Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROM Performansı ve Şarjı nasıl ? Şarjı yazarken telefonda hangi işlevleri yaptığınızı yazarsanız sevinirim.
hasaneness
Üye
Dostum ben 3g acik whatsapptan 2 saat kadar yazisarak ve parlaklik yarida orjinal bataryamla 15 saati gectim yarim saat kadar oyun ve grenify de kullanmadim 3g her zaman acik deildi yanlis anlasilmasin 3-4 saatde acik kalmistir.
NovaTR14
Üye
Anlıyorum hocam zaten bana gerekli olan whatsapp, 3g de bile bırakmam 2g ile kullanırım. Oyunumu telefonda oynamıyorum. Grennify kullanıyorum. Fazla parlaklıkta gözümü alıyor o yüzden ya en kısıkta yapıyorum yada %20 kadar açıyorum. Sanırım benimde 15 saat gibi bir süre gider. Bana gereken sabahtan akşama kadar açık dursun yeter. Ertesi sabaha dolduruyorum. Yorumun için teşekkür ederim.Bu arada ART lı gapps kullanan var mı ? Varsa ROM un performansı nasıl ?
blackcat67
Üye
Konu Sahibi
ion ile batarya konusunda gelişme oldumu ? benim cihazı değişmemi bekliyorlarmış ya çok merak ediyom ion nasıl oldu
NovaTR14
Üye
Doğukan hocam ROM u indirdim yarından itibaren teste başlicam merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız cevaplayabildiğim kadarını cevaplarım.Açıkcası merakıma bende karşı koyamadım hemen test etmek istiyorum
blackcat67
Üye
Konu Sahibi
hızını merak ediyorum kasma varmı arayüzde birde şarj nasıl gidiyo
Sarj hala cm9 gibi deil ama perdormansi fena deil bir sure daha gelistirilsin hersey in yoluna girecegini dusunuyorum
NovaTR14
Üye
Hocam hız olarak şu kadarını diyim CM10.1 de ilk test ettim İON olarak. CM10.1 İON olmadan önce çok kasıyordu. Tweak , script ve programlarla hızlandırıyorduk. Şimdi hiçbirine gerek kalmadı maşallah canavar gibi. CM11 i şimdi kuruyorum. Yarın test eder yazarım.Telefonda biraz can sıkıcı bir kasma var. Şarj gerçekten su gibi gidiyor 3-4 dk da %1 ve daha sadece wifi açık sim kart takılı değil.
Not: Kasmalar google play güncellemeri yüzündenmiş kasma şu anlık 0 denecek kadar az ama şarj halen cm10.1 deki gibi gidiyor.
Son düzenleme:
hasaneness
Üye
Dostum suan cm 10.1 kullaniyorumda cm9 gibi pek fark yok
genco15
Üye
Super sms back up restore calismadi nasil halledebilirim
NovaTR14
Üye
Şu an şarj hızlı gidiyor. CM10.1 hatırlamıyorum hocam. Sarji CM9 gibimi CM10.1 in ?
murat_3230
Üye
arkadaşlar biri bu romla ilgili herşeyi yazabilirmi stabili hızı vede oyunlardaki performansı mesla bende cm 10 4.1.2 kurulu angy birds goyu oynamıyom.bi de full türkçemi yabancı yerlerde varmı yardım lütfen.....
NovaTR14
Üye
Çoğu yer ingilizce romda, sarji idare eder gunluk kullanim icin, oyun performansi denildigine gore subway surfers ve tumple run kasmiyormus. Biraz bekle hatalar giderilince en iyi hale gelecektir. Romun önü acik gozukuyor.
Çoğu yer ingilizce romda, sarji idare eder gunluk kullanim icin, oyun performansi denildigine gore subway surfers ve tumple run kasmiyormus. Biraz bekle hatalar giderilince en iyi hale gelecektir. Romun önü acik gozukuyor.
Angry birds go cm10.1 beta2de açılmıyor ama bu yüksek ihtimalle ramin kaldıramaması başka bi nedende ION olabilir hata ile ilgili logcatlari topladım arcoya bildirecem