[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Peki rootsuz bu romu kurabilir miyim ? cwm 6.0.4.5 ile ?

bu sitedeki adımlara göre yaptım önce cwm 6.0.4.5 kurup sonra root adımı yazılmış.

önce root mu yapacaktık ? yani benim anlamadığım bu rom kurulduktan sonra otomatik root yetkisi gelmiyor mu ? bunu kurmak için root gerekli mi ?

gerekiyorsa cwm telefondan nasıl sileceğim ?
Dostum doğrumu anladım bilmiyorum ama eğer bir telefona custom rom kurarsan o romun tüm root yetkileri açılmış olur. Bu senin elinde değildir. ROM un kendisindedir.

• Beğen
Tepkiler: aJHier

fearlestorm

Üye
Dostum doğrumu anladım bilmiyorum ama eğer bir telefona custom rom kurarsan o romun tüm root yetkileri açılmış olur. Bu senin elinde değildir. ROM un kendisindedir.

Anlatmak istedigim buydu evet bu romun kendisinde otomatik root varsa
cihazim suan rootsiz ve cwm yuklu icinde de bu roma ait dosyalar mevcut.

Rootsuz bu romu kurabilir miyim ? Yani anlatmak istedigim su " installation aborted " hatasi alir miyim.

Cm romlarini kurmak icin cihazi onceden rootlamak sart midir ?

Tesekkurler.Birde benim recoveryim bu şekilde , hangi adımları izleyerek bu romu kurabilirim ? Teşekkürler...

[/url][/IMG] [/url][/IMG]

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Anlatmak istedigim buydu evet bu romun kendisinde otomatik root varsa
cihazim suan rootsiz ve cwm yuklu icinde de bu roma ait dosyalar mevcut.

Rootsuz bu romu kurabilir miyim ? Yani anlatmak istedigim su " installation aborted " hatasi alir miyim.

Cm romlarini kurmak icin cihazi onceden rootlamak sart midir ?

Tesekkurler.Birde benim recoveryim bu şekilde , hangi adımları izleyerek bu romu kurabilirim ? Teşekkürler...

[/url][/IMG] [/url][/IMG]
Tamam dostum şimdi anladım olayı rom kurmak için telefonu rootlamana gerek yok. installation aborted hatası indirdiğin dosyalarda bi sıkıntı olduğu için verir. Eksik bişiler vardır ve telefonun brick olmasın diye alınan bir önlemdir. İndirdiğin dosyaların boyutlarını kontrol et bi ROM en az 160 MB oluyo ama CM11 de ise 200 MB civarı.
Bu arada vericeğim yöntem tüm telefonu sıfırlıcak. O ROM dosyalarını Dosyalarını telefonun hafızasına kesinlikle atma telefonun hafıza kartına at ordakiler silinmicektir ve verilerini yedekle.
İzlemen gerek yol ise:

wipe data / factory reset yap > wipe cache partition yap> mount and store ye gir :
format /system
format /cache
format /data
format /storge/sdcard0 yap
burdan geri çık advanced e gir:
wipe dalvik cache yap geri gel tekrar install zip e gir:
choose zip from /storage/sdcard1 e gir burdan dosyalarını önce rom sonra gapps olmak şeklinde kur ve en geri gelip reboot a bas telefonun açılması 5 dk gibi bi zaman alabilir bu normaldir. Sonra kurulum yapıp romu kullanabilirsin. Dediğimi unutma ROM ve GAPPS dosyasını hafıza kartına at.

fearlestorm

Üye
choose zip from /storage/sdcard1 bu seçenek yerine choose zip from /storage/sdcard0 bu var ve girdiğimde sadece lost.dir dosyası vardı.

