[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye

1.sayfaCm11 kullananlar ek olarak boş ram sağlamak için build.propa aşağıda vereceğim satırı eklesinler

dalvik.vm.jit.codecachesize=0

Yukardaki satırı aşağıda vereceğim satırın hemen altına ekleyin
dalvik.vm.heapmaxfree=2mb

Ekledikten sonra kaydedin ve telefonu yeniden başlatın
Bu değişiklik 3-6 mb ek boş ram sağlayacak fakat bir dezavantajı var o da dalvik performansını düşürüyor hemde 2-3 kat :(
Bu değişiklikten önce antutu alıp birde değişiklikten sonra alıp dalvik puanlarını karşılaştırabilirsiniz

Aslında yukardaki değişiklik google tarafından android 4.4 için geliştiricilere ve firmalara cihazlarına eklemesi açısından önerilen bir değişiklik
html
Bu değişikliği arconun eklememesinin nedenide muhtemelen dalvik performansını çok düşürmesi

Yinede seçim sizin

Hayırlı akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41, melodileriyakar, aJHier ve 3 diğerleri

hasaneness

hasaneness

Üye
Hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, Bysalih41 ve sir mordred
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
7-6 mb icin dalvik perfonmasini dusurmek.degmez bence bilgilendirdign icin saol ustam hayirli aksamlar herkeze@sir mordred cm11 kullaniyorm bir kac sorum olcak.
Acilisin daha hizli olmasi icin ne yapmaliyim bi de sarj çabuk bititor

hasaneness

hasaneness

Üye
7-6 mb icin dalvik perfonmasini dusurmek.degmez bence bilgilendirdign icin saol ustam hayirli aksamlar herkeze@sir mordred cm11 kullaniyorm bir kac sorum olcak.
Ben greenify kullanmiyorum ve 3 saat kadar 3g acik 5 saat kadrda wifi 1saat muzik ve düşük parlaklikta geceye ulasiyorum bataryanı ne kadardir kullaniyorsun?

sir mordred

sir mordred

Üye

şarj için khan kernel gibi custom kerneller kullanabilirsin(custom kerneller şarj iyileştirmelerini barındırırlar)
ayrıca greenify ile arkaplanda çalışan uygulamaları uyutarak daha fazla pil ömrü elde edebilirsin

sistemin daha hızlı açılması için sistem açılışında(boot) açılan uygulamaların açılmasını önleyerek sistemin daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin
bunun için ilk önce xpsoed kurman lazım daha sonra "bootmanager" isimli modülü yükleyeceksin daha sonrada uygulamalarının bootta açılmamasını sağlayarak sistemin daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Ben greenify kullanmiyorum ve 3 saat kadar 3g acik 5 saat kadrda wifi 1saat muzik ve düşük parlaklikta geceye ulasiyorum bataryanı ne kadardir kullaniyorsun?
Ben mobil veri kullanmiyorum parlaklik normal bir kac oyun ve wifiyle nete giriyorum 19:23 da sarj %96 di saat 23:29 da %14. Bir de tel kendi kendine reset atiyr sarj%30 san aniden %10 lara dusuyor galiba bende batarya kalibre sorunu var ??
şarj için khan kernel gibi custom kerneller kullanabilirsin(custom kerneller şarj iyileştirmelerini barındırırlar)
ayrıca greenify ile arkaplanda çalışan uygulamaları uyutarak daha fazla pil ömrü elde edebilirsin

sistemin daha hızlı açılması için sistem açılışında(boot) açılan uygulamaların açılmasını önleyerek sistemin daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin
bunun için ilk önce xpsoed kurman lazım daha sonra "bootmanager" isimli modülü yükleyeceksin daha sonrada uygulamalarının bootta açılmamasını sağlayarak sistemin daha hızlı açılmasını sağlayabilirsin
Greenify kaullaniyorum yaninda fmr m. Ve seeder kullaniyorum cm11 in 04/13 versiyonunu kullaniyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben mobil veri kullanmiyorum parlaklik normal bir kac oyun ve wifiyle nete giriyorum 19:23 da sarj %96 di saat 23:29 da %14. Bir de tel kendi kendine reset atiyr sarj%30 san aniden %10 lara dusuyor galiba bende batarya kalibre sorunu var ??
Greenify kaullaniyorum yaninda fmr m. Ve seeder kullaniyorum cm11 in 04/13 versiyonunu kullaniyorum

