimdilik göze batan bu.

burak_102

burak_102

Üye
şarjla ilgili yenilik yapmışlar

Üst Alt