şimdide telefon recoverymodunda açılıyo
yaptı tekrar cwm açıldı şimdi şarjım bitti ne oldu bilmiyorumReboot system now seçeneğini home tuşuyla onayla açılır.
yaptı tekrar cwm açıldı şimdi şarjım bitti ne oldu bilmiyorum
odin ile cwm flasla sonra cm romlardan birini kuryaptı tekrar cwm açıldı şimdi şarjım bitti ne oldu bilmiyorum
arkadaşlar şu build prob dan şeffaflık ayarını false olarak yaptım ama şeffaf olmadı bir yerde yanlış mı yapıyorum ayrıca düzenleme yapacağımız yer (ro.config.low_ram) değilmi
Evet orasi da duzenlemeyi pcden yaptiysan kayit etmeyi unutmus olabilirsin veya telden yaptiysan yeniden baslatilmaliarkadaşlar şu build prob dan şeffaflık ayarını false olarak yaptım ama şeffaf olmadı bir yerde yanlış mı yapıyorum ayrıca düzenleme yapacağımız yer (ro.config.low_ram) değilmi
art modundayım, google asistanı kullanamıyorum sizin ülkenizde geçerli değil diyor dili ingilizce yaptım devam ediyor sorun nedir bilen var mı ?
valla şimdi de art a geçmek için yeniden başlatıyor ama açıldığında yine dalvikte oluyor ne yapmam lazım
@sir mordred bana da yardımcı olsan telefon art moduna geçmiyorya 10 dk önceye kadar kullanıyordum ama birkaç uygulama yükledim xposed installer falan ondan sonra yok geçmedi bir daha
markette ki uygulamaların art uyumlu olduğunu nasıl anlayacağız peki
hala geçmedi arta şu an telde root explorer swiftkey facebook facobook messenger ve es file manager var hangisi uyumsuz hala dalvikte geçmiyor

Luncher degistirdi isen gecmeyebilir bende oyle olmustu en iyisi ilk kurulumdan sonra hemen art a gecmekTüm uygulamalar art uyumlu kullandıklarım ama arta geçmiyor neden acaba
yok kardeş launcher de değiştirmedim ama geçmiyor arta