[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

mthnss

Üye
şimdide telefon recoverymodunda açılıyo

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
yaptı tekrar cwm açıldı şimdi şarjım bitti ne oldu bilmiyorum

Tak şarja biraz dolsun. Yeniden dene, açılmazsa temizliklerini yap. Hafıza kartına romu ve gapps paketini at, flashla sonra da.

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar şu build prob dan şeffaflık ayarını false olarak yaptım ama şeffaf olmadı bir yerde yanlış mı yapıyorum ayrıca düzenleme yapacağımız yer (ro.config.low_ram) değilmi

sir mordred

sir mordred

Üye
arkadaşlar şu build prob dan şeffaflık ayarını false olarak yaptım ama şeffaf olmadı bir yerde yanlış mı yapıyorum ayrıca düzenleme yapacağımız yer (ro.config.low_ram) değilmi

False yaptıktan sonra sağ üstten kaydetip çıkacaksın daha sonra telefonu yeniden başlatacaksın

ozakin70

ozakin70

Üye
Evet orasi da duzenlemeyi pcden yaptiysan kayit etmeyi unutmus olabilirsin veya telden yaptiysan yeniden baslatilmali

cadde19

cadde19

Üye
hocam zaten false ama olmuyorbirisi yardımcı olabilir mi acaba

yokartk

Üye
art modundayım, google asistanı kullanamıyorum sizin ülkenizde geçerli değil diyor dili ingilizce yaptım devam ediyor sorun nedir bilen var mı ?

cadde19

cadde19

Üye
valla şimdi de art a geçmek için yeniden başlatıyor ama açıldığında yine dalvikte oluyor ne yapmam lazım

sir mordred

sir mordred

Üye
art modundayım, google asistanı kullanamıyorum sizin ülkenizde geçerli değil diyor dili ingilizce yaptım devam ediyor sorun nedir bilen var mı ?

Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gel ses ayarlarindan dili eng-us ayarla daha sonra çık ve telefon yeniden başlat eğer olmadıysa ayarlar ana ekrandan google asistanı seç
valla şimdi de art a geçmek için yeniden başlatıyor ama açıldığında yine dalvikte oluyor ne yapmam lazım

Romu temiz kurduğundan eminmisin çünkü ben istediğim zaman hem ART'a hemde dalvik'e sorunsuz geçebiliyorum(romu flaşlamadan önce wipe data ve wipe dalvik cache'ye ek olarak format system ve format sdcard0 yaptınmı?)

cadde19

cadde19

Üye
@sir mordred bana da yardımcı olsan telefon art moduna geçmiyorya 10 dk önceye kadar kullanıyordum ama birkaç uygulama yükledim xposed installer falan ondan sonra yok geçmedi bir daha

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred bana da yardımcı olsan telefon art moduna geçmiyorya 10 dk önceye kadar kullanıyordum ama birkaç uygulama yükledim xposed installer falan ondan sonra yok geçmedi bir daha

Daha önceden buraya yazmıştım galiba görmemişsin xposed ART uyumlu değil o yüzden hem ART hemde xposed kullanamazsın iksinden birini seç eğer ART'a geçmek istiyorsan xposed'ı kaldir

cadde19

cadde19

Üye
markette ki uygulamaların art uyumlu olduğunu nasıl anlayacağız peki :)
hala geçmedi arta şu an telde root explorer swiftkey facebook facobook messenger ve es file manager var hangisi uyumsuz hala dalvikte geçmiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
markette ki uygulamaların art uyumlu olduğunu nasıl anlayacağız peki :)
hala geçmedi arta şu an telde root explorer swiftkey facebook facobook messenger ve es file manager var hangisi uyumsuz hala dalvikte geçmiyor

Şurda bir liste var hangi uygulamaların ART uyumlu oldukları hangilerinin olmadıkları üzerine..

:)

cadde19

cadde19

Üye
Tüm uygulamalar art uyumlu kullandıklarım ama arta geçmiyor neden acaba

Bysalih41

Bysalih41

Üye
cadde19

cadde19

Üye
yok kardeş launcher de değiştirmedim ama geçmiyor arta

sir mordred

sir mordred

Üye
yok kardeş launcher de değiştirmedim ama geçmiyor arta

Romu temiz yüklediysen ve script,tweak,mod,launcher vs yüklemediysen(sadece uygulama yüklediysen ve custom kernel yükleyebilirsin) hiç bir sorun olmadan ve istediğin zaman(romu kurduktan sonrada geçebilirsin veya istediğin başka bir zaman da geçebilirsin) ART'a yada tekrar dalvike geçiyor olman lazım ben şuana kadar neredeyse 10 defa ART'a ve tekrar dalvike geçtim hiçbir geçişte sorun yoktu. O yüzden romu temizden tekrar yüklemeni tavsiye ederim

Üst Alt