bu romun kerneli varmı acaba
buildprop editor yükle play store dan sonrq lowram=true yazan yeri bul ve false yap kaydet yeniden başlatvay arkadaş bir şeffaf yapamadım şu durum çubuğu yerini
Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gel ses ayarlarindan dili eng-us ayarla daha sonra çık ve telefon yeniden başlat eğer olmadıysa ayarlar ana ekrandan google asistanı seç
Romu temiz kurduğundan eminmisin çünkü ben istediğim zaman hem ART'a hemde dalvik'e sorunsuz geçebiliyorum(romu flaşlamadan önce wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0 yaptınmı?)
Cok sey kacirmiyosun ama az da degil yanivay arkadaş bir şeffaf yapamadım şu durum çubuğu yerini
Arkadaslar titanium yada rom manager ile istemedigim teldeki uygulamalari kaldiramiyorum. Titaniumda apk bulunamadi diyor rom managerda ise kaldirildi diyor ancak kaldirilmamis oldugunu goruyorum kullanmadigim gereksizleri silemiyorum suzce cozumu nedir?
Eğer t9 icin istiyorsan forumda lg klavye var t9 falan sorunsuz harika bi uygulamaBurak kardeşim çok sağol dediğin program işe yaradı. Bir de bu romda samsung klavye flashlasam çalışır mı acaba?
4.2.2 de oyunlar 10-15 sn arası çalışıp kapanıyordu. İnşallah bu tarz şeyler olmaz. Deneyip yazacağım.
Linkini yazarmisin bulamadımEğer t9 icin istiyorsan forumda lg klavye var t9 falan sorunsuz harika bi uygulama
candy crush, prince of persia son 2-3 günde tüm oyunlar4.2.2'de çok fazla olmasada birçok oyun denedim ama dediğin gibi bir sorun yoktu(10-15 saniyede kapanması) hangi oyunlardan bahsediyorsun?
candy crush, prince of persia son 2-3 günde tüm oyunlar
) o yüzden hiç 10-15 saniyede kapanma gibi bi sorunla karşılaşmadım belki bu karşılaştığın hatalar romu temiz yüklememenden kaynaklıdır romu nasıl yükledin tam olarak söyleyebilirmisin?Candy crush oynadım(hatta kendimi baya kaptırmıştım bi yarım saat oynadım neredeyse) o yüzden hiç 10-15 saniyede kapanma gibi bi sorunla karşılaşmadım belki bu karşılaştığın hatalar romu temiz yüklememenden kaynaklıdır romu nasıl yükledin tam olarak söyleyebilirmisin?
Aşağıdaki linkteki anlatıma göre yükledim;
Galaxy W i8150 Wonder - [rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON - MaxiCep
Bu arada arkadaşlar benim düştüğüm hataya düşmeyin: ben cwm 6.01 kullanıyordum ama 4.4 , cwm yi 6.0.4 olarak yükleyebiliyormuşuz. Sistem gitti yarım saattir onunla uğraşıyorum.
Usta linkini verir misin sabahtan beri denedim bir kaç yerden indirdim, installing update... derken installion aborted diyor. Ben de 10.2 yi tekrar kurdum sonra tekrar rebootladım yine denedim, yine olmadı. Senden rica etsem bana cwm nin galaxy wonder için 4.4 gerekli olan sürümünün linkini atar mısınAndroid 4.4(cyanogenmod 11) için cwm 6.0.4.5 gerekli(yoksa tonla rom hatasıyla karşılaşabilirsiniz) ama sen cwm sürümünü nasıl güncelledinki sistem gitti. cwm'nin yüklenmesi uygun şekilde yapılmazsa cihazın hardbrick olma ihtimali bile var