[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
beyler lpa yı build dostasından aktifleştirdim sanırırım artık daha az ram yiyor power amp

sir mordred

sir mordred

Üye
beyler lpa yı build dostasından aktifleştirdim sanırırım artık daha az ram yiyor power amp

Ramla ilgisinin olacağını sanmıyorum ama müzik dinlerken şarjın daha uzun gidecek bundan emin olabilirsin

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Müzik dinlerken şarjın az gitmesi için napmamız lazım tam olarak?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Guncel vers yuklemek

sir mordred

sir mordred

Üye
Müzik dinlerken şarjın az gitmesi için napmamız lazım tam olarak?

Saf cm11'in en son versiyonunu temizce yükle daha sonra build.proptan

Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false

Satırlarını bul false olan yerleri true yap kaydet ve Build.proptan çık daha sonra telefonu yeniden başlat

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve melodileriyakar

scope_123

Üye
gunde elli kere rom degistiriyorum hastalik oldu iyiceAllah Allah ...bi arkadas su romu kullan desin de bende bu bahaneyle o romu kullanayim :D

aJHier

aJHier

Üye
Saf cm11'in en son versiyonunu temizce yükle daha sonra build.proptan

Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false

Satırlarını bul false olan yerleri true yap kaydet ve Build.proptan çık daha sonra telefonu yeniden başlat

usta cm11 için build.prop daki satırlardaki degişiklerin neyi degiştiricegini anlatabilir misin.
Daha açık olmam gerekirse.
örn :
Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false satırlarını True yapmak Lpa yı aktif ediyor.

Yada Sunu yapmak status barı Seffaf yapar gibi.
Bunun gibi yapabiliceklerimizi aanlatabilir misin.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen yararlı olur boyle ayri bi konuda mesela olabilir tabi bos vaktiniz varsa

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

dex48

Üye
Arkadaşlar merhaba, 4.4.2 yi tavsiye ediyor musunuz? whatsapp, facebook gibi uygulamalar sorunsuzca çalışıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim, iyi forumlar.

ismaillbayram

Üye
Merhaba, asagida ayarlar/depolama kismi icin ss attim. Telefonumda ek olarak. Hafiza karti var 1gb ama depolama birimi ve telefon hafizasi olarak iki alan daha var. Simdi toplamda 3 tane mi alan var? Ayrica bazi uygulamari sd karta tasi diyorum. Hic bir degisiklik olmuyor. Bugun 8 gb lik almayi dusunuyorum. Yer yetmiyor. Ayrica cok oyun yuklersem telefonum kasma yapar mi? Bazen kasmalar yapiyor ozellikle 4.4.2 den sonra.

sir mordred

sir mordred

Üye
Merhaba, asagida ayarlar/depolama kismi icin ss attim. Telefonumda ek olarak. Hafiza karti var 1gb ama depolama birimi ve telefon hafizasi olarak iki alan daha var. Simdi toplamda 3 tane mi alan var? Ayrica bazi uygulamari sd karta tasi diyorum. Hic bir degisiklik olmuyor. Bugun 8 gb lik almayi dusunuyorum. Yer yetmiyor. Ayrica cok oyun yuklersem telefonum kasma yapar mi? Bazen kasmalar yapiyor ozellikle 4.4.2 den sonra.

Evet telefonda normalde 2 tane depolama alanı vardır biri telefonun dahili hafızasıdır(1.07 gb) diğeri usb bellek olarakda geçer (1.70 gb) eğer birde sd kart takarsanız 3 tane depolama alanına sahip olursunuz ve uygulamalarin apk dosyalari dahili bellege yüklenir(1.07 gblık alana) eğer uygulamayi ayarlardan sd karta taşı derseniz uygulamanin biriktirdiği data usb belleğe taşınır(1.70 gblık alana) eğer sd swap yaparsanız usb bellek ile harici olarak taktığınız sd kartın alanları değiş tokuş yapılır böylelikle uygulamaları gerçek sd karta taşımış olursunuz
usta cm11 için build.prop daki satırlardaki degişiklerin neyi degiştiricegini anlatabilir misin.
Daha açık olmam gerekirse.
örn :
Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false satırlarını True yapmak Lpa yı aktif ediyor.

