Quake2 5800 s60v5 DENENDİ VE TÜRKÇE ANLATIMI EKLENDİ ÇALIŞIYOR!!! + video önizlemesi mevcut

Sponsorlu Bağlantılar

mekanik

Üye
ekran kartı yetmıo oyun acılmıo tıklıorm acmıo oynu
kardeşim quake 1 ve quake 2 çatır çatır çalışıyo bizde... sadece quake 3 kasıyo onun da çaresini araştırıyoruz...DİKKAT: QUAKE 2 KURULU OLAN ARKADAŞLAR MENÜDE VİDEO YAZAN YERE GİRİN VE DRİVER SEKMESİNDEN OPEN GL YERİNE SOFTWARE'İ SEÇİN MARİO OYNAMA RAHATLIĞINDA QUAKE 2 OYNAYIN... BU AYARI YAPMADAN OLMAZ....

trtrtr123

Üye
Quake 1 2 ve 3 kasmadan AKICI bir şekilde 5800a yükleniyor oynanıyor.

hatta Rus frum sitelerinden indirmiş olduğum counter strike, half life uzun bir uğraş sonrası 5800 yüklenip oyanana biliyor bu yöntemle...

Quake oyunlarını açamazsanız DEMO videosu oynuyor video bu demesin kimse tüm oyunlar çalışıyor!

NOKİA 5800 İÇİN OYUN KONTROLLERİNİ ANLATAYIM!

OYUNA GİRİŞ ve KONTROLLER
oyuna girmek için!!!
SES AÇMA Tuşuna(+) BASILI TUTUN VE HİÇ BIRAKMAYIN OYUNA GİRENE KADAR!
DİĞER ELİNZLE Bİ KEZ SES KAPAMAYA BASIN(-)
EKRANA OYUNUN ZORLUK SEVİYESİ GELİCEK
easy
medium
hard
YEŞİL(ARAMA TUŞU) ve KIRMIZI(ARAMA SONLANDIRMA TUŞU) ile Yukarı aşağı seçim yapın!
Yine onaylamak için SES KAPAMA(-) Tuşuna basın ve OYUN AÇILACAK!

KONTROLLER...
TELEFONU KAPAMA TUŞU : SOLa doğru hareket
KAMERA ÇEKİM TUŞUNA HAFİF BASINCA: SAĞa doğru hareket

KIRMIZI TUŞ: İLERİ hareket
YEŞİL TUŞ: GERİ hareket
BEYAZ(MENÜ TUŞU): ATEŞ ETME

SESİ KISMA!!! SAVE GAME - LOAD GAME AYARLARI için
FOTOĞRAF TUŞUNA TAM BASIN: OYUNUN MENÜSÜ AÇILACAK
MENÜDEKİ SEÇENEKLERE GİRMEK İÇİN yine SES AÇMA(+) TUŞUNA BASILI TUTUN
SES KAPAMA(-) tuşu ile alt menüye girişİ onaylayın.Alt menüden ana menüye çıkış için FOTOĞRAF TUŞUNA basın!
save game,load game, gibi ayarları burdan yapın her oyunu açışınızda baştan oynamak istemiorsanız SAVE GAME kullanın AKTİF çalışıyor.
OPTİONS girince en üsteki seçenek oyunun sesini ayarlamanıza yarıyor
TELEFONU KAPAMA(sol yöntuşu görevi görüo) tuşuna basarak sola doğru seviyeyi düşürün!
DİĞER AYARLARI ELLEMEYİN OYUNDA ATMALARA EKRANDA BOZULMALARA VE HIZLI PİL TÜKETİMİNE SEBEP OLUYOR!
OYUN ZATEN ÇOK HIZLI SARJ GÖTÜRÜYOR SARJDAYKEN OYNAMAK PİL ÖMRÜ İÇİN TEK ÖNERİMDİR!

mekanik

Üye
Quake 1 2 ve 3 kasmadan AKICI bir şekilde 5800a yükleniyor oynanıyor.

hatta Rus frum sitelerinden indirmiş olduğum counter strike, half life uzun bir uğraş sonrası 5800 yüklenip oyanana biliyor bu yöntemle...

Quake oyunlarını açamazsanız DEMO videosu oynuyor video bu demesin kimse tüm oyunlar çalışıyor!

NOKİA 5800 İÇİN OYUN KONTROLLERİNİ ANLATAYIM!

