@sir mordred ustanin fikri biraz zaman akacagi yonunde bende ayni fikirdeyim 3 ay kadar beklemekiyizArkadaşlar aceba ne zaman gelir yeni güncelleme bi fikriniz var mı?
Cm nin eski cihazlara çıkarmama politikası mantıksız geliyor. Aslında temel prensipleri her kullanıcıya bu deneyimi yaşayabilmek bana kalırsa. Kaldı ki bizim cihazımız eski değil o kadar iki yıllık. O zaman biz kıyıda köşede kalmış telefonlara çıkarmıyoruz demeleri gerek. Aksi taktirde zaten Samsung desteği olurdu.
Yani uzun bir süre beklememiz lazım bu çok kötü oldu@sir mordred ustanin fikri biraz zaman akacagi yonunde bende ayni fikirdeyim 3 ay kadar beklemekiyiz

Aynen bende anlamış değilim hatta bunun üzerine bir tartışmayı xda'da gördüm olay şuydu bizim cihaz güncelleme almadiğı için kamera libleri(kameranın çalışmasını sağlayan dosyalar) 2.3 gingerbread'den kalma yani eski. Arco eski kamera libleri desteği için bazı kod değişiklerini cm'ye eklemeyi önerdi ama cm takımı reddetti. Steve kondikte arcoya Bu değişikleri yapacağınıza cihazınızın kamera liblerini güncelleyin diye bi mesaj atti(ki bu nerdeyse imkansız en deneyimli geliştirici bile bunu yapamaz bunu ancak samsung güncelleme vererek yapabilir) sonuç cm eski kamera liblerini desteklemiyor şuan bu sebepten official cm rom çıksa ve kursak bile kamera tam anlamıyla çalışmayacak
Bu sebepten resmi(official) cm desteği alamıyoruz maalesef

Aynen artık beklemekten başka çaremiz yokSamsung artik bu cihaza destek vermez arco ya kaldik
Yani uzun bir süre beklememiz lazım bu çok kötü oldu
Ben hala anlamış değilim aceba cyanogenmod bize neden offical destek vermiyor? Bu cihaz için iyi geliştiricilerimiz de var ama çok ilginç destek vermemesi üvey evlat muamelesi yapılıyor bizim cihaza zaten samsung bile güncelleme vermedi![]()
Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][4.4.2][CM11 Unofficial] BysaliH-v1.0. Stabil Şarj+Performans+S4 luncher - MaxiCephttps://www.maxicep.com/forum/konu/rom-kk-4-4-2-kot49h-cyanogenmod-11-0-20140122-unofficial.855643/page-58#post- ya beyler ben burda bu ekran görüntülerini gördüm ve çok hoşuma gitti cm11 mi burda kullanılan rom ?Cm11 e benziyo. nasıl oldu touchwizle birlikte bana acil yardım edin onun aynısını yapmam gerek cm11 büyük ihtimalle ve eğer bu konu başlığındaki romsa o nasıl touchwiz yapıldı bana yardımc olun ?
İnşallah onaylarlar elimizden bişey gelse de yapsak. Arco sağolsun çok faydalı bi iş yapıyor.
@sir mordred usta greenify donation kurmuştum senin önerinle
sistem uygulamalarından uyutmamız gereken var mı ?
mesela ben google play hizmetlerini
google hizmetlerini
themes provider'i uyuttum sistem dosyalarından
sen Klavye'yi uyutmaktanda bahsetmiştin ama Klavye uyanamıo bazen.geri tusu çalışmıyor.o yuzden onu kaldırdım.
Gönderdiğin linkteki romu bysalih daha yeni yaptı ve benim sana gösterdiğimle aynı değil zaten o zaman da bysalih daha yapmamıştı romu.ben o kendi gönderdiğim linktekini diyorum o hangisi acaba ?
Benimkilerde aynıları bende google play hizmetleri google play store cm updater clock ve themes provider isimli uygulamaları uyuttum ama klavyeyi uyutmadım sorun çıkmasın diye sende öyle yap istersen![]()
Gönderdiğin linkteki romu bysalih daha yeni yaptı ve benim sana gösterdiğimle aynı değil zaten o zaman da bysalih daha yapmamıştı romu.ben o kendi gönderdiğim linktekini diyorum o hangisi acaba ?
peki samkat ı kurmamı tavsiye eder misiniz ?samkat i kurdum da fakat tek sorun var sizde bilebilirsiniz bunu ekranda yani kendi dokunmatiğinde geri tuşu home ve secenekler tuşu var bunları nasıl yok edebiliriz oradan ?
Tam hatırlamıyorum ama ayarlara bi gir navigation bar ı disable yap araştırman lazım ama. Bu romu önermem çok uygulama var ve art çalıştıramazsın touchwiz ana sayfa hata verir.peki samkat ı kurmamı tavsiye eder misiniz ?samkat i kurdum da fakat tek sorun var sizde bilebilirsiniz bunu ekranda yani kendi dokunmatiğinde geri tuşu home ve secenekler tuşu var bunları nasıl yok edebiliriz oradan ?