Yada Sunu yapmak status barı Seffaf yapar gibi.
Bunun gibi yapabiliceklerimizi aanlatabilir misin.

Zaman bulursam build.prop'u anlatabilirim :bira:Ayrıca yüklediğiniz uygulamaların hepsini greenify ile uyutursanız kasmalar en aza iner ama tabikide çok fazla uygulama yüklü telefon ile hiç uygulama yüklenmemiş telefon arasında illaki bir fark olacaktır(uygulama sayısı ne kadar fazlaysa kasmalar haliyle daha fazla olacaktır)

• Beğen
Tepkiler: aJHier

ismaillbayram

Üye
Evet telefonda normalde 2 tane depolama alanı vardır biri telefonun dahili hafızasıdır(1.07 gb) diğeri usb bellek olarakda geçer (1.70 gb) eğer birde sd kart takarsanız 3 tane depolama alanına sahip olursunuz ve uygulamalarin apk dosyalari dahili bellege yüklenir(1.07 gblık alana) eğer uygulamayi ayarlardan sd karta taşı derseniz uygulamanin biriktirdiği data usb belleğe taşınır(1.70 gblık alana) eğer sd swap yaparsanız usb bellek ile harici olarak taktığınız sd kartın alanları değiş tokuş yapılır böylelikle uygulamaları gerçek sd karta taşımış olursunuz

Zaman bulursam build.prop'u anlatabilirim :bira:Ayrıca yüklediğiniz uygulamaların hepsini greenify ile uyutursanız kasmalar en aza iner ama tabikide çok fazla uygulama yüklü telefon ile hiç uygulama yüklenmemiş telefon arasında illaki bir fark olacaktır(uygulama sayısı ne kadar fazlaysa kasmalar haliyle daha fazla olacaktır)
Peki bilgisayara bagladigimda 1.70 lik ile sd kard gorunuyor. Dahili bellek gorunmuyor, bunu nasil cozebilirim?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Acilmasi guzel olur

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Peki bilgisayara bagladigimda 1.70 lik ile sd kard gorunuyor. Dahili bellek gorunmuyor, bunu nasil cozebilirim?

Olması gerekende o zaten.
Android build.prob duzenlemeleri(ise yariyor) - MaxiCep burada baya bi anlatmış arkadaşlar build.probu. Yapsak mı acaba bu kodlara göre bişeyler? Aslında ustalar anlatsa daha da iyi olurdu.

Ajhier'e katılıyorum konu eski ve güncel değil ayrıca build.prop cihazdan cihaza değişir o yüzden ordaki değişikliklerin uygulanmaması daha iyi

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Olması gerekende o zaten.

Ajhier'e katılıyorum konu eski ve güncel değil ayrıca build.prop cihazdan cihaza değişir o yüzden ordaki değişikliklerin uygulanmaması daha iyi

Size zarf attım hocam :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Official(resmi) cyanogenmod'a o kadar yakınızki ama kameranın tam fonksiyonel olarak çalışması için bazı kod değişikliklerine ihtiyaç var bu kod değişikliklerini CM takımı eklerse resmi desteği alırız ama işte CM takımı maalesef bu kod değişiklerini eklemiyor nedeni cihazımızın çok eski olmasıymış o yüzden galiba official cm romları şimdilik bir hayal :((
Size zarf attım hocam :)

Pardon kardeşim zarf???

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Official(resmi) cyanogenmod'a o kadar yakınızki ama kameranın tam fonksiyonel olarak çalışması için bazı kod değişikliklerine ihtiyaç var bu kod değişikliklerini CM takımı eklerse resmi desteği alırız ama işte CM takımı maalesef bu kod değişiklerini eklemiyor nedeni cihazımızın çok eski olmasıymış o yüzden galiba official cm romları şimdilik bir hayal :((

Pardon kardeşim zarf???

Yani gönderme, eski konu ya o. Yenisini belki sen bizim cihaza göre açarsın belki diye. :)

Üst Alt