[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Link verirmisin

bayfeat

bayfeat

Üye
muhtemelen şu sekmede olmalı Ayarlar -> Arayüz(interface diyede geçebilir -> statüsbar(bildirim çubuğu diyede geçebilir)

double tap to sleep seçeneği bulacaksın
çok sagol hocam yaptım güzel birşey :) :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tesekkurler sagol birde monster v17 var onu onerirmisin

aJHier

aJHier

Üye
Tesekkurler sagol birde monster v17 var onu onerirmisin
Monster V17 de cm10.1 Baz alındı. Yani temelinde Cm10 .1 var. farkı gereksiz programların silinmiş olması ve Hurksynin kernelini kullanması.
temelde aynı sayılır.

rea_kod

Üye
dün yeni sürüm çıktıı.

gapps linki hatalıysa

sitesine girip alttan 4 yada 5 i indirin.
4üncü 5incinin torrentidir.

Son düzenleme:

yarenefe

Üye
Ben 720p ile cekim yaparken kamera cok takiliyor.

bilen19

bilen19

Üye
Gapps yinemi değişti hayret birşeyy yaa :@

scope_123

Üye
beyler cm9 kulanıyorum bu roma geçeyim mi?

bilen19

bilen19

Üye
Gecme hocam sarj kotu, 10.1 gayet iyi. Yedegini al bir iki hafta dene tatmin etmezse cm9 a donersin

scope_123

Üye
Gecme hocam sarj kotu, 10.1 gayet iyi. Yedegini al bir iki hafta dene tatmin etmezse cm9 a donersin

touchwi5 v12 kullandım bi ara hiç ellemeden yuzde 9 şarjı gitmişti herşey ful kapalıyken 9 saatte. ya da şarjı hızlı bitiyo diyim. cm9 u bu yuzden dusunuyorum ??

sir mordred

sir mordred

Üye
touchwi5 v12 kullandım bi ara hiç ellemeden yuzde 9 şarjı gitmişti herşey ful kapalıyken 9 saatte. ya da şarjı hızlı bitiyo diyim. cm9 u bu yuzden dusunuyorum ??

9 saate %9 şarj gitmesi çok mu? ki basit bi hesaplamayla herşey full kapalıyken telefonunu 90 saat kullanabileceğin anlamına gelirki bu da neredeyse 4 gün eder

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, aJHier ve bilen19
bilen19

bilen19

Üye
Sir mordred şu gapps e bir formul bulamazmisin abi ?
Yada xda foruma yazsan sana zahmet

sir mordred

sir mordred

Üye
bu romu kullananlar(cm11 en son tarihli sürüm) şu testi yapabilirlermi(sanırım bluetooth'da hatalar var)

bluetooth'u açın ve bilgisayarınızdan(veya diğer bi telefondan) telefonunuza dosya göndermeyi deneyin ve daha sonra tam tersi olarak telefondan bilgisayara dosya göndermeyi deneyin eğer hata bulursanız rapor edin

ayrıca bluetooth kulaklığı olan varsa o da denesin ki bluetooth'da hata varmı yokmu hepimiz ortak olarak tespit edelim

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

Üst Alt