[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar aceba ne zaman gelir yeni güncelleme bi fikriniz var mı?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
Cm nin eski cihazlara çıkarmama politikası mantıksız geliyor. Aslında temel prensipleri her kullanıcıya bu deneyimi yaşayabilmek bana kalırsa. Kaldı ki bizim cihazımız eski değil o kadar iki yıllık. O zaman biz kıyıda köşede kalmış telefonlara çıkarmıyoruz demeleri gerek. Aksi taktirde zaten Samsung desteği olurdu.

Aynen bende anlamış değilim hatta bunun üzerine bir tartışmayı xda'da gördüm olay şuydu bizim cihaz güncelleme almadiğı için kamera libleri(kameranın çalışmasını sağlayan dosyalar) 2.3 gingerbread'den kalma yani eski. Arco eski kamera libleri desteği için bazı kod değişiklerini cm'ye eklemeyi önerdi ama cm takımı reddetti. Steve kondikte arcoya Bu değişikleri yapacağınıza cihazınızın kamera liblerini güncelleyin diye bi mesaj atti(ki bu nerdeyse imkansız en deneyimli geliştirici bile bunu yapamaz bunu ancak samsung güncelleme vererek yapabilir) sonuç cm eski kamera liblerini desteklemiyor şuan bu sebepten official cm rom çıksa ve kursak bile kamera tam anlamıyla çalışmayacak

Bu sebepten resmi(official) cm desteği alamıyoruz maalesef

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve hasaneness
alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred ustanin fikri biraz zaman akacagi yonunde bende ayni fikirdeyim 3 ay kadar beklemekiyiz
Yani uzun bir süre beklememiz lazım bu çok kötü oldu :cry:

Aynen bende anlamış değilim hatta bunun üzerine bir tartışmayı xda'da gördüm olay şuydu bizim cihaz güncelleme almadiğı için kamera libleri(kameranın çalışmasını sağlayan dosyalar) 2.3 gingerbread'den kalma yani eski. Arco eski kamera libleri desteği için bazı kod değişiklerini cm'ye eklemeyi önerdi ama cm takımı reddetti. Steve kondikte arcoya Bu değişikleri yapacağınıza cihazınızın kamera liblerini güncelleyin diye bi mesaj atti(ki bu nerdeyse imkansız en deneyimli geliştirici bile bunu yapamaz bunu ancak samsung güncelleme vererek yapabilir) sonuç cm eski kamera liblerini desteklemiyor şuan bu sebepten official cm rom çıksa ve kursak bile kamera tam anlamıyla çalışmayacak

Bu sebepten resmi(official) cm desteği alamıyoruz maalesef

Ben hala anlamış değilim aceba cyanogenmod bize neden offical destek vermiyor? Bu cihaz için iyi geliştiricilerimiz de var ama çok ilginç destek vermemesi üvey evlat muamelesi yapılıyor bizim cihaza zaten samsung bile güncelleme vermedi :zzz:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Samsung artik bu cihaza destek vermez arco ya kaldik

sir mordred

sir mordred

Üye
Yani uzun bir süre beklememiz lazım bu çok kötü oldu :cry:

Ben hala anlamış değilim aceba cyanogenmod bize neden offical destek vermiyor? Bu cihaz için iyi geliştiricilerimiz de var ama çok ilginç destek vermemesi üvey evlat muamelesi yapılıyor bizim cihaza zaten samsung bile güncelleme vermedi :zzz:

bir cihazın resmi(official) cm rom alması şöyle ilk önce geliştirici romu unofficial olarak yapar ve xda'da kullanicilarla paylaşır sonra mümkün olduğunca hatalardan arındırır romunu daha sonra cm'ye submit yapar(yani istek gönderir) daha sonra cm test ekibi romu inceler bazı kriterleri vardır 1-romda tüm özellikler sorunsuz çalışacak 2-herhangi bir major(büyük) hata olmayacak(kendiliğinden restart atması gibi eğer varsada geliştirici hatayı çözmekle yükümlü) ve birkaç teknik test daha eğer rom tüm bu testlerden başarıyla çıkarsa cm takımı romu yapan geliştiriciyle irtibata gečip ilerleyen zamanda official nightly romlar çıkmaya başlıyacak(gecelik romlar her gece güncelleme gelir) eğer testlerden geçemezse cihaz reddedilir bizim cihazda arco gibi baya usta ve deneyimli bir geliştiriciye sahip mesela şuan cm11'e bakalım herhangi bir major hata yok(kamera ve tüm telefon fonksiyonları sorunsuz çalışıyor ki bu gerçekten büyük bir başarı) sadece ufak hatalar varki onlarda eminimki çözülmeyecek hatalar değil
Bu yüzden resmi cm teknik olarak mümkün.

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve melodileriyakar
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
İnşallah onaylarlar elimizden bişey gelse de yapsak. Arco sağolsun çok faydalı bi iş yapıyor.

aJHier

aJHier

Üye
https://www.maxicep.com/forum/konu/rom-kk-4-4-2-kot49h-cyanogenmod-11-0-20140122-unofficial.855643/page-58#post- ya beyler ben burda bu ekran görüntülerini gördüm ve çok hoşuma gitti cm11 mi burda kullanılan rom ?Cm11 e benziyo. nasıl oldu touchwizle birlikte bana acil yardım edin onun aynısını yapmam gerek cm11 büyük ihtimalle ve eğer bu konu başlığındaki romsa o nasıl touchwiz yapıldı bana yardımc olun ?
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.4.2][CM11 Unofficial] BysaliH-v1.0. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher - MaxiCep

sir mordred

sir mordred

Üye
İnşallah onaylarlar elimizden bişey gelse de yapsak. Arco sağolsun çok faydalı bi iş yapıyor.

Kesinlikle. çoğu geliştirici yeni telefon aldıklarında eski telefonlarını geliştirmeyi bırakırlar ama bu adam öyle yapmadı s4 minisi var ama zaman buldukça yine wonder için çalışıyor arco gerçekten büyük adam büyük geliştirici

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar ve aJHier
aJHier

aJHier

Üye
@sir mordred usta greenify donation kurmuştum senin önerinle
sistem uygulamalarından uyutmamız gereken var mı ?
mesela ben google play hizmetlerini
google hizmetlerini
themes provider'i uyuttum sistem dosyalarından
sen Klavye'yi uyutmaktanda bahsetmiştin ama Klavye uyanamıo bazen.geri tusu çalışmıyor.o yuzden onu kaldırdım.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Gönderdiğin linkteki romu bysalih daha yeni yaptı ve benim sana gösterdiğimle aynı değil zaten o zaman da bysalih daha yapmamıştı romu.ben o kendi gönderdiğim linktekini diyorum o hangisi acaba ?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred usta greenify donation kurmuştum senin önerinle
sistem uygulamalarından uyutmamız gereken var mı ?
mesela ben google play hizmetlerini
google hizmetlerini
themes provider'i uyuttum sistem dosyalarından
sen Klavye'yi uyutmaktanda bahsetmiştin ama Klavye uyanamıo bazen.geri tusu çalışmıyor.o yuzden onu kaldırdım.

Benimkilerde aynıları bende google play hizmetleri google play store cm updater clock ve themes provider isimli uygulamaları uyuttum ama klavyeyi uyutmadım sorun çıkmasın diye sende öyle yap istersen ;)

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
Gönderdiğin linkteki romu bysalih daha yeni yaptı ve benim sana gösterdiğimle aynı değil zaten o zaman da bysalih daha yapmamıştı romu.ben o kendi gönderdiğim linktekini diyorum o hangisi acaba ?

az önce kurdum aynısı ama
sanırım Beamkat yada samkat adı.
Benimkilerde aynıları bende google play hizmetleri google play store cm updater clock ve themes provider isimli uygulamaları uyuttum ama klavyeyi uyutmadım sorun çıkmasın diye sende öyle yap istersen ;)

eyv usta

sir mordred

sir mordred

Üye

Bahsettiğin rom samkat

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
peki samkat ı kurmamı tavsiye eder misiniz ?samkat i kurdum da fakat tek sorun var sizde bilebilirsiniz bunu ekranda yani kendi dokunmatiğinde geri tuşu home ve secenekler tuşu var bunları nasıl yok edebiliriz oradan ?

aJHier

aJHier

Üye
peki samkat ı kurmamı tavsiye eder misiniz ?samkat i kurdum da fakat tek sorun var sizde bilebilirsiniz bunu ekranda yani kendi dokunmatiğinde geri tuşu home ve secenekler tuşu var bunları nasıl yok edebiliriz oradan ?

ayarlarda interfacedendi ama hatırlamıyrum tam.

scope_123

Üye
Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bi gir navigation bar ı disable yap araştırman lazım ama. Bu romu önermem çok uygulama var ve art çalıştıramazsın touchwiz ana sayfa hata verir.

onwake

onwake

Üye
Gün gelir bir gün hepimiz wonder'dan kurtuluruz . geriye dönüp baktığımızda 2013-14'ün 3310 'u olmuş olur :)))))

Üst Alt