Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
tenma güncellenmiş ayriyetten yeni statusbar yükledim s5 e çok benzedi

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
oo çok saolun :Dnasıl ındırcez ne bıcım medıa fıre bu
statusbar lınkı verebılırmısınz

gacvokem

Üye
valla cm 11 yükledim son versiyon resmen pili yiyor bununla devam

verynice

verynice

Üye

Arkadaşlar s5 tema paketinde ki bütün dosyaları flaşladım.
Herşey çalışıyor. Sadece uygulama seçerken sistem ui durduruldu hatası alıyorum?
Nasıl düzeltebilirim?
Statusbar linkini paylaşabilir misin?

cutyleader

cutyleader

Üye
Aynen seffaf status bar yapinca uzun basinca menuye gelen programlar arasinda gecis yapmk isteyince sistem ui durduruldu hatasi veriyor.Ayrica Cok cok cOk onemli bi sorum vr bilgisi olan yada detayli bilgi veren biyrr varsa lutfen yonlendirin sikintimi anlatayim ornegin telefona s5 theme.zip yukledim fakat kaldirmak istiyorum bunu nasil kaldiracagim o lazim ornegin s5 boot anmation.zip kurddum hosuma gitmedi tekrar stock rom mu yuklucem bunj kaldirmamin yolu yokmu yukledigim zip leri gorme sansim varmi tiklayip unistal yapma gibi acil yardim ederseniz yoksa tekrar stock rom yuklucem .dKurdugum .zip leri görüp kaldirmayi ariyorum .d kisaca .dForumlarda gezrrken s3 mini icin beats audio.zip buldum kurucam ama korkuyorum bozarsa die kaldirmayi bilsem gozum kapali kurucam .d

verynice

verynice

Üye
Sistem ui durduruldu hatasını düzeltmek için system/app içindeki SystemUI.odex dosyasını kaldırman gerekiyor.

cutyleader

cutyleader

Üye
Sistem ui durduruldu hatasını düzeltmek için system/app içindeki SystemUI.odex dosyasını kaldırman gerekiyor.

Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .d

verynice

verynice

Üye
Kesin oluyosa tekrar o siteden seffaf statusbar indircm hosuma gitti fakat o hata bitirdi beni sirf o hata yi kaldiramadigim icin tekrar stock rom attim .dOdex deilde system/app girdim hep apk dosyalari var odex yok systemui.apk vatAha tamam buldum da olmazsa ne yapcam o hata ile devammmi edicem ya .d

cutyleader

cutyleader

Üye
Tamam yaptim eyvallah. Bide su zip li kurulan uygulamalari nasi kaldiricaz bi bulursan mukemmel olur :-)

gacvokem

Üye
boot animation için linki incele , ama sorumluluk kabul etmiyorum ona göre yükleyip yüklememek sana kalmış.

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
temanın bulunduğu xda konusundakini yükleyin kesinlikle güvenlidir.

hbwolf

Üye
yeni sürümün ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Virginty mi şuan bilgi yok xda ki konuyu takip ediyorum

suprensi

suprensi

Üye
Cm11 Şuan nasıl yükleyen varmı?

best1905

best1905

Üye
Cm 11 kurdum baya guzel olmus bu guncelleme ile şarjı dmod tan iyi gidiyot telefonu parçalayacaktim dmod ta 5 saat gidiyordu batarya

suprensi

suprensi

Üye
Tamamen Türkçe olmuşmu? Başka fark varmı?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Fusionkat da güzel tavsiye ederim

Üst Alt