beyler lpa yı build dostasından aktifleştirdim sanırırım artık daha az ram yiyor power amp
KesinlikleRamla ilgisinin olacağını sanmıyorum ama müzik dinlerken şarjın daha uzun gidecek bundan emin olabilirsin
Müzik dinlerken şarjın az gitmesi için napmamız lazım tam olarak?
Saf cm11'in en son versiyonunu temizce yükle daha sonra build.proptan
Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false
Satırlarını bul false olan yerleri true yap kaydet ve Build.proptan çık daha sonra telefonu yeniden başlat
Merhaba, asagida ayarlar/depolama kismi icin ss attim. Telefonumda ek olarak. Hafiza karti var 1gb ama depolama birimi ve telefon hafizasi olarak iki alan daha var. Simdi toplamda 3 tane mi alan var? Ayrica bazi uygulamari sd karta tasi diyorum. Hic bir degisiklik olmuyor. Bugun 8 gb lik almayi dusunuyorum. Yer yetmiyor. Ayrica cok oyun yuklersem telefonum kasma yapar mi? Bazen kasmalar yapiyor ozellikle 4.4.2 den sonra.
usta cm11 için build.prop daki satırlardaki degişiklerin neyi degiştiricegini anlatabilir misin.
Daha açık olmam gerekirse.
örn :
Lpa.decode=false
Lpa.use-stagefright=false satırlarını True yapmak Lpa yı aktif ediyor.
Yada Sunu yapmak status barı Seffaf yapar gibi.
Bunun gibi yapabiliceklerimizi aanlatabilir misin.
Ayrıca yüklediğiniz uygulamaların hepsini greenify ile uyutursanız kasmalar en aza iner ama tabikide çok fazla uygulama yüklü telefon ile hiç uygulama yüklenmemiş telefon arasında illaki bir fark olacaktır(uygulama sayısı ne kadar fazlaysa kasmalar haliyle daha fazla olacaktır)Peki bilgisayara bagladigimda 1.70 lik ile sd kard gorunuyor. Dahili bellek gorunmuyor, bunu nasil cozebilirim?Evet telefonda normalde 2 tane depolama alanı vardır biri telefonun dahili hafızasıdır(1.07 gb) diğeri usb bellek olarakda geçer (1.70 gb) eğer birde sd kart takarsanız 3 tane depolama alanına sahip olursunuz ve uygulamalarin apk dosyalari dahili bellege yüklenir(1.07 gblık alana) eğer uygulamayi ayarlardan sd karta taşı derseniz uygulamanin biriktirdiği data usb belleğe taşınır(1.70 gblık alana) eğer sd swap yaparsanız usb bellek ile harici olarak taktığınız sd kartın alanları değiş tokuş yapılır böylelikle uygulamaları gerçek sd karta taşımış olursunuz
Zaman bulursam build.prop'u anlatabilirimAyrıca yüklediğiniz uygulamaların hepsini greenify ile uyutursanız kasmalar en aza iner ama tabikide çok fazla uygulama yüklü telefon ile hiç uygulama yüklenmemiş telefon arasında illaki bir fark olacaktır(uygulama sayısı ne kadar fazlaysa kasmalar haliyle daha fazla olacaktır)
Android build.prob duzenlemeleri(ise yariyor) - MaxiCep burada baya bi anlatmış arkadaşlar build.probu. Yapsak mı acaba bu kodlara göre bişeyler? Aslında ustalar anlatsa daha da iyi olurdu.
Peki bilgisayara bagladigimda 1.70 lik ile sd kard gorunuyor. Dahili bellek gorunmuyor, bunu nasil cozebilirim?
Android build.prob duzenlemeleri(ise yariyor) - MaxiCep burada baya bi anlatmış arkadaşlar build.probu. Yapsak mı acaba bu kodlara göre bişeyler? Aslında ustalar anlatsa daha da iyi olurdu.
Olması gerekende o zaten.
Ajhier'e katılıyorum konu eski ve güncel değil ayrıca build.prop cihazdan cihaza değişir o yüzden ordaki değişikliklerin uygulanmaması daha iyi

(
Size zarf attım hocam![]()
Official(resmi) cyanogenmod'a o kadar yakınızki ama kameranın tam fonksiyonel olarak çalışması için bazı kod değişikliklerine ihtiyaç var bu kod değişikliklerini CM takımı eklerse resmi desteği alırız ama işte CM takımı maalesef bu kod değişiklerini eklemiyor nedeni cihazımızın çok eski olmasıymış o yüzden galiba official cm romları şimdilik bir hayal(
Pardon kardeşim zarf???