mc.a
Üye
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için fakat o zaten enter şeklinde.. Emoji değil yani.. Benim sorunum enter a basinca alt satira gecmek yerine mesaji direk göndermesi..Mc.a mesajlara gir abi oradan da ayarlara , girdikten sonra en alta in, en altta ki ayardan yapiliyor olmali enter key yazacak sanirim, dun tekrar 10.1 e dondum tam hatirlamiyorum malesef
çok teşekkür ederim kardeşim yazman bile yeterlianladığım kadarı ile yazdım ama bu sürümü kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim
- 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız]
MD5SUM: 65a6dcf31f0cd8917f0447b7bdb761e8
- Disabled Low Power Audio (LPA)
- New workaround for text glitch (using classic webview)
- Fix zoom in camera preview (credits Dorregaray)
- 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL
- Müzik dinlerken daha az şarj harcıyor.
- Metin aksaklıkları için çözüm (Bunu anlayamadım ne için bende
) - Kameradaki zumlama sabitlenmiş.
- 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız]
- Disabled Low Power Audio (LPA)
- Fix zoom in camera preview (credits Dorregaray)
- 2014-01-22: CM-11.0 20140122-UNOFFICIAL
- Müzik dinlerken daha az şarj harcıyor.
- Metin aksaklıkları için çözüm (Bunu anlayamadım ne için bende
) - Kameradaki zumlama sabitlenmiş.
hocam ben gene videodada kameradada fotograf çekerken zom yapmıyor nasıl olcak ?low power audio desteği tamamen geri çekilmiş değil sadece kullanıma kapatıldı(o da şimdilik ileriki versiyonlarda arne çözer) isterseniz tekrar aktif edebilirsiniz build.propa girin ve aşağıdaki satırların sonundaki false'yi true yapın ve sonra reboot edin
lpa.decode=false
lpa.use-stagefright=false
eğer sorunlarla karşılaşırsanız false yaparsınız
bu arada önceki cm romlarından çok iyi bilinen eski ama çözülemeyen video modunda zum yapamama hatası çözülmüş artık video modunda parmaklarınızı kullanarak zum yapabilirsiniz
bu ise önceki cm11 versiyonlarında internette gezerken yazıların harfleri siyah görünüyordu(yani harfler okunamıyordu yazılarda görüntü hataları,kırışıklıkları vardı ona yeni bir workaround yani geçici çözüm bulundu
ama tarayıcıda eski webview kullanıyoruz maalesef kitkat ise webkit kullanıyor webkit webview'den daha hızlı ve gelişmiş diyebiliriz
hocam ben gene videodada kameradada fotograf çekerken zom yapmıyor nasıl olcak ?
Ayip etmisler sadece konu açıp bırakmıyor destek de veriodun yinede buralarda ol bence yardıma ihtiyacı olan bi cok kişi var
hocam dediğinin aynısını yaptım romu çok temiz kurdum.ahafıza kartımı bicimlendirip kururum herzaman romları hocam.video modunu aç ve videoya başlamadan parmaklarında zum yap bu özellik çalışıyor (ve arne tarafından test edildi) eğer çalışmazsada yüksek çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir bu sebepten bi de video ayarlarından 720p değilde 480p yap öyle dene yine çalışmazsa romu temiz yüklediğinden emin ol
yinede ben elimden geldiğince burada yardım isteyenlere yardım etmeye çalışıcam fakat bu benim başıma gelen 2. mod olayı öncekindede hesabım 1 haftalığına bloke edilmişti neymiş efendim mesajlarımda düşük derece tehdit varmış evet birinizi tehdit etmişimsadece gülüyorum ve geçiyorum
çalışmaması ilginç(herşey doğruysa ki öyle görünüyor çalışması lazım) multi-window cyanogenmod romlarda bulunmuyor ama cyanogenmod'un son nightly(gecelik) romlarıyla birlikte güzel bir özellikte eklendi double tap to sleep (şuan cm11 kullanmadığım için aktif edileceği yeri bilmiyorum ayarları biraz kurcalayın bulursunuz) bu özellik ile statüsbara 2 kere artarda tıklayınca telefon kapanıyor(yani ekran kapanıyor)
hocam benim ingilizce yok ayarları hep bozuyorum
Bu ozellik cok hos birdr kapaliyken acsa tadindan yenmezmuhtemelen şu sekmede olmalı Ayarlar -> Arayüz(interface diyede geçebilir -> statüsbar(bildirim çubuğu diyede geçebilir)
double tap to sleep seçeneği bulacaksın
Bu ozellik cok hos birdr kapaliyken acsa tadindan yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?