OYUNA GİRİŞ ve KONTROLLER
oyuna girmek için!!!
SES AÇMA Tuşuna(+) BASILI TUTUN VE HİÇ BIRAKMAYIN OYUNA GİRENE KADAR!
DİĞER ELİNZLE Bİ KEZ SES KAPAMAYA BASIN(-)
EKRANA OYUNUN ZORLUK SEVİYESİ GELİCEK
easy
medium
hard
YEŞİL(ARAMA TUŞU) ve KIRMIZI(ARAMA SONLANDIRMA TUŞU) ile Yukarı aşağı seçim yapın!
Yine onaylamak için SES KAPAMA(-) Tuşuna basın ve OYUN AÇILACAK!

KONTROLLER...
TELEFONU KAPAMA TUŞU : SOLa doğru hareket
KAMERA ÇEKİM TUŞUNA HAFİF BASINCA: SAĞa doğru hareket

KIRMIZI TUŞ: İLERİ hareket
YEŞİL TUŞ: GERİ hareket
BEYAZ(MENÜ TUŞU): ATEŞ ETME

SESİ KISMA!!! SAVE GAME - LOAD GAME AYARLARI için
FOTOĞRAF TUŞUNA TAM BASIN: OYUNUN MENÜSÜ AÇILACAK
MENÜDEKİ SEÇENEKLERE GİRMEK İÇİN yine SES AÇMA(+) TUŞUNA BASILI TUTUN
SES KAPAMA(-) tuşu ile alt menüye girişİ onaylayın.Alt menüden ana menüye çıkış için FOTOĞRAF TUŞUNA basın!
save game,load game, gibi ayarları burdan yapın her oyunu açışınızda baştan oynamak istemiorsanız SAVE GAME kullanın AKTİF çalışıyor.
OPTİONS girince en üsteki seçenek oyunun sesini ayarlamanıza yarıyor
TELEFONU KAPAMA(sol yöntuşu görevi görüo) tuşuna basarak sola doğru seviyeyi düşürün!
DİĞER AYARLARI ELLEMEYİN OYUNDA ATMALARA EKRANDA BOZULMALARA VE HIZLI PİL TÜKETİMİNE SEBEP OLUYOR!
OYUN ZATEN ÇOK HIZLI SARJ GÖTÜRÜYOR SARJDAYKEN OYNAMAK PİL ÖMRÜ İÇİN TEK ÖNERİMDİR!
counter strike ve halflife'ı nasıl becerdin konu açarsan faydalanabiliriz...

thoak

thoak

Üye
ya bende yükledin oyunu ama , oyunun simgesi uygulamalarda cıkıyor fakat üstüne tıkladıgımdada girmiyor , yada ses acma tusuna bastıgımdada acılmıyor ...
virtual i yukledim customdan 1. yi seçtim fakat girmiyor ...
oyunun ustune geldigimde ses acmaya bastıgımda bişe olmuyor , dediginiz gibi biraz basılı tutup ses kapamaya bastıgımda seceneklerde cıkan pencere geliyor . ne yapmalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum :)

dr_jones12

dr_jones12

Üye
evet half life ı nasıl yükledin telefona?Ayrıca 5800'a Duke Nukem'de yüklenebiliyor ancak kontrollere ayar çekmek lazım.

trtrtr123

Üye
ya bende yükledin oyunu ama , oyunun simgesi uygulamalarda cıkıyor fakat üstüne tıkladıgımdada girmiyor , yada ses acma tusuna bastıgımdada acılmıyor ...
virtual i yukledim customdan 1. yi seçtim fakat girmiyor ...
oyunun ustune geldigimde ses acmaya bastıgımda bişe olmuyor , dediginiz gibi biraz basılı tutup ses kapamaya bastıgımda seceneklerde cıkan pencere geliyor . ne yapmalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum :)
OYUNU KALDIR YENIDEN KUR

"HAFIZA KARTINA KURACAKSIN"
E:\quake2 şeklinde olucak hafızakartındaki dosyan!
Dosya
YANLIŞ "quake 2"
DOĞRU "quake2"

evet half life ı nasıl yükledin telefona?Ayrıca 5800'a Duke Nukem'de yüklenebiliyor ancak kontrollere ayar çekmek lazım.
Googlede aratın work S60v5 half life böyle aratıp dolanırken denk gelmiştim o Rus sitesini bulursam link vereyim çok uğraştırdı anlatımı için silmem gerek oyunu yeniden kurmam gerek yoksa aklımda kalanla anlatmış olurum sorun çıkarır RUSLAR BU İŞLERİ İYİ BİLİYO çalışıyor aynen quake gibi :aha:

quake kontrolleri bi quake3te sıkıntılı çalışıyor ona yeni bir tuş kombinasyonu uygulamalı bende tuşlardan yana çok sıkıntılıyım :(

dr_jones12

dr_jones12

Üye
bu halflife c2doom emusu ile çalışanı değil demi?Pc'deki Half Life.

