Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Fusionkat yukleyin forumda var virginty göre daha iyi performans ve batarya ömrü

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar hiç slim rom deneyen olmadımı füzel bi roma benziyo ?

cavci7

Üye
Bu romu hazırlayan arkadaş 4.4.2 üzerinde çalışıyor. İlk versiyonu dün yayınlamış. Kurdum. Gayet güzel. Ama en güzeli pil ömrü. 1 GHZ hatası bunda olmuyor. Rom omni tabanli

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
aynen konuya eklensınama bu yenı bır rom yenı konu acılması gerek

karasubasi

karasubasi

Üye
Ne yani stock romun 4.4 ünemi uğraşıyo ? Valla yapabilirse harika olur görüntülü konuşma falan da olur

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Yayinladigi rom cm 11 tabanli ya goruntulu konusma olmasi icin stock romdaki telefon uygulamasini portlamasi lazim oda imkansiz bunu yukleyeceginize cm 11 yukleyin ayni sey uzerine s4 temasi atin ayni sey yine anliyacaginiz yine ayni sey cunku ben suan cm 11 kullaniyorum s4 temasi var uzerinde nova launcher var uzerinde

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve verynice
verynice

verynice

Üye
Yayinladigi rom cm 11 tabanli ya goruntulu konusma olmasi icin stock romdaki telefon uygulamasini portlamasi lazim oda imkansiz bunu yukleyeceginize cm 11 yukleyin ayni sey uzerine s4 temasi atin ayni sey yine anliyacaginiz yine ayni sey cunku ben suan cm 11 kullaniyorum s4 temasi var uzerinde nova launcher var uzerinde
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca wifi hotspot çalışmıyor. Ayarlar menüsüde tam Türkçe değil.

theeternal

theeternal

Üye
e zaten dıyorumya s4 pack kurmuşcok basıt bıse bence upload etmekle uraşması hata: D

Citihelkesi

Citihelkesi

Üye
S5 teması 3.1 yükledim stock rom'a ama uygulamalar açılıyor diyor orda kalıyor acaba neden?

verynice

verynice

Üye
Arkadaşlar v12 çıktı. Bilginize

burhanali

burhanali

Üye
Vırgınty V12 geldi yükledim harika

Bekaret V12 16/05/2014
  • ANC2 İÇİN GÜNCEL TABAN!
  • Eklendi S5 bootanimation + bootanimation ses
  • Yükleyici üzerinde bootanimation sesini devre dışı bırakmak için seçenek eklendi
  • Yüklemeden sistem dosyalar için izinleri Sabit
  • Bağımsız init.d destek ArchiDroid geçti. Bu init.d ROM değil çekirdekte gömülü olduğu, bu nedenle kullanmak hangisi çekirdek içinde çalışmak anlamına gelir.
  • Son sürümüne güncellendi ronin790 dan S5 tema
  • AC! Ge altyapısı sürüm 8.3 için güncellendi
  • Z2 sürümüne güncellendi Sony Klavye
  • Sabit düşük zil sesleri
  • Galaxy S5 eklenen ekstra sesler
  • @ [email protected] Galaxy S5 Hava Widget Eklenenler
  • Tüm uygulamalar en son sürümlerine güncellendi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncellendi

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
hemen denıyorum bu ıyı oldu :)tam guncellenmemıs konu xda dan ınıdrıdm

53cc

53cc

Üye
Oldukça hızlısınız. Emeğinize sağlık. CM11.0 kullanıyorum henüz geçmedim. Benim için önemli olan konular var.

53cc

53cc

Üye
Maclaw rom şuan için takibimde

azizerkan07

Üye
Maclaw rom şuan için takibimde
Maclaw'ın en son güncellemesinde çalar saat deep sleepte çalışmıyor ve bildirim sesleri sessizde dahi olsa geliyor. Eskiden yoktu bu problemler.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
cm 11 de deep sleep bende deep sleep %0 olarak gösteriyor cpu spy programı

meymenetli

Üye
hoş güzel de video player popup muhabbetinde hep hata verio bu rom. bi o yuzden gecemıyorum bu roma..

Üst Alt