romu kuramadan reboot yaptım malesef sanırım brick oldu...cwm ye giriliyor sadece telefon açılmıyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Brick olması telefonun açılmaması demek brick olmamış choose zip from /storage/sdcard1 olması telefonun hafıza kartı oluyo ben sana ROM dosyalarını hafıza kartına at dedim. Burdan kuracaktın. choose zip from /storage/sdcard0 de telefonun kendi hafızası orda sadece lost.dir olmasının sebebi kendi hafızasını sildik. Bi hafıza kartı bulup ona ROM dosyalarını at ve choose zip from /storage/sdcard1 kısmından kur.Bunları ilk kurduğumda bende yaşamıştım yani tecrubem var sen sadece benim dediğimi yap ondan sonrası basit kurarız :)

• Beğen
Tepkiler: fearlestorm

fearlestorm

Üye
hafıza kartı olan biri yok etrafımda malesef nasıl yapacağız şimdi yardımınız için teşekkürler :/

abimin varmış hafıza kartı 2gb

peki nasıl atacağız bu dosyaları oraya cwm açıkken usb ye mi bağlayacağım cihazı ?

Son düzenleme:
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ya bi telefon yardımı ile bağlayabilirsin en basidi bi telefon vardır bağla usb ile hafıza kartına at ordan hafiza kartını telefona tak kur.

• Beğen

fearlestorm

Üye
afedersiniz anlayamadım şimdi bende gereken usb kablosu var abimin sd kartını benim telefonuma takacağım ve telefonumu pc ye mi bağlayacağım ?sd kartı taktım cwm de gördü telefonu usb ile taktım pc gördü ancak açacak bir yazılım yok yani bilgisayarımdan giriyorum gt 8150 e sadece özellikler çıkıyor

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Yok evde hafıza kartı destekleyen bi telefon varsa hafıza kartını ona takın. Dosyaları o telefon üzerinden atın sonra hafıza kartını çıkartıp aynı şekilde galaxy w ye takın ve kurulumu yapın.

• Beğen

fearlestorm

Üye
Çok teşekkür ediyorum romu kurdum ve reboot ettim şimdi açılıyor inşallah olur :)
Allah razı olsun yardımınız için teşekkürler tekrar :) :)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ne demek :) Güle güle kullanın ROM u Hayırlı olsun :)

• Beğen

fearlestorm

Üye
Ana menuye gecisleree hafif bir takilma ve facebook kullanirken hafif takilmalar mevcut kernel yuklemedim.

Hangi kerneli oneriyorsunuz ? bir de vsync yi nasil aktif edecegiz

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ana menuye gecisleree hafif bir takilma ve facebook kullanirken hafif takilmalar mevcut kernel yuklemedim.

Hangi kerneli oneriyorsunuz ? bir de vsync yi nasil aktif edecegiz
Vsync zaten aktif. K^kernel öneririm ama ondada wifi açılmaması gibi 1-2 sıkıntı var yada bende öyle bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. sir mordred hocam biliyo olabilir bu konuyu

mustafa938

mustafa938

Üye
Vsync zaten aktif. K^kernel öneririm ama ondada wifi açılmaması gibi 1-2 sıkıntı var yada bende öyle bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur. sir mordred hocam biliyo olabilir bu konuyu
bende denedim bendede yapmıştı

fearlestorm

Üye
O zaman mecburen kernelsiz kullanacagiz.
En azindan 2.3.6 ya bin basar :)

Tesekkurler.

mustafa938

mustafa938

Üye
ben 2.3.6 dayım şu aptal whatsapp sesleri açılmıyor diye ama şimdi cm 10 indiriyorum çözümü buldum sanırım

fearlestorm

Üye
Gelistirici seceneklerinde en uygun ayarlar hangileri peki neleri yapmamiz gerekecek ?

Tesekkurler :)

lp4ever

Üye
Arkadaşlar son sürüm romu ve gappsı yükledim ama istediğim performansı hala alamıyorum ekstra ne yapabilirim? kernel olarak ne yükleyebilirim? Bir de bu gapps dosyalarının küçük boyutlu olmasının performans anlamında bi esprisi var mıdır?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Arkadaslar eger daha iyi bir performans bekliyorsaniz bence CM10.1 kurun en azından fazla bir sıkıntı yok. Şu anlık bu kadarıyla idare edeceksiniz.

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Halamı wonder bıkmadınızmı arkadaş su tefondann :)

Üst Alt