dr_jones12

dr_jones12

Üye
ben dediğin gibi arattırdım ama denk gelmedi bir de sen baksan.Quake 3 nasıl akıcı çalışıyor ki?Hem benim telde Quake 3'e çok geç giriyor.

mekanik

Üye
ben dediğin gibi arattırdım ama denk gelmedi bir de sen baksan.Quake 3 nasıl akıcı çalışıyor ki?Hem benim telde Quake 3'e çok geç giriyor.

ben de bulamadım ayrıca quake 3 akıcı çalışmıyo sıkıntı var... en iyisi quake 1 ve 2yi oynamak çok da zevkli...:oke:

trtrtr123

Üye

Bulamadınız dimi :D eee güzellll Türkçe googleda rus sitesi arattımmı çıkmaz belki son sayfalarda çıkarsa o da şansa :D bakayım bi kez daha arattım ama ilk sayfalardakiler deildi vvww.google.ru dan aratın pembe bir forum sitesiydi adını bilmiyorum bilsem eklicem buraya :(

q3 tek sorun Sadece Açılışta Geç Giriyot 480mb olsun o kadar :D Ama kesinlikle oyun hızlı ve akıcı hiç takılmıyor bende.
Zaten Quake 3 PC KURDUĞUNDA VİDEO AYARLARINI ŞU ŞEKİLDE YAPIP TELEFONA ondan sonra ATMAN GEREKLi!

GL Driver: Off
GL Extensions: Off
Video mod:320x240
16Bit
Low

Hafıza kartına attığın Quake 3 klasöründe
q3config.cfg
Bu dosya olması lazım onu not defteri ile açıp sonunda "bit" yazan modların hepsini 16 düşürmelisin telefon 32bit görüntüyü desteklemiyor...:ah

Bu q1-2-3 konularını açan arkdşlar rus sitesinden mi acaba alıntı yaptılar! Benim diğer oyunları indiridğim rus sitesi ise banada lazım bulamıyorum :( tüm n-gage ve pc de oynanan oyunların nasıl kurulacağını anlatıyor o site...

mekanik

Üye
sağolasın kardeşim...

dr_jones12

dr_jones12

Üye
teşekkürler.

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeş eline emeğine sağlık çok mükemmel bir oyun tşk ederim
mükemelle çalışıyor

thoak

thoak

Üye
denedim aynı şeyler oldu açılmıyoooooooor :(

mzx2k9

mzx2k9

Üye
oyun çalışıyor.her şey tamam.yalnız kontrolleri ayarlayamadım.sizin oynadığın en basit ayarları yazarmısınız.virtual programı için._?şimdiden teşekkürler.

dr_jones12

dr_jones12

Üye
Oyun içinden kontroller ayarlanabiliyor.Virtual programını çözemedim daha.Çözsem başka bir tane daha oyun var ona göre ayarlıcam kontrolleri.Oyun içinden ayarladığım kontrolleri sana söyliyeyim.Bana göre oyun en güzel ve en rahat öyle oynanıyor:

Ses açma ileri kapama geri Kamera hafif basma zıplama kapama tuşu silah değiştirme beyaz tuş ateş kırmızı tuş sağa yeşil tuşta sola dönmesi lazımdı şimdi aklımda değil hep karıştırıyorum bu tuşları da :D.Bence benim yaptığım gibi yaparsan çok rahat oynarsın. :)

• Beğen
Tepkiler: mzx2k9
thoak

thoak

Üye
sorun ; oyuna girememem ...
ilk sayfada bulunan herseyi indirdim hepsini hafıza kartına yukledim
virtual i acıp oyuna girmeye calısıyorum olmuyor ... çıldırıciiim :D yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar cok sinirlerim bozuldu bu olaya :( kaç gundur bunlan ugrasıyorum . sırf quake için teli hackledim -.- ama oyuna giremeyince bi anlam ifade etmiyor :bilmm

kaan_2142

Üye
anlatım tam degil.ozaman ne eklion oyunu boşa.gitmiş cümleyi googledaki sözlüklere yazıp çevirmeye çalışmış.anlatımın yarısı çöpe gitmiş :D

Üst Alt