lafactorial
Üye
gayet sık kullanıyorum ama hiç sıkıntı yaşamadımStatusbarı daha sık kullanırsan olabilir
gayet sık kullanıyorum ama hiç sıkıntı yaşamadımStatusbarı daha sık kullanırsan olabilir
hızlı bi sekilde uygulamadan uygulamaya atlayınca donuyordu bndedegayet sık kullanıyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım
yeni sürüm çıkacak galiba 5 saat önce arco kerneli yükseltmiş github da![]()
Oğuzhan ben kendime yaptığım romda hiç donma yaşamıyorum 1 haftadır. Nasıl üretebiliriz bu hatayı sen bilirsin
Arkadaslar CM9 kullaniyorum. Bu romu kurmaya değer mi sizce ? Facebook uygulamasi kasiyor , yeni romda facebook kasiyor mu.Rica etsem biriniz facebook performansini videoya cekip bana ozel mesaj olarak atabilir mi ? Teşekkürler , iyi aksamlar...

Foruma baktım yalnız tema olarak ban kotu geldı ıstersenız vbulettıne benzer bı scrıpt verebılırım benım forumum var ıkı tane ama pasıf durumdalar yazın aktıf hale gelecekler.isterseniz size yardımcı olurum lısans sorunu vs yok ayrıca sırf bızım tel ıcın acılması ıyı olmuskardeşim xda'da belirttiklerine göre bu donma en çok statusbarı aşağı çekerken oluyormuş ama her zaman değil muhtemelenSalih kardeşimiz wonder için bir forum açmış gerçekten tek kelimeyle harika
yakında inşallah tüm wonder kullanıcılarını bir çatı altında toplayacaz
burdaki tüm değerli arkadaşlarımı,kardeşlerimide de foruma beklerim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Foruma baktım yalnız tema olarak ban kotu geldı ıstersenız vbulettıne benzer bı scrıpt verebılırım benım forumum var ıkı tane ama pasıf durumdalar yazın aktıf hale gelecekler.isterseniz size yardımcı olurum lısans sorunu vs yok ayrıca sırf bızım tel ıcın acılması ıyı olmus
Foruma baktım yalnız tema olarak ban kotu geldı ıstersenız vbulettıne benzer bı scrıpt verebılırım benım forumum var ıkı tane ama pasıf durumdalar yazın aktıf hale gelecekler.isterseniz size yardımcı olurum lısans sorunu vs yok ayrıca sırf bızım tel ıcın acılması ıyı olmus

Oğuzhan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızpushed toLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızatLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n_tty: Fix n_tty_write crash when echoing in raw mode Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Squashed update of kernel from 3.4.89 to 3.4.90
kerneli güncelledi ama sürüm çıkmadı var mı bilgin ?![]()

Ya da eli kulağındaYeni sürüm öncesi ayak sesleri de denilebilir![]()