QUAKE 1: Efsane FPS - 5800 ve N97

Sponsorlu Bağlantılar

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
QUAKE 1: Efsane FPS - 5800 ve N97
Q U A K E 1

NOT: OYUNU KURDUKTAN SONRA GRAFİK AYARLARINDAN OPEN GL SEÇİLİ OLAN YERİ SOFTWARE YAPIN TEKLEYEREK OYNAMAK ZORUNDA KALIRSINIZ YOKSA...
1 - Burdan Quake 1'i indirin:
ardından
quake_v105_armv6_fpu.sis dosyasını indirin ve telefonunuza kurun=>

NOT: Telefonunda nokia pips kurulu olmayanlar ayrıca bunu yüklesin:
2 - İndirdiğiniz quake1.exe dosyasını bilgisayarınıza kurun.
3 - Hafıza kartınızda "quake1" adlı bir klasör açın.
NOT: 1'i ayrı yazmayın ör: "quake 1" => yanlış bu.

4 - Kurduğunuz yerdeki quake 1'in "id1" adlı klasörünü hafıza kartınızda oluşturduğunuz "quake1" adlı klasörün içerisine atın.
5 - Burdan sanal klavyenizi indirin:
6 - Sanal klavyenizi kurun ardından açın ve geri kapatın. Bu açma işlemi sonucunda hafıza kartı\private\
e7d61da9 klasörü oluştu.
7 - Burdan keymap dosyasını indirin:
NOT: Keymap dosyası quake1 oyununu oynamak için gerekli tuş kombinasyonunun kayıtlı olduğu dosyadır. Bu indirdiğiniz dosya 5800 içindir. N97 kullananlar başka keymap aramalıdırlar. Ya da kendi keymaplerini indirdiğiniz VIRTUALKEYBOARD programından 30 saniye içinde ayarlayabilirler...
8 - İndirdiğimiz keymap dosyasını (adı: custom1.keymap) xplore programı ile
hafıza kartı\private\e7d61da9 klasörü içerisine kopyalayın.
NOT: xplore programına burdan ulaşabilirsiniz. İndirin ve telefonunuza kurun: XPLORE
9 - virtualkeyboard programını çalıştırtırın ve sol alt köşede options => Load mode altında custom1 mode'u seçin.
10 - ardından yine options => Run in background seçin ve oyuna girin...

KONTROLLER

Oyun menüsü geldiğinde telefondaki kırmızı ve yeşil tuşla menüden herhangi bir butona gidip, seri bi şekilde önce ses artırma tuşu (+) sonra ses azaltma tuşu (-) ye basıyoruz. Bu olay bilgisayardaki enter tuşunun vazifesini görüyor... Yani oyuna girmek için menüde game butonunun üzerindeyke seri bi şekilde önce + sonra - tuşuna basarsak oyuna girer. Oyundayken ana menüye dönmek için kamera tuşuna tam!!! basın...
Kamera tuşuna yarım!!! basarak sağa, power (kapatma) tuşu ile sola dönüyor. Yeşil tuşla ileri, kırmızı tuşla geri gidiyor. Beyaz tuşla da ateş ediyor...

İ Y İ E Ğ L E N C E L E R

by

®

• Beğen
Tepkiler: berkanbjk 24, OğuzcanAbi, sprinteremin ve 18 diğerleri

estami

Üye
Olay ve anlatım budur emeğine sağlık...:evet:

okhanmert

okhanmert

Üye
beyler telefon hackli mi olmalı bu oyunu yuklemek icin??

666kaos

666kaos

Üye
hacklemkte tehlikeli doru duzgun bi oyn yokmu bu tip hack istemeyen yuklmesi kolay olan

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
hacklemkte tehlikeli doru duzgun bi oyn yokmu bu tip hack istemeyen yuklmesi kolay olan

kardeşim bi yerden wireless ile nete bağlan ovi mağaza programını çalıştır polarbit oyunlarını yükle (raging thunder, iron sight, wave blazer, toon warz) bunlar istediklerin arasında bulabileceğin en iyi oyunlar...

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar virtual parogramını serfitikalyıp öyle kursam olurmu tlf hackli değil
veya 5800 v40 hackleme imkanı var mı
helloxu kurdum (unpacking file) öyle kala kalıyor:hmmm

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar virtual parogramını serfitikalyıp öyle kursam olurmu tlf hackli değil
veya 5800 v40 hackleme imkanı var mı
helloxu kurdum (unpacking file) öyle kala kalıyor:hmmm
hellox ile v40 hacklenmiyo kardeşim jaf veya phoenix kullanmalısın... gerekli bilgiye az bi araştırarak ulaşabilirsin çok zor değil...

sistem6565

sistem6565

Üye
tşk ederim kardeşim araştırayım belki birşeyler yaparım

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim araştırdım pek birşey anlamadım biraz yardımcı olurmusun

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim kardeşim araştırayım belki birşeyler yaparım

kardeşim araştırdım pek birşey anlamadım biraz yardımcı olurmusun

bak burda maxicep kaynaklarında v40hack ile ilgili bi döküman var bunu oku daha da olmazsa yardımcı olmaya çalışırız... V40 HACK

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim navifırm programını calıştırıyorum ama bendeki dil kodu 0559066 renk kırmızı programda ise (euro red 0559066) yalnız turkey gecmiyor yinede fark edermi euro 0559066 red dosyalarını indirsem olurmu

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim navifırm programını calıştırıyorum ama bendeki dil kodu 0559066 renk kırmızı programda ise (euro red 0559066) yalnız turkey gecmiyor yinede fark edermi euro 0559066 red dosyalarını indirsem olurmu

kardeşim önce bu kodunu bi değiştir... ayrıntılı bilgiyi burda bulabilirsin basit bi kaç snlik bi işlem
daha sonra navifirmi kullan...

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşim kodu 0559083 diye değiştirdim ama navıfırm da o kodu bulamıyorum

kardeşim yalnız v40 versiyonunu 0559066 ile yükledim ondan olabilir mi acaba

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşim kodu 0559083 diye değiştirdim ama navıfırm da o kodu bulamıyorum

kardeşim yalnız v40 versiyonunu 0559066 ile yükledim ondan olabilir mi acaba

yok onunla bi alakası yok navifirm telefondan bağımsız çalışır... bi göz atıp sana dönüyorum 2dk bekle olur mu?
bu arada rm-356 değil mi senin tel

sistem6565

sistem6565

Üye
tamam kardeşim evet kardeşim rm-356

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim evet kardeşim rm-356

kardeşim sende zaten v40 yüklüyse euro2 turkey naviyi seç tüm dosyalarını indir... sıkıntı yok yani... o kod değiştirme işi zaten v40 update için hack için lazım değil kafa yeni dank etti...

sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim euro2 turkey navi (0587676) dosyalarını indiriyorum ok.

mekanik

Üye
    Konu Sahibi
sistem6565

sistem6565

Üye
kardeşim OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 indirmdim calıştırdım tlf nu pc suite sectim ama (ERROR: Can not find JAF.EXE) diye hata veriyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt