[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Xda'da arconun cm10.2 beta 2 konusundaki gapps.
kardeş sen 4.2.2 gapsınımı diyorsun ? bende merak ettim herşeyi hazırlayıp denicem. ? gps sorun olmasın sonra :) birde bunda hafıza kartı ile yer değiştirme mümkünmü ?

Son düzenleme:

aJHier

aJHier

Üye
kardeş sen 4.2.2 gapsınımı diyorsun ? bende merak ettim herşeyi hazırlayıp denicem. ? gps sorun olmasın sonra :) birde bunda hafıza kartı ile yer değiştirme mümkünmü ?

Hic denemedim ama mumkundur sanirim.

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014/01/05: CM-11.0 20.140.105-YERLİ [ ]
    MD5SUM: c577b62973aac5099bdea60b20e3073d
    • Sabit bluetooth tethering hatası giderildi
    • Sd kart switching özelliği eklendi
    • KK özelliklere göre artan zRAM tahsisi ve değiştirilen kurulum
Yeni Sürüm bugün itibari ile çıkmış indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
NovaTR14

NovaTR14

Üye
  • Sabit bluetooth hatası değil Bluetooth tethering hatası giderildi olacaktı o :)

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
acilen ekledim paşam :) sıkıntı yok düzelttim cm9 üstüne tanımıyorum ya :) kasmıyor etmiyor vazgeçemedim ondan bir türlü

• Beğen
aJHier

aJHier

Üye
Cm11 ilerde Çok iyi olucak . Sadece sabretmek lazım

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
  • 2014/01/05: CM-11.0 20.140.105-YERLİ [ ]
    MD5SUM: c577b62973aac5099bdea60b20e3073d
    • Sabit bluetooth tethering hatası giderildi
    • Uygulanan depolama anahtarlama
    • KK özelliklere göre artan zRAM tahsisi ve değiştirilen kurulum
Yeni Sürüm bugün itibari ile çıkmış indirebilirsiniz.

uygulanan depolama anahtarlama değil sd kart switching özelliği eklendi(yani bu sürümle birlikte sd swap yapabilirsiniz

stackbyte

stackbyte

Üye
anlarlar paşam o kadar ya :) önemli olan link zaten

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Arco çok çalışıyor şu aralar. İON Rom çıkmasından dolayı sanırım. İnşallah şarj sorununu düzeltirlerde CM9 u eskide bırakırız :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve stackbyte
stackbyte

stackbyte

Üye
Arco çok çalışıyor şu aralar. İON Rom çıkmasından dolayı sanırım. İnşallah şarj sorununu düzeltirlerde CM9 u eskide bırakırız :D

aynen paşam inşallah cm9 gibi yapar da rahat ederiz bizde sıkıntısız bir rom olur sen şu an ne kullanıyorsun rom olarak

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bende mecburen CM9 kullanıyorum. Sürekli Wifi ve Mobil Veri yi açık bırakıyorum Whatsapp tan dolayı su gibi şarj gidiyor. Bence CM10.1 ve CM10.2 yi direk bıraksın. CM11 üzerinde çalışsın en azından kurtuluş romumuz olur :Dve düşündüğüm gibide yapıyormuş CM10.1 de 14 gün önce CM10.2 de 21 gün önce çalışmalar yapmış

stackbyte

stackbyte

Üye
final ne zaman gelir acaba cm11 ' e

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Daha çok işi var gibi duruyor ama bişey diyemicem. Arco konuya alpha beta rc filan yazmamış

sir mordred

sir mordred

Üye
Daha çok işi var gibi duruyor ama bişey diyemicem. Arco konuya alpha beta rc filan yazmamış

final ne zaman gelir acaba cm11 ' e

Arco alfa beta falan yazmadı çünkü boş zamanları olduğunda bu romu elinden geldiğince geliştirecek o kadar. alfa beta rc final gibi düzenli bir yapım yok ve ayrıca arco bildiğiniz gibi cyanogenmod takımında yeni telefonu s4 mini(kod adıyla serrano) için official yani resmi cyanogenmod romları geliştiriyo bu sebepten cyanogenmodun cm11 finalleri çıktıktan sonra arco sanırım baya bi boş zaman bulucak bu zamandada bizim telefona romları geliştirir diye sanıyorum ayrıca sanırım bu rom arco tarafından son rom olacak çünkü hepinizin bildiği gibi cm10.2 çıktığında arco yapmadı arsradu yaptı

