[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediginiz cm10.1 uzerine olmasi ise olur.

deadhero

Üye
Kardeşim dürüst olacağına inanıyorum. Artık rom değiştirmekten bıktım. Bu rom mu daha iyidir yoksa OneOfKind mı? Performans + Şarj bakımından. Pm ile cevap verirsen sevinirim...

cabır

Üye

gorselleri begenmedim acikca 4.1 i kursan da biraz prformans gorsellik 4.1 bide progrwm ses sarj suresi uzerinde calisirsan daha ii olur guzele bziyo ama kurmqdim direk cwm 9,gibi backup falan yapmadan olsa daha iii olur kurmm bide ogle yapsaniz

Mücteba

Mücteba

Üye
dedigin gibi kurdum telfn brick oldu baska kurma yontemi yokmu

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
gorselleri begenmedim acikca 4.1 i kursan da biraz prformans gorsellik 4.1 bide progrwm ses sarj suresi uzerinde calisirsan daha ii olur guzele bziyo ama kurmqdim direk cwm 9,gibi backup falan yapmadan olsa daha iii olur kurmm bide ogle yapsaniz

Siz bana yeni bir rom yap demissiniz resmen..Size zorla kurun demedim, dilerseniz kurun yada dediginiz gibi rom arastirin

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Rardan cikan klasoru clockworkmod/backup klasorune atacasiniz demişssiniz bende o klasör yok hocam cwm yükledikten sonra mı cıkcak

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kardeşim dürüst olacağına inanıyorum. Artık rom değiştirmekten bıktım. Bu rom mu daha iyidir yoksa OneOfKind mı? Performans + Şarj bakımından. Pm ile cevap verirsen sevinirim...

oneofkind+şarj kerneli 10 numara..

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim video cekilmiyor galiba kernel yuzunden stock kernel veya yoo kernel kullanabilir misin tesekkurler

Herhangi bir problem yok kamerada..Tekrar baktim az once hala sorun yok.Fe 3 te yeni kamera uygulamalari felan eklemeyi planliyorum.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Karsiniza cikan baska sorun olursa dilerseniz buraya dilerseniz O.M. Atabilirsiniz.

tekiner57

Üye
teşekkürler sd card üzerindeki bilgileri nasıl görebilirim

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Derken? Dosyalari diyorsanız FO isimli uygulama ile

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4 ün Arayüzüne Benzeseymış Güzel Olurmuş

Mücteba

Mücteba

Üye
fe 3 ne zaman gelir sabirsizlikla bekliyoruz biz wonderciler olarak

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Fe2 için yeterli indirmeye ulaşırsa yani ilgiye , ona göre tarih veririm :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
romu denedim.
superuser ve playsore vb uygulamarın güncellemelerini direkt system app klasörüne taşırsan ekstradan data app klasöründe yer kaplamaz.
romu yedek olarak değilde zip kurulum şeklinde paylaşırsan daha iyi olabilir.
3d ikonlar görsellik güzel ama bana fazla şafşatlı geldi, sade takılan biri olmamdan kaynaklı olabilir.
performans konusuna gelince normal türkiye romundan bir fark göremedim. root ve gereksiz uygulamaları sildim sadece.
çalışmaların devamını dileyerek kolay gelsin.

Üst Alt