[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

erdnc476

Üye
stock rom yaptım telefon yeniden başlatıldı odin de pass yazısı çıktı fakat telefonun açılış animasyonu sürekli tekrarlıyor samsung yazısı geliyor sonra tekrar açılış animasyonu geliyor. sonra tekrar denedim dowland modu yüklendi ama tekrar aynı sorun. Telefon sarj oluyor , dowland modu açılıyor ama recovery açılmıyor . çözümü varmı yoksa garantiyemi vereyim.Anlamadım telefon hard brick mi oldu soft brickmi birde garanti yaparmı ?denedim şimdi recovery modda açıldı stock romdaki şekilde recovery moddan kurtarabilirmiyim telefonubirde recoveyden applly update from a girince clockwork mod dosyasına girince backup dosyası var backup almıstım . ne yapabilirim sadece açılış animasyonu tekrarlanıyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
BURDAKİ KERNELİ YÜKLEYİNCE AÇILIŞTA BOOT EKRANI GELİCENE MAVİ EKRAN GELİYO VE ÖLE KALIOYR NEDEN BİLEN VARMI ??
biraz beklemen lazım 5-6 dk kadar açılacaktır yada cwm sürümünü güncelle
stock rom yaptım telefon yeniden başlatıldı odin de pass yazısı çıktı fakat telefonun açılış animasyonu sürekli tekrarlıyor samsung yazısı geliyor sonra tekrar açılış animasyonu geliyor. sonra tekrar denedim dowland modu yüklendi ama tekrar aynı sorun. Telefon sarj oluyor , dowland modu açılıyor ama recovery açılmıyor . çözümü varmı yoksa garantiyemi vereyim.Anlamadım telefon hard brick mi oldu soft brickmi birde garanti yaparmı ?denedim şimdi recovery modda açıldı stock romdaki şekilde recovery moddan kurtarabilirmiyim telefonubirde recoveyden applly update from a girince clockwork mod dosyasına girince backup dosyası var backup almıstım . ne yapabilirim sadece açılış animasyonu tekrarlanıyor
cwm nin son sürümünü odin ile tekrar yükle backuptan restore yap

burak_909

burak_909

Üye

Dostum cwm yukle wipe'larin hepsini yap stock romu tekrar flashla. Bu sekilde yapmadigim zaman bendede aynisi oluyordu

tarık_07

Üye
cm 11 yukledim ve çalıştı ama google play dan bir şey indiremedim örnk facebook bir hata nedeniyle indirilemedi yazıyor cm11 dendir dedim cm10.1 i kurdum tekrar aynı sorun ne yapmam gerekir
Cm9 Cm10 Cm10.1 aynı sorun dün bendede oldu 5 kere format attım düzelmedi. Sonradan nasıl olduysa düzeldi.

mthnss

Üye
Telefonumda ve yüklü. Şimdi bu CM11 i yüklemek için neler yapmam gerek biri özet geçebilirse sevinirim.

genco15

genco15

Üye
Cmw surumu 6.0.4.5 ti galiba son sürume yükselt gerisi ilk mesajda yazıyor

yokartk

Üye
Titanyum art destekli degil malesef

Google play den titanium un son sürümünü yükleyip lucky patch ile yama yaptıgımızda full olarak art da titanium u kullanabiliyoruz sıkıntı yok. Art kullanıyorum şuan da performans güzel şarj idare ediyor. fakat launcher ın güncellenmesi lazım. klasör oluşturuyoruz içindekiler sonradan yok oluyor :)

mthnss

Üye
Cmw surumu 6.0.4.5 ti galiba son sürume yükselt gerisi ilk mesajda yazıyor
elefonda yüklü tekrar yüklemek için odin falan lazım mı ?

genco15

genco15

Üye
Bildigim kadariyla zip dosyasiyla flaş layabilirsin bi arat googledan bulursun

yokartk

Üye
odine gerek yok fakat flaşlanabilir sürümünü ben bulamadım. google da arat yada eski sayfalara bak vardı verdiler linki orada anlatılıyordu nasıl yapılacağı çok basit şekilde halloluyor.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
KURULUMUNU KONUYA EKLESENN ZAHMET OLCAK AMA

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Xda.com da cwm 6.0.4.5 surumu var tar uzantili dosyayi indirirseniz odin ile yuklemek gerekecek fakat zip olani indirirseniz google playdan root recovery tols u indirip kurduktan sonra indirdiginiz cwm surumunu zipten cikarip sd kartin ana dizinine cikarin uzantisi img olacak playdan indirdiginiz programi acin ve img dosyasini gosterin kurun

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

mthnss

Üye
Recovery tools indirdim kullanımı hakkında bilgin varsa yardımcı olurmusun?

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Recovery tools indirdim kullanımı hakkında bilgin varsa yardımcı olurmusun?

Cwm recovery 6.0.4.5 i indir, telefonun ana dizinine (SD card0) bi dosya aç, örneğin reco diye. İndirdiğin recovery bu dosyanın içine at. Sonra uygulamayı açıp root izni verdikten sonra Flash recovery, other from storage (türkçe yazabilir sende, benimki ingilizce çevirirsin) adımlarını izleyip recoveryi göster ve flashla bu kadar.

mthnss

Üye
Cwm recovery 6.0.4.5 i indir, telefonun ana dizinine (SD card0) bi dosya aç, örneğin reco diye. İndirdiğin recovery bu dosyanın içine at. Sonra uygulamayı açıp root izni verdikten sonra Flash recovery, other from storage (türkçe yazabilir sende, benimki ingilizce çevirirsin) adımlarını izleyip recoveryi göster ve flashla bu kadar.
dediklerini yaptım ama recovery.img dosyası gözükmüyor

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ben daha iki gün önce birebir bu yolla yükledim. Üç dört sayfa geriye gidersen anlatımı var.

Son düzenleme:

mthnss

Üye
Ben daha iki gün önce birebir bu yolla yükledim. Üç dört sayfa geriye gidersen anlatımı var. Niye yapmadığını anlamadım inan ki, ustalar yazar sanıyorum birazdan.
oldu çok saol nasıl oldu anlamadım ama saolasın :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

Üst Alt