[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

genco15

genco15

Üye
Bi tane daha yukseltmen lazim :)

burak_909

burak_909

Üye
Ben Cm11 ve Hurtsky in kernelini Kurup Denemdim.
ART'a geçtim.
Antutudan 6700 lerde aldı.
Subway suf oyununda kasma yok gibiydi.
ayrıca bazen menü geçislerinde mini kasmalar oluyordu.
Ve inanılmaz sarj yiyor.

Bu nedenle Cm10.1 in bulundugu Monster rom 16 ya döndüm sarjım normal kullanımda 1-1.5 gün gidiyor ayrıca herkes gayet saglıklı çalışıyor. GPS dışında.

Google dosyalarini kaldirip, normal gapps'yi flashlarsan gprs sorunu ortadan kalkiyor.

• Beğen
Tepkiler: aJHier
stackbyte

stackbyte

Üye
o kadar rom denedim cm9 gibi stabil çalışan rom yok arkadaşlar valla ne kurduysam geri dönüp onu kuruyorum cm9 gibi de olmayacak hiç biri arco nun telefonu değiştirmesi kötü oldu bizim açımızdan

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
basatoguz

basatoguz

Üye
Rom ipromeh'in rom'u xda'da geliştirici,
Bence sağlamdır.
Rom'da gereksiz uygulamalar kaldırıldıgı için 50 uygulama var romda zaten gapps la beraber 90 mb .
arconun cm10.1 ion romunu baz alıyor yani camera vs çalısıyor.
Bende herşey çalısıyor kasma yok. Antutudan 7300 lerde skor elde editor işlemci 1.8 deyken
şarj Süresi harika son sarjım 2 gün 5 saat gitti. GPS çalışmıyor birtek
işlemci lucractive 1.8
ı/o sio.

Dostum kafa bulma milletle hem işlemcin 1.8 olacak hem şarj 2 gün gidecek yapma kardeşim. Wonder ilk çıktığından beri kullanıyorum kaç orijinal batarya kullandım bırak 2 günü hiç 1 günü aşmadım 1.4 işlemci ile şarj 1 gün giden var mı sor bakalım foruma kaç kişi çıkacak.

aJHier

aJHier

Üye
Dostum kafa bulma milletle hem işlemcin 1.8 olacak hem şarj 2 gün gidecek yapma kardeşim. Wonder ilk çıktığından beri kullanıyorum kaç orijinal batarya kullandım bırak 2 günü hiç 1 günü aşmadım 1.4 işlemci ile şarj 1 gün giden var mı sor bakalım foruma kaç kişi çıkacak.

Son düzenleme:
NovaTR14

NovaTR14

Üye
1.4 işlemci ile ben 2 gün 2,5 gün götürüyorum telefonu. Kullanıma göre değişiyor. 1.8 işlemci kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonu çok yoruyor tam aksine.

aJHier

aJHier

Üye
1.4 işlemci ile ben 2 gün 2,5 gün götürüyorum telefonu. Kullanıma göre değişiyor. 1.8 işlemci kullanmadığım için bilmiyorum. Telefonu çok yoruyor tam aksine.

Ben fazla teli Kurcalayan biri degilim arada whatsapp'a bakıyorum, ayrıca greenify oldugu için kapalıyken uyutuyor.
ve tel uykudayken wifiyide kesiyor.
o yüzden uzun gidebiliyor.Sürekli tel elinde açık dolaşınca 1 gün zor gidebilir tabiki.
kişiye baglı birşey bencede.

hasaneness

hasaneness

Üye
performansı nasıl peki?

aJHier

aJHier

Üye
performansı nasıl peki?

Donma ve kasma neredeyse 0 , 150-200 mb boş ram veriyor. Temple run oynuodum kasmıyordu.
sadece gps çalışmıodu, Burak arkadasın önerisiyle gapps i yeniden flashlayınca düzeldi.

• Beğen
mhmtenes

mhmtenes

Üye
Hurtsky v2 İon kernel Kernelin linki elinizde mevcutmu verebilirmisiniz

aJHier

aJHier

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mhmtenes
mhmtenes

mhmtenes

Üye
CM 10.1 için

aJHier

aJHier

Üye
kardeşim üstte verdim.

• Beğen
mhmtenes

mhmtenes

Üye
Teşekkür Ederim

hasaneness

hasaneness

Üye
Donma ve kasma neredeyse 0 , 150-200 mb boş ram veriyor. Temple run oynuodum kasmıyordu.
sadece gps çalışmıodu, Burak arkadasın önerisiyle gapps i yeniden flashlayınca düzeldi.
Rica etsem o gappsi paylasirmisiniz

aJHier

aJHier

Üye
Xda'da arconun cm10.2 beta 2 konusundaki gapps.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

Üst Alt