[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Galaxy w benim Samsung ile ilk ve son alışverişimdi. Yarı fiyatına verseler bi daha asla Samsung'dan bişey almam. Bu kadar karlılık odaklı olanlardan (Bir diğeri de Microsoft) uzak durun bence siz de.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
onu bunu bilmemde s5 sahipleride konuşmaya başladı aynı şeyi bizde yaşicaz diye samsung bu işin altından nasıl kalkar bilmiyorum ama o kaynak kodları paylaşılacak

politika şu:yeni cihaz çıkar(mesela s3) milyonlar satsın o cihaza güncelleme verme o milyonlarca kullanıcı senin yeni çıkardığın telefonu(mesela s5'i) alsınlar sonra gelsin paralar dolsun kasalar işte samsungun politikası bu maalesef :( kaynak kodları meselesine gelirsek ben paylaşılacağını zannetmiyorum nedenmi çünkü üretici firmalar telefonlarına güncellemeyi verdikleri zaman kernel kaynak kodlarını paylaşıyorlar s3'e güncelleme gelmeyeceği için kernel kodlarınında paylaşılacağını zannetmiyorum

scope_123

Üye
samsung adın batsın iphone 5s ile birlikte gelen son işletim sistemi şu an iphone 4 te bile var. son kez s3 e şu kitkatı verip öyle bıraksaydı keşke gıcıklık parayla değil ya :@

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Samsung açıklama yapmış S3 ve S3 mini ye 4.4.2 için en az 2 GB RAM gerektiğinden dolayı 4.4.2 güncellemesi verilmeyecekmiş.

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Samsung açıklama yapmış S3 ve S3 mini ye 4.4.2 için en az 2 GB RAM gerektiğinden dolayı 4.4.2 güncellemesi verilmeyecekmiş.
Samsung iste adam akilli bi is yapmiyor s4-s5 cikti tabii bunlari gelistiteck artik diger modelleri wonder gibi unuttu

hasaneness

hasaneness

Üye
Samsungmu :( artik hic tercihim degil ama s3 icin gercekten uzuldum

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred hocam bu aralar cm11 e güncelleme gelecek mi bir bilginiz var mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred hocam bu aralar cm11 e güncelleme gelecek mi bir bilginiz var mı?

Cm11 M6 2-3 gün önce çıktı ve arco github'dan son değişiklikleri paylaştı bu sebeplerdendirki güncellemenin eli kulağında :)

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04, stackbyte ve kosovali41
stackbyte

stackbyte

Üye
arco 10.1 güncellemiş :)

aJHier

aJHier

Üye
Keşke cm11'i güncelleseydi.
hazır sorunluyken düzelirdi.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Valla şarjı CM10.1 gibi olursa CM11 e geçebilirim yoksa benim için halen sıkıntılı

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Kernel filan kullanıyor muydunuz ? Yoksa gerçekten gelişmemi var ROM da hangisi daha performanslı geldi ?

aJHier

aJHier

Üye
Kernel filan kullanıyor muydunuz ? Yoksa gerçekten gelişmemi var ROM da hangisi daha performanslı geldi ?

Açıkcası Cm10.1 beta 4 ü bugun Hursky kernelle kullandım 1.8 de.
Performası Harika Arco elinden çıktıgı belli yani . Şarjı iyi ama cm11'in Şarjı daha iyi.
cm10.1 De youtube, instgram camerası vs sorunları yok. Nedense 1 kere reset attı telefon.

T.serdar

Üye
Cm10.2 guncellenmis :)

fym2005

Üye
cm 11 e kernel attın mı gpu guncellemesı falan yaptın mı kernel trımdesteklı olan var onu mu kullandınslm arkadaslar su aralar ya wonderımı satıcam ya da ıyı sarjı fazla gıden bı rom bulursam yukeleyecegım sızlerınde denedıgı hızlı sarjı cok gıden bır rom onerısı ıstıyorum cm 111 kullandım ılk cıkan versıyonunu bu da ısteklerımı karsılayamadı sımdıkı surumlerı nasıl olduarkadaslar bı fıkır cok mu sey ıstıyorum

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Sarji uzun giden rom istiyorsan touchwiz v8 cm9

Üst Alt