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam herşey doğruda şu yanlışınızı düzelteyim. CM10.2 yi arco bizzat kendi yaptı. Arco githubtan geliştirdi. Arsradu da arco dan izin alarak yayınladı. Arco yaptı arsradu aracılığı ile yayınladı.Dediğin gibi arco galaxy s4 mini nin geliştiriciliğini aldığı için kaynakları ziplemeye vakti olamazdı ve kaynakları ziplemek bilgisayarı yoran aynı zamanda uzun süren bir iş. Arco da uğraşamayınca arsradu ya izin verdi. Arsradu kendi bilgisayarında kaynakları zipleyip yayınladı. :D

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam herşey doğruda şu yanlışınızı düzelteyim. CM10.2 yi arco bizzat kendi yaptı. Arco githubtan geliştirdi. Arsradu da arco dan izin alarak yayınladı. Arco yaptı arsradu aracılığı ile yayınladı.Dediğin gibi arco galaxy s4 mini nin geliştiriciliğini aldığı için kaynakları ziplemeye vakti olamazdı ve kaynakları ziplemek bilgisayarı yoran aynı zamanda uzun süren bir iş. Arco da uğraşamayınca arsradu ya izin verdi. Arsradu kendi bilgisayarında kaynakları zipleyip yayınladı. :D

doğrudur ama arco sadece initial yani başlangıç commitlerini yayınladı ve daha sonra bende dahil xdada herkes arco wonder için cm10.2 yapıyor diye mesajlar yayınlanmaya başladı ama daha sonra arco ben yapmayacağım ama kim yapmak istiyorsa alıp kullanabilir dedi o kadar

ama şimdi arsradu da bir geliştirici hata düzeltmelerini arcoyla birlikte o da yaptı ve kerneli sürekli güncel tuttu hatta şuan kullanabildiğimiz exfat support'u o yazdı(exfat olmadan 64 gb+ lık sd kartları kullanamıyorduk cihaz okumuyodu ama şimdi bu kartlarıda kullanabiliriz)

ve arsradu github'a bakarsanız arsradu bir sonraki versiyona ION'u entegre edecek

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Evet siz demeden önce bakmıştım. ION Rom üzerinde çalışmalar yapıyor. Benim için hangi geliştiricinin yapacağı değil en kısa zamanda performanslı ve şarjı iyi dayanan bir romun yapılması. Umarım en kısa sürede yapılır.

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Evet siz demeden önce bakmıştım. ION Rom üzerinde çalışmalar yapıyor. Benim için hangi geliştiricinin yapacağı değil en kısa zamanda performanslı ve şarjı iyi dayanan bir romun yapılması. Umarım en kısa sürede yapılır.

şarj konusunda ümitlenmenizi pek tavsiye etmem çünkü android sürümlere bakarsak cm9 cm10 cm10.1 cm10.2 ve cm11 her yeni android sürümü bir öncekinden daha kötü bir pil performansı gösteriyor cm9 pilde en iyi cm11de şarj su gibi gidiyor ama ART ile bu olay değişebilir mesela şuan cm11i denemedim ama nexus5de ART olmadan dalvikle oyun oynarken 5 saatte şarj bitiyormuş ama ART ile 9 saatte bitmiş şarj bu sebepten ART umut olabilir

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam haklısınız ama ROM stabil oldukça işlemci daha rahat çalışır. Sorun çıkmaz çünkü ama rom hatalı olduça işlemciye daha çok yüklenilir. Şu an olan batarya sorunları ROM stabil olmadığından. CM10 a bakarsanız CM10 da stabil değil. Halen bir kısım hataları var. CM9 şu an kullanılabilecek en stabil rom o yüzden şarj sorunu fazla yok.Buna kanıt verilebilecek olursa en iyi kanıt arco cm10 u final yaptıktan sonra halen kernel üzerinde çalışmalar yaptı ve romu güncelledi.

• Beğen
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
yeni sürümm

Üst Alt