[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
bu romun kerneli varmı acaba

cadde19

cadde19

Üye
vay arkadaş bir şeffaf yapamadım şu durum çubuğu yerini

• Beğen
Tepkiler: yokartk

yokartk

Üye
Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gel ses ayarlarindan dili eng-us ayarla daha sonra çık ve telefon yeniden başlat eğer olmadıysa ayarlar ana ekrandan google asistanı seç

Romu temiz kurduğundan eminmisin çünkü ben istediğim zaman hem ART'a hemde dalvik'e sorunsuz geçebiliyorum(romu flaşlamadan önce wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0 yaptınmı?)

Mail adresimle giriş yaptıgı için sanırım olmuyordu ondan çıkış yapınca kullanabildim. teşekkürler.

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaslar titanium yada rom manager ile istemedigim teldeki uygulamalari kaldiramiyorum. Titaniumda apk bulunamadi diyor rom managerda ise kaldirildi diyor ancak kaldirilmamis oldugunu goruyorum kullanmadigim gereksizleri silemiyorum suzce cozumu nedir?

burak_909

burak_909

Üye
Arkadaslar titanium yada rom manager ile istemedigim teldeki uygulamalari kaldiramiyorum. Titaniumda apk bulunamadi diyor rom managerda ise kaldirildi diyor ancak kaldirilmamis oldugunu goruyorum kullanmadigim gereksizleri silemiyorum suzce cozumu nedir?

Dostum uninstall programini indir store'dan.

basatoguz

basatoguz

Üye
Devamını Oku ....

Dostum uninstall programini indir store'dan.

Deniyorum hemen

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Cm 11 de çalışan screen recorder biliyo musunuz? Ekranın videosunu çekmek için.

basatoguz

basatoguz

Üye
Burak kardeşim çok sağol dediğin program işe yaradı. Bir de bu romda samsung klavye flashlasam çalışır mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: burak_909
en-sel

en-sel

Üye
Burak kardeşim çok sağol dediğin program işe yaradı. Bir de bu romda samsung klavye flashlasam çalışır mı acaba?
Eğer t9 icin istiyorsan forumda lg klavye var t9 falan sorunsuz harika bi uygulama

ismaillbayram

Üye
4.2.2 de oyunlar 10-15 sn arası çalışıp kapanıyordu. İnşallah bu tarz şeyler olmaz. Deneyip yazacağım.

sir mordred

sir mordred

Üye
4.2.2 de oyunlar 10-15 sn arası çalışıp kapanıyordu. İnşallah bu tarz şeyler olmaz. Deneyip yazacağım.

4.2.2'de çok fazla olmasada birçok oyun denedim ama dediğin gibi bir sorun yoktu(10-15 saniyede kapanması) hangi oyunlardan bahsediyorsun?

ozakin70

ozakin70

Üye
Son düzenleme:

ismaillbayram

Üye
4.2.2'de çok fazla olmasada birçok oyun denedim ama dediğin gibi bir sorun yoktu(10-15 saniyede kapanması) hangi oyunlardan bahsediyorsun?
candy crush, prince of persia son 2-3 günde tüm oyunlar

sir mordred

sir mordred

Üye
candy crush, prince of persia son 2-3 günde tüm oyunlar

Candy crush oynadım(hatta kendimi baya kaptırmıştım bi yarım saat oynadım neredeyse :)) o yüzden hiç 10-15 saniyede kapanma gibi bi sorunla karşılaşmadım belki bu karşılaştığın hatalar romu temiz yüklememenden kaynaklıdır romu nasıl yükledin tam olarak söyleyebilirmisin?

ismaillbayram

Üye
Candy crush oynadım(hatta kendimi baya kaptırmıştım bi yarım saat oynadım neredeyse :)) o yüzden hiç 10-15 saniyede kapanma gibi bi sorunla karşılaşmadım belki bu karşılaştığın hatalar romu temiz yüklememenden kaynaklıdır romu nasıl yükledin tam olarak söyleyebilirmisin?

Aşağıdaki linkteki anlatıma göre yükledim;
Galaxy W i8150 Wonder - [rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON - MaxiCep

Bu arada arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin: ben cwm 6.01 kullanıyordum ama 4.4 , cwm yi 6.0.4 olarak yükleyebiliyormuşuz. Sistem gitti yarım saattir onunla uğraşıyorum.

sir mordred

sir mordred

Üye
Aşağıdaki linkteki anlatıma göre yükledim;
Galaxy W i8150 Wonder - [rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON - MaxiCep

Bu arada arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin: ben cwm 6.01 kullanıyordum ama 4.4 , cwm yi 6.0.4 olarak yükleyebiliyormuşuz. Sistem gitti yarım saattir onunla uğraşıyorum.

Android 4.4(cyanogenmod 11) için cwm 6.0.4.5 gerekli(yoksa tonla rom hatasıyla karşılaşabilirsiniz) ama sen cwm sürümünü nasıl güncelledinki sistem gitti. cwm'nin yüklenmesi uygun şekilde yapılmazsa cihazın hardbrick olma ihtimali bile var

ismaillbayram

Üye
Android 4.4(cyanogenmod 11) için cwm 6.0.4.5 gerekli(yoksa tonla rom hatasıyla karşılaşabilirsiniz) ama sen cwm sürümünü nasıl güncelledinki sistem gitti. cwm'nin yüklenmesi uygun şekilde yapılmazsa cihazın hardbrick olma ihtimali bile var
Usta linkini verir misin sabahtan beri denedim bir kaç yerden indirdim, installing update... derken installion aborted diyor. Ben de 10.2 yi tekrar kurdum sonra tekrar rebootladım yine denedim, yine olmadı. Senden rica etsem bana cwm nin galaxy wonder için 4.4 gerekli olan sürümünün linkini atar mısın

Üst Alt