hbwolf
Üye
Crossbreeder yüklediysen çalışmaz.Wifi hotspot çalışmıyor?
Crossbreeder yüklediysen çalışmaz.Wifi hotspot çalışmıyor?
oo çok saolunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztenma güncellenmiş ayriyetten yeni statusbar yükledim s5 e çok benzediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nasıl ındırcez ne bıcım medıa fıre bu
statusbar lınkı verebılırmısınzLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztenma güncellenmiş ayriyetten yeni statusbar yükledim s5 e çok benzediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Statusbar linkini paylaşabilir misin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztenma güncellenmiş ayriyetten yeni statusbar yükledim s5 e çok benzediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .dSistem ui durduruldu hatasını düzeltmek için system/app içindeki SystemUI.odex dosyasını kaldırman gerekiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .d
Seri olmuş baya cihaz. Türkçe olmuş tamamen neredeyse. Nova yada Apexle kullanmak lazım ancak orijinal launcheri yavaş.Tamamen Türkçe olmuşmu? Başka fark varmı?
fusionkat sadece I8190L için değilmi normalde çalışıyorsa yükleyeceğimFusionkat da güzel tavsiye ederim