fmr m. gibi memory cleaner uygulamalarının yararından çok zararı var neden diye sorarsan o uygulama ile evet arkaplan işlemleri kapatılıyor ve bu sayede boş ram artıyor fakat bu anlık bir artış belirli bir süre sonra o uygulama kendini tekrar açıyor ve ramini tekrardan kullanıyor bu her kapatma,açma döngüsünde işlemcinin gücünüde kullanarak şarj üzerinde olumsuz etki yapıyor
arkaplan işlemlerini kapatmak androidde çok zor çünkü sisteme gömülü bir ram yönetimi var(android ram yönetimi)
greenify gibi etkisi tartışılmaz bir uygulamayla bile uyuttuğunuzu sandığınız uygulama bakıyorsunuz yeniden açılmış ve arkaplanda çalışıyor(çok nadir bir şekilde bazen greenfy bile uyutamıyor)
ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şuan piyasada greenify üstüne yok

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, hasaneness ve kosovali41
kosovali41

kosovali41

Üye

Geçen sene bende de buna benzer bir sorun vardı ama seninki gibi %30 dan 10'lara düşmüyordu. 70-80 lerdeyken bir anda pil uyarısı verip kapanırdı. Sonradan fark ettim, batarya şişmişti. Bence bir çıkarıp kontrol et bataryan şişmiş mi diye.

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve sir mordred
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Geçen sene bende de buna benzer bir sorun vardı ama seninki gibi %30 dan 10'lara düşmüyordu. 70-80 lerdeyken bir anda pil uyarısı verip kapanırdı. Sonradan fark ettim, batarya şişmişti. Bence bir çıkarıp kontrol et bataryan şişmiş mi diye.
Batarya gayet iyi zaten 2 ay once almistim .tam dolsun diye yatarken takyrm sabah teli sarjda birakip okula gidiyorm 11:30 da sardan cikariyorum

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
sir mordred kardeşim bana önereceğin bi cm11 varmı herkes bi taraftan bişey diyo bende sana danıştım :(

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben bu cm11 0323 olani bir turlu indiremedim yaa pc ekran yandi telefondanda inmiyor bunun yandex yada driwe ye upload olani varmi

Xda'da mirror linkler mevcut kolaylıkla bulabilirsin maxiceptede paylaşmıştım fakat hangi konuda yazdım hatırlamıyorum son mesajlarıma bak istiyorsan

Legendary.

Legendary.

Üye
Şuan bu romu Khan kernel ile kullanıyorum gayet memnunum.Ayrıca Greenify kullanıyorum.Merak edenler için batarya performansıyla ilgili bir kaç ss paylaşıyorum :)

Ekran parlaklığı son seviyede
5-6 Saat wi-fi açıktı
30 dakka mobil veri
İşlemci hızı 380 Mhz-1.8 Ghz

Ekran parlaklığı yarıda ve işlemci hızını 1 Ghz ve ya 1.4 Ghz yaparsanız daha uzun bi ekran süresi verir.. :)
Ayrıca Nova Launcher kullanmanızı tavsiye ediyorum.Hiç bir takılma olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: aJHier ve sir mordred
aJHier

aJHier

Üye
bnm cm11 de nedense batarya cok ısınıyor.

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Performans ayarindan sio yada noop secmelisin islemci hizi da 1.4 olmali en fazla

aJHier

aJHier

Üye
zaten sio ve 1.4
cm10.1 kullandm 1-2 gun ısınma yoktu..

Legendary.

Legendary.

Üye
Rom cok guzel ama clash of clanda bile takilmalar oluyor.Dun dream soccer yukledim o bile agirdi.Rom mu degistirmeliyim. Sevmistim bunu :(

sir mordred

sir mordred

Üye
Columbia Üniversite'sinden birkaç araştırmacı(bilgisayar,yazılım mühendisi) ios uygulamalarını android üzerinde çalıştırmayı başarmışlar

gerçekten büyük bir gelişme ve büyük bir başarı

umarım projede herşey yolunda gider

belki birgün telefonlarımızda ios uygulamalarını,oyunlarını kullanabiliriz kim bilir :)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, Neagf, hasaneness ve 3 diğerleri

Üst Alt