[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
Stock romun iyileştirilmis hali beyler hersey aynı hız performans şarj iyi demiş
aynen herşey aynı olmasına tagmen birçok hatası var viberden gelen kodu etkinleştirmiyor telefon uygulamalar kapatıldı diyor birçok kez..google hesabını kabul etmiyor mobil veriyi açınca mesaj atmıyor hata veriyor gönderilemedi diye..

Kerim.

Kerim.

Üye
ya bu görsellikleri stock yapıp öyle bi rom çıkarsan olmazmı? stock launcher stock bildirim stock tarayıcı vs vs ama performans geliştirmeleri bu gibi olsa?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hadi ya o zman bunada heves kalmadı

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
aynen herşey aynı olmasına tagmen birçok hatası var viberden gelen kodu etkinleştirmiyor telefon uygulamalar kapatıldı diyor birçok kez..google hesabını kabul etmiyor mobil veriyi açınca mesaj atmıyor hata veriyor gönderilemedi diye..

Arkadaşlar o sorunlar tamamen Cow Kernel ile alakalıdır. FE 2 De XXLM8 Kernel kullanılcak ve bu sorunlar kalkacak.Teşekkürler.

ya bu görsellikleri stock yapıp öyle bi rom çıkarsan olmazmı? stock launcher stock bildirim stock tarayıcı vs vs ama performans geliştirmeleri bu gibi olsa?

Malesef..

Fakat bu rom için 2.3.6 diyorsunuz ama benim wonderım şuan 4.0.4 nasıl olacak anlamış değilim. odin ile geri döndürmek gerekiyormu açısından sormuştum...

Bir yerde yanlış anladınız sanırım bu rom 2.3.6 için değil bu romun kendisi 2.3.6.. Odin ile geri döndürmeye gerek yok, direk konudaki kurulumu inceleyin.

Stock romun iyileştirilmis hali beyler hersey aynı hız performans şarj iyi demiş

Herşey aynı derken? Sanki roma küfür etmiş gibi oldunuz :D :D Lütfen dikkatli bakın nasıl herşey aynı olabilir.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Arkadaşlar o sorunlar tamamen Cow Kernel ile alakalıdır. FE 2 De XXLM8 Kernel kullanılcak ve bu sorunlar kalkacak.Teşekkürler.

Malesef..

Bir yerde yanlış anladınız sanırım bu rom 2.3.6 için değil bu romun kendisi 2.3.6.. Odin ile geri döndürmeye gerek yok, direk konudaki kurulumu inceleyin.

Herşey aynı derken? Sanki roma küfür etmiş gibi oldunuz :D :D Lütfen dikkatli bakın nasıl herşey aynı olabilir.

Hocam ondan kastım yani stock rom olması k.bakmayın tabiki düzenlenmis renk efektleri değişmiş ve daha dolu şey :-)

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi

Hocam ondan kastım yani stock rom olması k.bakmayın tabiki düzenlenmis renk efektleri değişmiş ve daha dolu şey :-)

Sorun degil hocam :D

Com.android.phone uygulamasi hata vermeseydi yeni versiyonunu yayinlayacaktim bugun

MaxiHan

MaxiHan

Üye
FİNAL EDİTİONMİSSİON ROM ÖZELLİKLER
--Görsellik için editlendi.Yepyeni bir arayüz oluştu.
--Performans için birçok tweak, sprict, kernel uygulandı.GPU Güncellendi.Maksimum Performans için tasarlandı.
--Oyun performansı artırıldı.Oyun oynarken kasma kalmadı.(Aşağıda Oyun Testi Bulunmakta)
--Bu kadar performans ve görselliğin altında kalmamak için şarj desteği verildi.Şarz için en iyi geliştirmeler yapıldı.
--AC!D Audio Engine eklendi.Bu sayede daha yüksek , daha kaliteli , daha basslı sesler elde edebilirsiniz.
--Google Play Store son sürümüne güncellendi.Sorunsuz hale getirildi.
--Yepyeni Zil Sesleri eklendi..(Avea , GalaxyNote, MuhtesemYuzyıl, htc ve daha fazlası)
--Stockta bulunan birçok uygulama kaldırıldı.Menüde 27 Uygulama bulunmakta..
--Gereksiz widgetler kaldırıldı , yeni kullanışlı widgetler eklendi.
--Minimum 78 Mb Ram kullanımına kadar indirgendi.Ram sıkıntısı kalmadı.
--Cow Kernel Kullanıldı.Overlock desteği ile 1.8 Ghz 'a kadar hız sınırınız olmasın.
--Orjinal bazı uygulamalar kaldırıldı.Kullanışlı, kolay ve hızlı alternatifler eklendi.
--Değişik Ekran efektleri eklendi.
--3G ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut.

Ayrıntılı Kurulum:
1. Missionv1(Cihat52).7z indirin
2. Rar'dan Çıkartın Missionv1(Cihat52).7z
3. Çıkan dosyayı external_sd(SD CARD) içine clockworkmod/backup klasörü oluşturup içine atın.
4. Recovery moda girip Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache
5. Format system ( mount and storage/ format system )
6. Format cache ( mount and storage/ format cache )
7. Format data ( mount and storage/ format data )
8. Restore kısmına girip Romu restore yapıyoruz.( backup and restore/ restore from external sd )
9. Geri yükleme işlemi tamamlanana kadar bekleyin
10. Reboot System now Diyebilirsiniz.

Değişikler

OYUN TESTİ (3D)
TEST: Real Racing 3 , Real Racing 2
SONUC: Kasma Yok (0)
TEST: NFS Most Wanted
SONUC : Kasma Yok (0)
TEST: Modern Combat 3
SONUC: Kasma cok cok nadir.
TEST: İron Man 3
TEST: Agent Dash, Manuganu, Temple Run 1
TEST : Temple Run 2 , Temple Run OZ
TEST: Spiderman, Shadowgun
TEST: NBA JAM, İcy Tower
TEST: Asphalt 6

TESTLER EN AZ YARİM SAAT OYNANARAK YAPİLMİSTİR..

Atomic gb denemedin galiba ki son hız diyorsun :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O 2011 serisi xperialar icin var yani wonder la esdeger buna ragmen wonderdan yuksek puan aliyor xperialar. Rom port edebilen arkadasimiz varsa diye soyledim romu.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Wonderda göremedim , hem banane xperia nin stock romundan :) Beni wonder ilgilendirir.

Edit: Birde denemedim evet xperia telefonum yok :D

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam hem com.android.phone uygulamasi hata veriyor hemde ram miktari 220den asagi inmez oldu.Sarz cok gidiyo felan, bisey hata veriyor ciddi ciddi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bence romu sıfırdan düzenle sadeliğe önem ver hız daha ön planda tut bak gör daha çabuk tutulur :) inşallah çözersin

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Neden sade yapayim ki? :) Secim yaparken resimleri sizi icine cekmesi lazim bence, ben farkliyim demesi lazim :D Tekrar sifirdan baslmak cok yorucu ve zor...

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
SON DURUM
Bildirim rengi saridan maviye degistirildi.
Uygulamalar guncellendi.
Tweak cakismalari engellendi.
Bravia Engine eklendi.
Ram kullanimi ile calisma devam ediyor.
Çıkan hatalar çözüldü.
Kernel XXLB4 olarak ayarlandi.
Boot Animation Değiştirildi.

CihatBC

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Guncellendi!