[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler, ilk onerinizi dikkate alacagim, zip yapmak benim icin cok daha zor, hata olmus mu diye her seferinde denemek gerekiyor ki birde bende 1.6ghz li bir bilgisayar varken cok zor, performansi direk gormeniz mumkun degil zaten wonder iyi bir telefon hiz olarak, oyunlarda inceleyin.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
3.sürümde görselliğe önem ver bence romu takip ediyorum 5 kişiden 3'ü görselliğe takılıyo farkettiysen :)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Gorsellik, kisiye ozgu bir zevktir bence.Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum.

yarenefe

Üye
gerçekten çok akıcı ve hızlı teşekkürler dostum en sonunda aradığımı buldum

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun.icin ben tesekkur.ederim :)

Mücteba

Mücteba

Üye
Kardesim şu fe 3u ne zaman yayinliyon

Edit: ayrıca stock dosya yoneticisi kullanırsan daha iyi olur iyi olur cunku simdiki kullandığımızda bazen dosya silerken falan sorun cikariyo fe 3de duzeltirsen daha iyi olur

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bakarim, fe3 cikinca ne olacak ki? Fe2 de buyuk bir sorun yokki :)

cadde19

cadde19

Üye
Ya arkadaslar bu yuklemeyi bana detayli ankqtacak varmyapiyorum midt5gibi buna benzer bir hata aliyorum ve her defasinda eski roma donmek zorunda kaliyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
Ya arkadaslar bu yuklemeyi bana detayli ankqtacak varmyapiyorum midt5gibi buna benzer bir hata aliyorum ve her defasinda eski roma donmek zorunda kaliyorum

mission romu zipten cikar icinden tarihli bir dosya cikacak 2013.34.46 bunun gibi o dosyayi ext_sd clockworkmod dosyasi var onun icindede backup 2013.34.56 dosyasini backupa at sonra cwm yi ac backup and restoreye gir orda restore and ext_sd ye tikla yukleme basliyor

cadde19

cadde19

Üye
linklerden hangisi peki

- - - Eklendi - - -

Dosya no sonu 19 cikiyor

- - - Eklendi - - -

mission final edition 2 ye tiklayinca inan dosya dogrumu

- - - Eklendi - - -

Wipe data wipe cache mount bolumunden system cache data
Backup and restore
restore from external sd
dosyayi sec external dedim
midt5 benzeri hata veriyor
nerde yanlis yapiyorum acaba yardimci olun lutfen

Mücteba

Mücteba

Üye
linklerden hangisi peki

- - - Eklendi - - -

Dosya no sonu 19 cikiyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Backup and restore
restore from external sd

Wipe data
Wipe chace
Advance/ wipe dalvik
Mounta gir asagiya doru in srasiyla
Format/system
Format/data
Format/chace
Sonrada ext_sd restore diyince 2013lu bir tarih cikacak ona tikla yukleme baslayacak bitince reboot et tamamdir

- - - Eklendi - - -

linklerden hangisi peki

- - - Eklendi - - -

Dosya no sonu 19 cikiyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Backup and restore
restore from external sd

Wipe data
Wipe chace
Advance/ wipe dalvik
Mounta gir asagiya doru in srasiyla
Format/system
Format/data
Format/chace
Sonrada ext_sd restore diyince 2013lu bir tarih cikacak ona tikla yukleme baslayacak bitince reboot et tamamdir

cadde19

cadde19

Üye
Mission romda sonu 31.31 diye bir tarihli dosya cikiyor onuda yuklerken mist5 buna benzer bir hata veriyor

hamza5806

Üye
hocam final 1 ve final 2 yi denedim final 1 gayet iyidi sorun yoktu ama final 2 de hem işlemci 1400mhz hemde google playden süreki indirme hatası alıyorum bunu düzeltmek için nette gördüğüm her şeyi yaptım biraz çözülür gibi oldu ama sonra yine bozuldu yokmudur bunun bi ilacı olmadı final 3 ne zaman geliyor teşekkürler

cadde19

cadde19

Üye
Kimse ilgilenmiyor galiba konuyla yardimci olsun biri

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Mission romda sonu 31.31 diye bir tarihli dosya cikiyor onuda yuklerken mist5 buna benzer bir hata veriyor

O Cwm ile alakali bir sorun bazilarina yukluyor bazilarina yuklemiyor, XDA da bir arkadastada o sorun vardi cozemedik

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
hocam final 1 ve final 2 yi denedim final 1 gayet iyidi sorun yoktu ama final 2 de hem işlemci 1400mhz hemde google playden süreki indirme hatası alıyorum bunu düzeltmek için nette gördüğüm her şeyi yaptım biraz çözülür gibi oldu ama sonra yine bozuldu yokmudur bunun bi ilacı olmadı final 3 ne zaman geliyor teşekkürler

Final 1 de aslinda cok cok fazla hata vardi kernel hatalari karsiniza cikmamamasi ilginc :) Google playin ilaci bende ama tam emin degilim tekrar bakmam lazim , bir kereligine mahsus onu yapmaniz yetiyor. Fe 3 bayrama yakin gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: hamza5806
CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Bir sureligine gec cevap verebilirim.kusura bakmayin

Üst Alt